Φαιδρότητες στην ΕΠΟ, για να περάσει το σχέδιο για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Φαιδρότητες στην ΕΠΟ, για να περάσει το σχέδιο για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Το σύστημα έψαχνε να βρει τρόπο να ξεκινήσει το Κύπελλο στις 20/01/2021 μόνο με τις ομάδες της Super league 1, ώστε στις 13/01/2021 να είναι ελεύθερη ημερομηνία για να ορίσει η Λίγκα τον εξ αναβολής αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, όπως ο «Δικέφαλος» έχει σχεδιάσει από καιρό.

Ότι αυτή η ΕΠΟ, το μαγαζάκι της «εξυγίανσης» δεν σταματάει μπροστά σε τίποτε για να περάσει, με τη δύναμη της ψηφοφορίας, ό,τι παραγγέλνουν οι χαλίφηδες δεν είναι είδηση και δεν προκαλεί έκπληξη σε κανένα.

Γνωστό το έργο, παίζεται εδώ και τέσσερα χρόνια και με ιδιαίτερες επιδόσεις από όλα τα πρωτοπαλίκαρα. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της αμαρτωλής Επιτροπής Κυπέλλου να πάρει τη σκυτάλη και να συνεχίσει στο δρόμο που χάραξε το καλοκαίρι με όσα έγιναν τότε για την διεξαγωγή του Τελικού Αγώνα.

Μια απόφαση χρειάστηκε να πάρει η Επιτροπή Κυπέλλου για τη συνέχεια της διοργάνωσης, πήρε δύο και από αυτές η μια «σκοτώνεται» με την άλλη.

Τι είπε; Αν η Super League 2 ξεκινήσει σύντομα να παίζει μπάλα (να διεξάγει το πρωτάθλημα), τότε το Κύπελλο θα γίνει με τη συμμετοχή των ομάδων της.  Η διοργάνωση θα ξεκινήσει από την 5η φάση, με ημερομηνία διεξαγωγής 12-13-14/01/2021 και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι επόμενες φάσεις, όπως ήταν προγραμματισμένες. Αν δεν πάρει μέρος η Super League 2, τότε θα διεξαχθεί μόνο με τις ομάδες της Super League 1 με έναρξη στις 19-20-21/01/2021».

Τι απάντησε, δια στόματος Λεουτσάκου, η Super League 2; «Δεν είστε καλά ρε. Εμείς δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουμε προπονήσεις, πότε θα παίξουμε πρωτάθλημα, κανένας δεν μας λέει τίποτε, δεν ξέρουμε τι ξημερώνει αύριο κι εσείς μας μιλάτε για κύπελλο;» Παγωμάρα στο ακροατήριο!!

Ο κ. Λεουτσάκος «πήρε την κατηγορία όλη και αποχώρησε ήδη από το Κύπελλο», καθώς όπως επισήμως κατέθεσε στη συνεδρίαση της ΕΕ/ΕΠΟ «το Κύπελλο είναι για μας δευτερεύων θεσμός και θα δούμε τι θα κάνουμε μαζί του αν μάθουμε τι θα γίνει με την κατηγορία μας».

Μπάχαλο! Ο Γραμμένος να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, ο Γαβριηλίδης να μην ξέρει ούτε πότε συνεδρίασε η Επιτροπή Κυπέλλου, την μια έλεγε «το πρωί», εννοώντας «σήμερα το πρωί (αυτή είναι η αλήθεια)  και αμέσως μετά, αφού κατάλαβε τι είπε, το γύρισε «χθες εφτά του μηνός από τις 12.00 έως τις 17.00 ψάχναμε να βρούμε τη φόρμα». Όταν του ζητήθηκε να απαντήσει «γιατί τότε το σχέδιο που ολοκληρώσατε χθες στις 17.00 στάλθηκε στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής σήμερα στις 12.00;» κατάπιε τη γλώσσα του. Ο Δημητρίου φρονίμως ποιων την είχε κάνει με ελαφρά πηδηματάκια κι άφησε τον Γαβριηλίδη να προσπαθεί καταϊδρωμένος να τετραγωνίσει τον κύκλο.

Σε τέλεια απόγνωση το σύστημα έψαχνε την κατάλληλη, την απόλυτη δικαιολογία για να εγκρίνει, στην ουσία και χωρίς τις φιοριτούρες, την έναρξη του Κυπέλλου στις 20 Ιανουαρίου, και μόνο με τις ομάδες της Super league 1, ώστε στις 13/01/2021 να είναι ελεύθερη ημερομηνία για να ορίσει η Λίγκα τον εξ αναβολής αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, όπως ο «Δικέφαλος» έχει σχεδιάσει από καιρό.

Οι γραφικότητες ακολούθησαν η μια την άλλη, στην υπόθεση επιχειρήθηκε να εμπλακεί και η COSMOTE και ακούστηκαν καταπληκτικές ατάκες του στυλ « αν δεν γίνει το ένα θα κάνουμε το άλλο, αλλά δεν ξέρουμε πότε θα γίνει το ένα, συνεπώς δεν μπορούσε να πούμε και για το άλλο». Το «ένα» είναι η συμμετοχή της Super League 2 στη διοργάνωση (την οποία απέκλεισε ο Λεουτσάκος) και το «άλλο» η διεξαγωγή της διοργάνωσης μόνος με τις ομάδες της Super League 1, αλλά όχι στην πρώτη δεσμευμένη ημερομηνία του Ιανουαρίου (12-13-14/01/2021), αλλά στη δεύτερη (19-20-21/01/20121), επειδή αυτό βολεύει ( έτσι πιστεύει) τον ΠΑΟΚ «του δικού μας Γραμμένου».

Οι τύποι έφτασαν στο σημείο, δια στόματος Μάκη Γκαγκάτση, να ακυρώνουν την αγωνιστική στις 12-13-14/01/2021 «επειδή είχε προγραμματιστεί για τότε η διεξαγωγή της 5ης φάσης της διοργάνωσης με τη συμμετοχή των ομάδων της Super League 2» κι όταν ο κ Αγραφιώτης αναρωτήθηκε « αφού η συγκεκριμένη κατηγορία δείχνει ήδη ότι δεν πρόκειται να παίξει στο Κύπελλο γιατί δεν χρησιμοποιείται η ημερομηνία αυτή για την έναρξη της διοργάνωσης με τη συμμετοχή των ομάδων της Super league 1;» η απάντηση ήταν «έτσι βγήκε το πρόγραμμα από τον Αύγουστο».

Τον Αύγουστο βγήκε το πρόγραμμα, σήμερα τους δηλώνει ο Λεουτσάκος «εμάς μην μας απασχολείτε με το Κύπελλο» κι αυτοί έχουν μείνει στον Αύγουστο, ενώ η Super League 2 απέδρασε από τη διοργάνωση!!! Εξυγιαντικές ομορφιές!!!

Δηλαδή,  διαμορφώθηκε ένα πρόγραμμα το καλοκαίρι, από τότε έχει ανατιναχτεί η χώρα και σήμερα που μια ολόκληρη κατηγορία ενημερώνει ( δια του προέδρου της) ότι δεν την ενδιαφέρει η διοργάνωση η ΕΠΟ αντί να χρησιμοποιήσει όλες τις διαθέσιμες ημερομηνίες για να απλώσει τη διεξαγωγή του Κυπέλλου, αφού σε αυτό θα συμμετάσχουν μόνο οι ομάδες της Super league 1, καταργεί την ημερομηνία που είχε επιλέξει, επειδή « σε αυτή δεν θα αγωνιστεί η Super League 2 !!!». Δεν είναι καταπληκτικό και άκρως εξυγιαντικό; Που είναι η ουσία;  Ότι η κατάργηση μιας ολόκληρης ημερομηνίας βολεύει τη Λίγκα να ορίσει τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στις 13/01/2021

Μετά από όλα αυτά τα εξυγιαντικά αυτό που λείπει από αυτή την ΕΠΟ είναι η Ολιστική Μελέτη, οι «Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες του Μέλλοντος» και οι αλλαγές που η UEFA προτρέπει να γίνουν στην οργάνωση και στη λειτουργία της!!!

ΥΓ1. Η έρευνα για τη διαρροή της έκθεσης της FIFA στην ΑΥΓΗ συνεχίζεται! Μην ανησυχείτε, έχουν γνώση οι φύλακες! Σύντομα θα πληροφορηθείτε τα αποτελέσματα!

ΥΓ2. Θα μας πεθάνουν απ’ τα γέλια οι αθεόφοβοι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ