Μια ανιψιά βάζει φωτιά στην ΕΠΟ…

Μια ανιψιά βάζει φωτιά στην ΕΠΟ…

Και η νέα «Κυβέρνηση» ετοιμάζεται για μεγάλες στιγμές

Οικογενειακή η υπόθεση στην ΕΠΟ. Και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Υπάρχει ένα… συναίσθημα ρε παιδί μου μόνιμο στο πάρκο Γουδή.

Ο ένας βολεύει την γυναίκα του εκεί. Ο άλλος βρίσκει χώρο για το «αίσθημα». Ένας τρίτος έβαλε την κόρη του. Υπάρχει μια διαδικασία που χαίρεσαι να την παρακολουθείς. Σε τέτοιο βαθμό που καμιά μέρα θα σας φτιάξω μια λίστα. Και για τους… μόνιμους. Και για τους άλλους (και τις άλλες) που έσκασαν μύτη από Θεσσαλονίκη χάρη στο κίνημα της Εξυγίανσης.

Δεν έχω όμως όρεξη για τα παλιά. Μου ήρθε ένα φρέσκο. Και θα μείνω σε αυτό. Στις μεγάλες εξελίξεις λέει που έρχονται στην ΕΠΟ, έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο μια «ανιψιά». Κανονική ανιψιά για τον κανονικό θείο. Έλα όμως που υπάρχει και άλλος. Και που για χάρη της λέει μέχρι που άλλαξε ένα ολόκληρο ψηφοδέλτιο. Ναι, το μοναδικό που υπάρχει διαθέσιμο για τις εκλογές του Δεκέμβρη.

«Αίσθημα σοβαρό» μου λένε. Δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω. Εκεί μέσα άλλωστε για όλα είναι ικανοί, εκτός από το ποδόσφαιρο. Με αυτό βγάζουν σπυράκια.

Ας ετοιμάζονται λοιπόν για τη νέα «σιδηρά Κυρία» που προσεχώς θα σκάσει στα μέρη με αξιώσεις και με τις πλάτες των δύο «θείων» της.

Και ας τα μαζεύουν οι προηγούμενες γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις όπως καταλαβαίνει ο καθένας, σημασία έχει να τα βρεις με τον επόμενο.

Με την ευκαιρία: θερμούς χαιρετισμούς στον κυρ Παναγιώτη που δεν ξέρει από πού του ήρθε και έχασε το «δαχτυλίδι». Είναι που μεγάλωσε και ο Θωμάς. Παλιά δεν θα άφηνε να συμβούν τέτοια πράγματα. Τώρα όμως έχει αφήσει τα… παιδιά και παίζουν δίχως επιτήρηση. Οπότε προκύπτουν και κάτι τέτοιες καραμπόλες. Ο κυρ Παναγιώτης έμεινε με την «ιδέα»; Και με έναν Εισαγγελέα που ολοένα και πλησιάζει στη γειτονιά του.

ΥΓ. Εκείνο το παλιό αλλά καλό «μην φάτε γιατί έχει γλάρο» το θυμάστε; Βγάλτε το από το συρτάρι καλού κακού. Μπορεί να χρειαστεί. Και τότε να δείτε γέλια που θα κάνουμε.

ΥΓ2. Μου έδειξαν και φωτό της ανιψιάς. Άξια…

ΥΓ3. Στην Σούπερ Λιγκ 2 θα έχουμε θέματα προσεχώς. Βράζουν όλοι με το «συνεργείο» που επέβαλλε τον 4ετή πρόεδρο. Και τα λένε πλέον ανοιχτά. Σε Βορρά και Νότο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ