Μαρκ, αν δεν μιλήσεις για ποδόσφαιρο και διαιτησία με τον Μπέο, με ποιον θα μιλήσεις;

Μαρκ, αν δεν μιλήσεις για ποδόσφαιρο και διαιτησία με τον Μπέο, με ποιον θα μιλήσεις;

Ο Κλάτενμπεργκ μπήκε στα… βαθιά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα είπε με τον Δήμαρχο, πρώην διερμηνέα και νυν πρόεδρο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο. Για το ποδόσφαιρο και για την διαιτησία!

Όσοι κατηγορούσατε τον Μαρκ τον Κλάτενμπεργκ ότι τάχα μου δεν κάνει καλή δουλειά στην ελληνική διαιτησία νομίζω πως τώρα κρυφτήκατε… Γατάκια. Γιατί ο Μαρκ ο Κλάτενμπεργκ έκανε την κίνηση – ματ και πλέον γνωρίζει τα πάντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για την ελληνική διαιτησία. Άσο ημίχρονο διπλό τελικό λοιπόν από τον Άγγλο Αρχιδιαιτητή, άξιο συνεχιστή του Περέιρα που τίμησε όσο ελάχιστοι την «εξυγίανση».

Ο Μαρκ ο Κλάτενμπεργκ κυρίες και κύριοι συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Αχιλλέα τον Μπέο με την σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ να αναφέρει πως «η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν απόψεις τόσο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και την Ελληνική διαιτησία. Ο κ. Αχιλλέας Μπέος χαρακτήρισε τη συνάντηση ιδιαιτέρως εποικοδομητική και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η Ελληνική Διαιτησίας με τον κ. Κλάτενμπεργκ στην ηγεσία της θα παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης».

Μιλάμε για ιστορική στιγμή για τα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αφού προσπεράσω την… σπόντα του Μπέου προς την «εξυγιαντική» ΚΕΔ του Περέιρα, παραμένω και εστιάζω στην ανταλλαγή απόψεων για Ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και την Ελληνική διαιτησία!

Να ήμουν δηλαδή σε μια γωνιά και να βλέπω τον Αχιλλέα τον Μπέο να αναλύει στον Μαρκ τον Κλάτενμπεργκ που ζει το όνειρο στο Ελλάντα μες τους ιθαγενείς, πως από διερμηνέας μέσα σε λίγους μήνες έγινε πρόεδρος στον Βόλο. Να αναλύει την ιστορία του και τα πεπραγμένα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο στον Άγγλο Αρχιδιαιτητή. Να του λέει τις απόψεις του για την Σούπερ Λιγκ και βεβαίως-βεβαίως για τους διαιτητές. Και τον Μαρκ τον Κλάτενμπεργκ να σημειώνει στο μπλοκάκι του.

Γιατί η αλήθεια να λέγετε αγαπητοί αναγνώστες. Αν είσαι Αρχιδιαιτητής στην Ελλάδα χρειάζεται να έχεις επαφές και να μιλήσεις με τους ανθρώπους που ξέρουν όσο λίγοι το ελληνικό ποδόσφαιρο και ακόμη περισσότερο την ελληνική διαιτησία. Αν ο Μαρκ δεν μιλήσει με τον Μπέο για το ποδόσφαιρο και την διαιτησία με ποιον θα μιλήσει; Να τα λέμε όλα. Οι πληροφορίες μάλιστα του Βασίλη του Δεκάρικου που ως γνωστόν σαρώνει πάντα, θέλουν τον Μαρκ τον Κλάτενμπεργκ να συναντιέται με τον Θωμά (ένας είναι ο Θωμάς) και τον Γιαννάκη για να κλείσει τον κύκλο των «εκλεκτών» του αγνού ελληνικού ποδοσφαίρου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ