Τι θα έλεγε το «site του ανιψιού» εάν ο Ολυμπιακός είχε 6 κρούσματα πριν από ένα ντέρμπι της Super League

Τι θα έλεγε το «site του ανιψιού» εάν ο Ολυμπιακός είχε 6 κρούσματα πριν από ένα ντέρμπι της Super League

Α ρε Λοβέρα και να ήξερες Ελληνικά...

Έξι κρούσματα covid η ΑΕΚ με την επιστροφή της από την Ουκρανία. Και ένα νωρίτερα (ο Μιχάλης Μπακάκης) από το ταξίδι, στη σούμα επτά: Οι ποδοσφαιριστές πέντε. Χτυπήθηκε για τα καλά όπως φαίνεται (και) η Ένωση από τον καταραμένο ιό. Και κάπως έτσι μπήκε στη λίστα με τις αναβολές και εκείνη η «καταραμένη» αναμέτρηση της Κυριακής με τον Άρη. Όλη την εβδομάδα «θα γίνει-δεν θα γίνει». Τελικά δεν θα γίνει…

Δεν ξέρω αν είσαι με τον Σταμάτη τον Γονίδη που σήμερα εμφάνισε φωτογραφίες με αεροπλάνα να ψεκάσουν με covid την ατμόσφαιρα, ή με τον Γρηγόρη Πετράκο που η εκπομπή του στον Alpha έγινε «τα απαγορευμένα» λες και ήταν κασέτα των 80s με ρεμπέτικα. Δεν ξέρω αν ανησυχείς για όλο αυτό που συμβαίνει, ούτε φυσικά πόσα έχεις στην τσέπη σου μπαίνοντας στο lockdown 2. Ξέρω ότι με την υγεία δεν παίζεις.

Ξέρω όμως και τη χυδαιότητα με την οποία αντιμετωπίζεται ο Ολυμπιακός σε οτιδήποτε από μια σειρά «πληρωμένα νεροπίστολα». Ειδικά εκείνα του διαδικτύου που έχουν για επενδυτή έναν «ανιψιό» άλλο πράγμα.

Ήμουν εδώ στα τέλη Αυγούστου όταν βγήκε θετικός παραμονή του τελικού κυπέλλου (30/8) στον covid ο Μάξι Λοβέρα, και η αναμέτρηση αναβλήθηκε. Διάβασα μπόλικους από δαύτους να προσπαθούν να με πείσουν ότι ο Αργεντινός δεν έχει κάτι, απλά ο Ολυμπιακός έψαχνε τρόπο να μην γίνει το ματς με την ΑΕΚ.

Ναι, στα… φρύδια τους ο Λοβέρα -που εν το μεταξύ έμεινε καμιά εικοσαριά μέρες off- και η υγεία του. Στα… φρύδια τους και η κοινή λογική που λέει πως για να ανακοινώσεις ένα θετικό κρούσμα covid εμπλέκονται μια σειρά από επιστήμονες που βάζουν την υπογραφή τους. Η σπέκουλα είχε ενδιαφέρον. Να φανεί ότι ο Ολυμπιακός (που ως γνωστόν φταίει για όλα) έβαλε σε λειτουργία έναν ακόμη «μηχανισμό». Η… εγκληματική οργάνωση!

Τους θυμάμαι έναν-έναν. Και με τα ονόματα τους. Και με τα… ψευδώνυμα τους. Τους αναζήτησα και σήμερα. Δεν είδα να γράφουν κάτι αντίστοιχο. Γιατί άραγε; Και ο Ολυμπιακός είχε ένα κρούσμα. Δεν είχε τέσσερις ποδοσφαιριστές που έπαιξαν το βράδυ της Πέμπτης και βρέθηκαν θετικοί την Παρασκευή το πρωί. Ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε Πέμπτη βράδυ στην Ουκρανία και Κυριακή στη Θεσσαλονίκη; Ένα ματς είχε εκείνες τις ημέρες. Εκείνο του ΟΑΚΑ.

Γιατί λοιπόν δεν είχαν και σήμερα τις ίδιες απορίες με τότε, τα «νεροπίστολα»; Μα φυσικά γιατί δεν εμπλέκεται ο Ολυμπιακός.

Αν η ιστορία που βρήκε σήμερα την ΑΕΚ είχε φόντο Ερυθρόλευκο; Πάρτε μολύβι και χαρτί να σημειώσετε τι θα διαβάζαμε. Τι θα μας ρωτούσαν οι «πεφωτισμένοι» της αλήθειας. Και μιας και το Άρης-Ολυμπιακός δεν είναι ντέρμπι, αλλά ας πούμε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός είναι; Ας υποθέσουμε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε Πέμπτη βράδυ στην Ουκρανία και την Κυριακή έπρεπε να πάει στην Τούμπα.

1) Μα καλά τα τεστ της UEFA ήταν χαλασμένα;

Θα αναρωτιόντουσαν οι γίγαντες, πως γίνεται ο Ολυμπιακός να έκανε τεστ covid για την UEFA την Τρίτη προκειμένου να παίξει την Πέμπτη στο Europa League και να ήταν οι παίκτες του καλά. Και να βρέθηκαν τέσσερις θετικοί λίγες ώρες μετά στην Ελλάδα στα δικά του τεστ για την Super League; Θα αναρωτιόντουσαν για την πληρότητα των τεστ της διεθνούς ομοσπονδίας (που δεν κάνουν μηνύσεις, γιατί τα δικά μας κάνουν) και σίγουρα θα τελείωναν τα πονήματα τους με την ερώτηση «Τα ξέρει η UEFA όλα αυτά;»

2) Ποιος θέλει να παίζει Πέμπτη-Κυριακή, με δύο ταξίδια, δύο ντέρμπι;

Θα διαβάζαμε ότι είναι πολύ βολικό που βρέθηκαν τώρα θετικοί οι παίκτες του Ολυμπιακού και αναβλήθηκε το ντέρμπι της Κυριακής με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα. Τώρα που τελικά το ματς ορίστηκε να γίνει στην έδρα του πρωτοπόρου. Θα μας θύμιζαν τον τεράστιο μπελά να παίζεις Πέμπτη-Κυριακή και μάλιστα με δύο ταξίδια στην πλάτη. Και ούτε λίγο, ούτε πολύ θα μας έλεγαν ότι όλο αυτό ήρθε… γάντι στον Ολυμπιακό. Θα έβαζαν και τρεις τελείες. Ξέρετε, για το μυστήριο. Η λάσπη άλλωστε θέλει και χώμα. Θέλει και νερό. Τότε με τον Λοβέρα τον Ολυμπιακό τον είχε πιάσει και «φόβος» που θα έβρισκε την ΑΕΚ απέναντι. Είναι και αυτός στα «συμπτώματα». Φάνηκε άλλωστε λίγα βράδια αργότερα στον Βόλο. Και τώρα όλο και κάπου θα διαβάζαμε ότι ο φόβος είναι οδηγός σε τέτοιες υποθέσεις.

3) Γλιτώνουν οι διεθνείς

Φυσικά επειδή τα παλικάρια είναι προχωρημένα θα κοίταζαν και τη λίστα με τους παίκτες προσεκτικά: Μάνταλος, Σβάρνας, Χνιντ, Σάκχοφ. Όλοι τους διεθνείς. Όλοι τους με την υποχρέωση από τη Δευτέρα να ενταχθούν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους. Θα έλεγαν «κοίτα ρε παιδί μου μια σύμπτωση: Τώρα δεν θα χρειαστεί να φύγει κανείς από το σπίτι του». Και θα πατούσαν το κουμπί του ανεμιστήρα. Διότι αποδεδειγμένα το έχουν ξανακάνει. Διότι ο ρόλος τους είναι αυτός. Διότι δεν ξέρουν να κάνουν κάτι άλλο.

Αν ήταν ο Ολυμπιακός θα ήταν σίγουρα αλλιώς. Είναι η ΑΕΚ. Και είναι Παρασκευή. Χαλάλι τους.

Όπως και να έχει: Περαστικά στα παλικάρια που βρέθηκαν θετικά στον ιό. Και σύντομα να είναι σε θέση να αγωνιστούν ξανά.

Kαι κάτι τελευταίο. Η ΑΕΚ επέστρεψε ξημερώματα Παρασκευής. Πότε κοιμήθηκαν οι παίκτες; Πότε ξύπνησαν και πότε πρόλαβαν να κάνουν τεστ και κυρίως πότε πρόλαβαν να βγουν τα αποτελέσματα. Εχει δικό της «εργαστήριο» ή ΑΕΚ; Κόψτε το δούλεμα. Τα αποτελέσματα από τα τεστ χρειάζονται τουλάχιστον 12 ώρες. Σας πιάσανε με τη γίδα στην πλάτη μάγκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ