Αποκλειστικό: Απέρριψε την ΑΕΚ ο Βολκάν Σεν!

Αποκλειστικό: Απέρριψε την ΑΕΚ ο Βολκάν Σεν!

Ούτε η τελευταία πρόταση της ΑΕΚ έπεισε τον Βολκάν Σεν. Επίσημη πρόταση 4.000.000 € στην Τραμπζονσπόρ η Αλ Αχλί και 2.000.000 € τον παίκτη, που πήγε το απόγευμα στην Τραπεζούντα.

Η προσπάθεια της ΑΕΚ για την ενίσχυση με έναν ακραίο επιθετικό έντονη τα τελευταία 24ωρα. Βασικός στόχος των προσπαθειών που γίνονταν τις τελευταίες ώρες δεν είναι άλλος από τον Βολκάν Σεν. Τον 30χρονο διεθνή εξτρέμ, που έχει αποφασίσει να φύγει από την Τραμπζονσπόρ. Αλλά όλα δείχνουν ότι επόμενος σταθμό της καριέρας του δεν θα είναι η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες που συνέλεξε to10.gr, ο Βολκάν Σεν απέρριψε ασυζητητί και την τελευταία προσφορά που του κατέθεσε η Ενωση, χαρακτηρίζοντάς την «πάρα πολύ χαμηλή οικονομικά».

Οπως έχετε ήδη ενημερωθεί από to10.gr, ο Βολκάν έχει τεράστιο συμβόλαιο με την Τραμπζονσπόρ, το οποίο ακουμπάει το 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Για το δεύτερο μισό της σεζόν, λοιπόν, έχει να παίρνει σχεδόν 800.000 ευρώ καθαρά! Χρήματα που θα έπρεπε να τα καλύψει η ομάδα που θα τον αποκτήσει, είτε με μεταγραφή ή με δανεισμό. Η πρόταση της ΑΕΚ είναι πάρα πολύ μικρή (σχεδόν τα μισά) και για αυτόν τον λόγο ο παίκτης έκλεισε την πόρτα.

To10.gr αποκαλύπτει ότι από το απόγευμα της Δευτέρας ο Σεν γύρισε στην Τραπεζούντα, με σκοπό να συζητήσει με τη διοίκηση της Τραμπζονσπόρ για το μέλλον. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σκοπός του ταξιδιού του είναι να μιλήσει με την ομάδα του για την επίσημη πρόταση που κατέθεσε στη διάρκεια της ημέρας η Αλ-Αχλι από το Κατάρ.

Μία προσφορά που τελειώσει οριστικά κάθε πιθανότητα της ΑΕΚ. Καθώς οι Αραβες προσφέρουν 4 εκατ. ευρώ στην Τραμπζονσπόρ και 2 εκατ. ευρώ στον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο 3 χρόνων!

UPDATE: Η επιβεβαίωση της απόρριψης της προσφοράς της ΑΕΚ από τον Βολκάν Σεν ήρθε και επίσημα από την Ενωση. Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη του to10.gr, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ σε επίσημη ενημέρωσή της ανέφερε τα εξής: «Θέμα Βολκάν Σεν δεν υπάρχει για την ΑΕΚ, δεν ασχολούμαστε με την υπόθεση του ποδοσφαιριστή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ