Στοίχημα : Τρία παιχνίδια για «ξεμούδιασμα»

Στοίχημα : Τρία παιχνίδια για «ξεμούδιασμα»

Ώρα να δοκιμάσουμε την τύχη μας σε ένα παρολί, έτσι για να αποκτάμε ρυθμό ενόψει Σαββατοκύριακου.

Το απόγευμα έχουμε Β’ Γερμανίας. Το πρωτάθλημα μπαίνει στη 21η από τις 34 αγωνιστικές. Η Νυρεμβέργη, η πιο ονομαστή ομάδα της κατηγορίας, κατέχει τη δεύτερη θέση (απευθείας άνοδος) και υποδέχεται την Άουε που μάχεται για την παραμονή της και επέστρεψε από τη χειμερινή διακοπή με δύο ήττες. Το λογικό είναι να υποστεί και την τρίτη.

Παράλληλα, έχουμε και πρωτάθλημα Τουρκίας. Εδώ κι αν γίνεται μάχη. Μπασακσεχίρ, Γαλατασαράι, Φενερμπαχτσέ και Μπεσίκτας διεκδικούν τον τίτλο με μεγάλες αξιώσεις. Ειδικά η Μπεσίκτας, αυτή την περίοδο που δεν έχει υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, καλείται να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να μειώσει στο –3 από την κορυφή και να συνεχίσει την προσπάθειά της. Άλλωστε απομένει σχεδόν ολόκληρος γύρος. Αντίπαλός της η γηπεδούχος Μπούρσασπορ. Παραδοσιακή δύναμη της χώρας, αλλά σε κάκιστη κατάσταση και γεμάτη απουσίες.

Να προσθέσουμε και ένα Over από το τη Β’ Ολλανδίας. Τη διοργάνωση που αν δεν σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ ανά ματς, θεωρείται έκληξη. Η Φόλενταμ παίζει με τη Φορτούνα Σιτάρντ. Αναφέρουμε τα σκορ των 5 τελευταία αγώνων των γηπεδούχων: 3-1 τη Βααλβαικ, 0-7 από τη δεύτερη ομάδα του Άγιαξ, 3-1 την Ος, 4-1 τη Χέλμοντ και 4-3 τη Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Από 10 Over σε όλους τους θεσμούς προέρχονται και οι φιλοξενούμενοι.

Αναφορικά με το ελληνικό πρωτάθλημα, σε συνέχεια των χθεσινών, δεν παρατηρείται κάτι το ξεχωριστό ακόμα. Το χαμηλό διπλό του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα ποντάρεται σε λογικά πλαίσια. Συγχρόνως άρχισε να παίρνει τα πρώτα ευρώ ο άσος του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Από τα υπόλοιπα, ανεβαίνει όλο και περισσότερο ο άσος του Λεβαδειακού, με το Χ και το διπλό της Κέρκυρας να περιορίζονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ