Πρόταση-έκπληξη για Εμενίκε: Τον ζήτησε η Ρεν!

Πρόταση-έκπληξη για Εμενίκε: Τον ζήτησε η Ρεν!

Τον 6μηνο δανεισμό του Εμάνουελ Εμενίκε διαπραγματεύεται με τον Ολυμπιακό η γαλλική ομάδα. Οι προθέσεις του Νιγηριανού, η Τουρκία και η... Κίνα.

Βασικό μέλημα των ανθρώπων του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου είναι να κλείσουν τις εκκρεμείς υποθέσεις με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται. Κι αν ο Μεχντί Καρσελά επανήλθε στην πρώτη ομάδα και συμμετέχει κανονικά στις δραστηριότητές της, υπάρχουν ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές (Καπίνο, Ζντιέλαρ, Μίλιτς, Εμενίκε), για τους οποίους δεν έχει βρεθεί λύση.

Σενάρια κυκλοφορούν για όλους. Συζητήσεις γίνονται. Αλλά επί της ουσίας δεν έχει υπάρξει ακόμη εξέλιξη. Με τον Εμενίκε, ωστόσο, να δημιουργεί έναν ιδιαίτερο «ντόρο» στη μεταγραφική πιάτσα, αναντίστοιχο με τις φετινές ποδοσφαιρικές του επιδόσεις (σ.σ. στις 28/10/2017 αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στην εκτός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό).

Το όνομα του Νιγηριανού επιθετικού στην αγορά δεν είναι αμελητέο. Και αυτό φαίνεται από το ενδιαφέρον που προκαλεί σε αρκετούς συλλόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, μάλιστα, στα χέρια των ανθρώπων του Ολυμπιακού έφτασε πρόταση από ομάδα έκπληξη. Ο λόγος για τη γαλλική Ρεν, η οποία φέρεται να ζήτησε τον 30χρονο σέντερ φορ δανεικό για έξι μήνες, με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι η διοίκηση της Ρεν ενημέρωσε τον Ολυμπιακό ότι προτίθεται να καλύψει το σύνολο του συμβολαίου του Νιγηριανού στράικερ έως το τέλος της σεζόν. Ποσό που λέγεται ότι ακουμπάει το 1 εκατ. ευρώ, μαζί με την εφορία!

Την ίδια στιγμή, πάντως, το όνομα του Εμενίκε συνεχίζει να αποτελεί θέμα συζητήσεις σε αρκετές ομαδες. Κυρίως της Τουρκίας. Η Αλάνιασπορ δεδομένα τον θέλει, ενώ και άλλοι σύλλογοι από τη γειτονική χώρα θυμούνται τις (αρκετές, είναι η αλήθεια) καλές στιγμές του στο εγχώριο πρωτάθλημα και πιστεύουν ότι μπορεί να τις επαναλάβει.

Από την άλλη, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν αγορές που μπορούν να προσφέρουν πολύ πιο μόνιμη λύση στον Ολυμπιακό για τον Εμενίκε. Με πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής τους υπάρχει σε αρκετές λίστες κινεζικών ομάδων. Κάτι που εφόσον ισχύει είναι πιθανό να αλλάζει τα δεδομένα, αναφορικά με το μέλλον του Αφρικανού φορ. Καθώς καμία ευρωπαϊκή ομάδα δεν μπορεί να ακουμπήσει τα οικονομικά ύψη που μπορούν να φτάσουν οι Κινέζοι.

Πού καταλήγουμε; Ο Εμενίκε δεδομένα θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιθυμούν απλώς να «ξεφορτωθούν» τον παίκτη στη λογική του «όσο όσο». Θα περιμένουν για την καλύτερη προσφορά και εν συνεχεία θα αποφασίσουν. Με τη Ρεν να επιμένει, τους Τούρκους να… έρχονται και τους Κινέζους (παραδοσιακά) να κάνουν όλες τις μεταγραφικές τους κινήσεις το τελευταίο 10ήμερο του Φεβρουαρίου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ