Οι τρεις στεναχώριες του Αχιλλέα και οι δηλώσεις «1 ημίχρονο-2 τελικό»

Οι τρεις στεναχώριες του Αχιλλέα και οι δηλώσεις «1 ημίχρονο-2 τελικό»

Απασφάλισε ο Μπέος στο Open. Και είπε πράγματα που κάποιοι δεν περίμεναν να ακούσουν

Κάποιος τον έχει στεναχωρήσει τον Αχιλλέα Μπέο. Και αυτό… έβγαζε μάτι στην αποψινή του παρουσία στο Open του Ιβάν Σαββίδη. Είχε βάλει το… ταψί στο φούρνο το «συνεργείο» και άρχισε να λέει για το πως ο Πάμπλο Γκαρσία, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αλλά και ο Πέτρος Μάνταλος το ίδιο βράδυ άφησαν υπονοούμενα για το ελληνικό πρωτάθλημα αναφορικά με κάποιους που παίζουν μόνο «τελικούς» και άλλους που παίζουν «φιλικά παιχνίδια».

Δίνει λοιπόν ο Σαγόνιας την πάσα στον Αχιλλέα. Ο Μπέος όμως όχι μόνο δεν έβαλε γκολ στα άδεια δίχτυα, αλλά τους έστειλε για… διαφημίσεις με όσα είπε. Αρχικά για αυτό το τρίγωνο η ατάκα του είναι «ας παίξουν στο γήπεδο να νικήσουν». Το καλύτερο όμως το φύλαγε για τη συνέχεια. Πήγε η κουβέντα στην ΕΠΟ και στις εκλογές που έρχονται. Και ο Αχιλλέας ξεσπάθωσε. «Αυτή είναι η συμφωνία και τα ξέρει όλη η Ελλάδα. Το ’16 πρόεδρο ο ΠΑΟΚ και τώρα η ΑΕΚ» είπε χρεώνοντας 100% τον –κατά δήλωση του- «ολυμπιακάκια» Σταύρο Ψαρόπουλο απευθείας στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Και φυσικά κατοχυρώνοντας και ο ίδιος τον Γραμμένο στον ΠΑΟΚ. Αν και αυτό το μυστικό το είχε ξεφουρνίσει μόνος του ο Ιβάν. Θυμάστε «Δικός μας είναι».

Τον καθάρισε σαν αυγό τον Ψαρόπουλο λοιπόν ο Αχιλλέας. Τον χρέωσε στον Τίγρη και την παρέα του που κάνουν ότι θέλουν στην ΕΠΟ. Είπε σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση ότι και αυτές οι εκλογές για την Ομοσπονδία έχουν την ίδια συνταγή. Είναι προϊόν της ίδιας συμφωνίας. Και φυσικά ότι η Εξυγίανση συνεχίζεται με δόξα και τιμή.

Αν ήξερε τι έλεγε; Εκατό θέλει σαν αυτούς ο Μπέος. Μήνυμα έστειλε προς πάσα κατεύθυνση. Για τα εννέα πέναλτι σε βάρος του Βόλου στο πρωτάθλημα (δείτε και τη σχετική δήλωση του προπονητή του Βόλου μετά το 3-3 με τον Απόλλωνα). Για τον φίλο του τον Περικλή Λασκαράκη που από νο 2 στην ΕΠΟ ψάχνει για δουλειά. Και ποιος ξέρει; Ίσως η στεναχώρια του να φτάνει και σε εκείνη την έρευνα για το Βόλος-Λαμία 0-0. Ως γνωστόν η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο αλλοίωσης αποτελέσματος στο παιχνίδι ΝΠΣ Βόλος-Λαμία 0-0 στις 29 Ιουνίου 2020. To ενδεχόμενο αλλοίωσης αποτελέσματος το οποίο συνδέεται με παράνομο στοιχηματισμό.

Όπως και να ΄χει; Η βραδιά είναι ιστορική. Άσος ημίχρονο, διπλό τελικό ήταν οι «δηλώσεις» του ισχυρού άνδρα του Βόλου. Και ο Σαγόνιας ακόμη ψάχνει να βρει τι έγινε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ