Η συνάντηση Μάκη Γκαγκάτση-Χριστοβασίλη στο «Μακεδονία Palace» με μάρτυρα τον Τσίπρα

Η συνάντηση Μάκη Γκαγκάτση-Χριστοβασίλη στο «Μακεδονία Palace» με μάρτυρα τον Τσίπρα

Ο Πρωθυπουργός είχε την τύχη να δει με τα ίδια του τα μάτια τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ και τον ιδιοκτήτη του ΠΑΣ να αποδεικνύουν ότι το ποδόσφαιρο είναι απλά... ένα παιχνίδι. Και τι έγινε που την Κυριακή οι ομάδες τους είναι αντίπαλες; Εκείνοι έπιναν παρέα το καφεδάκι τους στο σαλόνι του Μακεδονία Palace. Σαλόνι... ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη!

Ήταν παρέα στο «Mακεδονία Palace» για να απολαύσουν το καφεδάκι τους. Γιατί τι είναι το ποδόσφαιρο; Ένα παιχνίδι. Αυτό έλειπε να το πάρουμε στα σοβαρά. Βρέθηκαν λοιπόν την Τρίτη ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης και ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννενα Γιώργος Χριστοβασίλης. Κάθισαν παρέα και άρχισαν την ωραία τους κουβέντα σε ένα από τα σαλόνια του πολυτελούς ξενοδοχείου.

Τι θα έλεγαν; Τα δικά τους. Οτιδήποτε άλλο πέρα από το ματς της Κυριακής στη λίμνη. Α, δεν το ξέρετε: Την Κυριακή το μεσημέρι ο ΠΑΣ υποδέχεται τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής. Αλλά τι σημασία έχει αυτό; Επειδή οι ομάδες τους παίζουν αντίπαλες θα χαλάσουν τις καρδιές τους οι δύο φίλοι; Τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό δεν τον έχετε ακουστά; Ε, οι άνθρωποι αυτοί προφανώς είναι από τους αυθεντικούς εκφραστές του.

Άλλωστε δεν πήγαν και στον Λευκό Πύργο να τους δει όλη η Θεσσαλονίκη. Σε ένα ξενοδοχείο βρέθηκαν. Το ξενοδοχείο του Ιβάν Σαββίδη.

Προφανώς δεν θα είχαν γίνει αντιληπτοί και δεν διαβάζατε τώρα αυτές τις γραμμές αν δεν έπεφταν πάνω στον Πρωθυπουργό! Ναι, τον ίδιο τον Αλέξη και τους συμβούλους του. Ήταν ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη με τον πρόεδρο του Ισραήλ, Ρούβεν Ρίβλιν προκειμένου να τοποθετήσουν τον θεμέλιο λίθο για την ανέγερση του Μουσείου του Ολοκαυτώματος. Υπέροχο το «Μακεδονία Palace» το επέλεξε λοιπόν και ο Πρωθυπουργός για την παραμονή του. Που να το ήξερε ο άνθρωπος ότι μέσω αυτής της επιλογής του θα γίνονταν μάρτυρας αυτής της τόσο όμορφης εικόνας με τους κορυφαίους παράγοντες δύο αντίπαλων ομάδων της Κυριακής να πίνουν παρέα το καφεδάκι τους δείχνοντας το επίπεδο και την κουλτούρα τους.

Αν τους ήξερε ο Πρωθυπουργός; Εννοείτε. Δηλωμένος φίλαθλος του ποδοσφαίρου. Ήξερε καλά και τον Νο 2 του ΠΑΟΚ, της ομάδας που τον Σεπτέμβρη ευχήθηκε ολόψυχα να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ήξερε και τον παράγοντα που έχει συνδέσει το όνομα του τα τελευταία χρόνια με την ομάδα των Ιωαννίνων. Τον Γκαγκάτση μάλιστα ίσως να τον γνώριζε και από τον πατέρα του Βασίλη, ή από τη δική του προσωπική προσφορά στην μάχη για την «εξυγίανση». Της διαδικασίας που έφερε ούτως ή άλλως πιο κοντά την Κυβέρνηση με το ποδόσφαιρο, τη Θεσσαλονίκη, την ΕΠΟ κλπ.

Ξαναλέμε όμως ότι δεν τους είδε μόνο ο Αλέξης. Ήταν και το… επιτελείο μαζί. Και εκείνο ποδοσφαιρόφιλο. Από στόμα σε στόμα λοιπόν η πληροφορία ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η περιγραφή της εικόνας. Ο Τσίπρας, και η ματιά του στο τραπέζι απέναντι. Εκεί όπου κάθονταν πέντε ημέρες πριν το ΠΑΣ Γιάννενα-ΠΑΟΚ, οι παράγοντες των δύο ομάδων. Α να χαθείτε, συγκινήθηκα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ