Το «λαβράκι» του ΟΦΗ που «τσεκάρει» ο Ολυμπιακός (pic+vid)

Το «λαβράκι» του ΟΦΗ που «τσεκάρει» ο Ολυμπιακός (pic+vid)

Το σκάουτινγκ έχει αρχίσει καιρό. Και συνεχίζεται…

Στην Κρήτη ο Ολυμπιακός για το ματς με τον ΟΦΗ. Μια από τις πλέον απαιτητικές αναμετρήσεις της «Περιφέρειας» απέναντι σε έναν αντίπαλο που αποδεδειγμένα παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Και μιας και το έφερε η περίσταση; Αποφάσισα να σου πω μια ιστορία που μπορεί κάποια στιγμή να θυμηθείς ότι την διάβασες εδώ. Ως γνωστόν δεν τελειώνουν ποτέ οι μεταγραφές για τις ομάδες. Δεν τελειώνει το «σκάουτινγκ» για υποψήφιους στόχους, δεν τελειώνουν και οι ανάγκες του να σχεδιάζεις το αύριο.

Και ειδικά ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που αν μη τι άλλο έχει αποδείξει κατ επανάληψη ότι αυτή τη δουλειά ξέρει να την κάνει καλύτερα από όλους στην Ελλάδα. Οι Ερυθρόλευκοι που αύριο θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν απέναντι σε έναν ποδοσφαιριστή που όπως φαίνεται έχει γίνει αιτία προκειμένου να κινηθεί ο μηχανισμός που περιγράψαμε. Ένας από τους ελάχιστους που απασχολούν αυτή την εποχή από το περιβάλλον της Σούπερ Λιγκ.

Για να μην το κουράζω: Αμπντούλ Ραχμάν Ουές. Μόλις 22 ετών, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας μας. Και φρέσκος στο Ηράκλειο καθώς μέχρι πέρσι αγωνίζονταν στον Πλατανιά. Παρακολουθεί ο Ολυμπιακός την εξέλιξη του νεαρού δεξιού μπακ. Θα έχει ευκαιρία να την διαπιστώσει αύριο και από πρώτο χέρι.

Ο Ουές, που φέτος μετράει 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στα προκριματικά του Europa League (συνολικά 646 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο), ξεκίνησε από την ακαδημία του Παναθηναϊκού. Ο Ελληνοσύριος μπακ αγωνίστηκε στην Κ17 του Τριφυλλιού και το 2014 μετακόμισε στην Αγγλία για χάρη της Μπρέντφορντ. Εκεί αγωνίστηκε στην Κ18 του βρετανικού συλλόγου. Μετά από ένα χρόνο στο Νησί, το 2015, επέστρεψε στην Ελλάδα.

Επόμενος σταθμός η Κρήτη και ο Πλατανιάς. Την πρώτη χρονιά έπαιξε στην Κ20 του χανιώτικου συλλόγου, πραγματοποιώντας 21 συμμετοχές και έχοντας 2 γκολ. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις που έκανε στην Superleague U20 του έδωσαν το… εισιτήριο για την πρώτη ομάδα. Το 2017 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα του Πλατανιά, όπου παρέμεινε για τρία χρόνια. Με το κόκκινο τριφύλλι στο στήθος έπαιξε σε 63 ματς, έχοντας 2 γκολ και 7 ασίστ.

Το περασμένο καλοκαίρι έκανε το μεγάλο βήμα. Ο ΟΦΗ τον είχε ξεχωρίσει και προχώρησε στην απόκτησή του. Μια κίνηση, που δικαιώνει όσους πίστεψαν στο ταλέντο του. Οι καλές εμφανίσεις μάλιστα τον έφεραν στην Εθνική Ελπίδων. Η κλήση του στην γαλανόλευκη ήταν η επιβράβευση των κόπων του. Ενας ταλαντούχος παίκτης, που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ