Η περίεργη αναβάθμιση του Παπαπέτρου

Η περίεργη αναβάθμιση του Παπαπέτρου

Ο Τάσος Παπαπέτρου παίρνει τη θέση του Καλογερόπουλου στη διαιτητική ομάδα του Σιδηρόπουλου, αν και ο Κομίνης είναι σε υψηλότερη κατηγορία.

Τι έχει συμβεί στη διαιτητική ζωή του Τάσου Παπαπέτρου πριν τον ορισμό του στο παιχνίδι ΟλυμπιακόςΑΕΚ; Αρκετά και ενδιαφέροντα…

1) Εχει έναν μήνα να σφυρίξει παιχνίδι (Λαμία-Ξάνθη 0-1, στις 07/01/18),
2) Τιμωρήθηκε στα δυο από τα επτά παιχνίδια της Super League που είχε σφυρίξει νωρίτερα (Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-1 στις 20/08/17 και ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-1 στις 20/11/17),
3) Δυο μέρες νωρίτερα (23/01) είχε γραφτεί σε ανακοίνωση της ΕΠΟ ότι είναι τραυματίας, όμως πέρασε τα τεστ (25/01) με «ειδική διαδικασία». Καθώς δεν περίμενε να τρέξει σε προκαθορισμένη ημερομηνία, μαζί με τους άλλους που είτε κόπηκαν, είτε είχαν κώλυμα.

Όμως, φαίνεται πως η τρέχουσα ήταν η εβδομάδα Τάσου Παπαπέτρου (Αθηνών), καθώς όχι μόνο βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ ως κορυφαίος διαιτητής της σεζόν 2016-17, όχι μόνο ορίστηκε Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ήρθε και η πραγματοποίηση της επιθυμίας όλων των Ελλήνων διεθνών διαιτητών: Μπαίνει στην ευρωπαϊκή διαιτητική ομάδα του Σιδηρόπουλου (σ.σ. ο οποίος παρεμπιπτόντως θα είναι τέταρτος στο μεγάλο ματς του Γ. Καραϊσκάκης). Ο Σιδηρόπουλος επιλέχθηκε από την UEFA για αγώνα της φάσης των «32» του Europa League (15/2) και ο Παπαπέτρου παίρνει τη θέση του τραυματία Καλογερόπουλου, όμως ουδέν μονιμότερο του προσωρινού, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παίρνει σπίτι του τη φανέλα του επιπρόσθετου διαιτητή!

Που είναι το περίεργο; Τη θέση του Καλογερόπουλου έπρεπε να την πάρει ο διαιτητής που είναι σε υψηλότερη κατηγορία, δηλαδή ο Γιώργος Κομίνης. Ο ρέφερι από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας είναι στη δεύτερη κατηγορία της UEFA, ενώ ο Παπαπέτρου είναι στην τρίτη…

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι το καλοκαίρι οι Κομίνης και Παπαπέτρου κοντραρίστηκαν για τη θέση της ανόδου και γίνεται αντιληπτό πως η UEFA έκρινε ότι την άξιζε ο Κομίνης, αν και επρόκειτο για επιλογή έκπληξη!

Επίσης, η UEFA έκρινε ότι καταλληλότερος να σφυρίξει φιλικό παιχνίδι Εθνικών Ομάδων Ελπίδων είναι ο Αρετόπουλος (σ.σ. παραμένει μέλος της ομάδας του Σιδηρόπουλου) και για αυτό ορίστηκε σε αγώνα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (25-27/03).

Αρα, η αναβάθμιση Παπαπέτρου είναι εκ των έσω, λαμβανομένου υπόψη ότι η UEFA ορίζει μόνο τους διαιτητές. Ο Μιχάλης με τον Σταύρο τι γνώμη έχουν; Μήπως πάλι φταίει ο Περέιρα; Τον Σιδηρόπουλο τον ρωτάνε, αλλά αυτός τους πετάει το μπαλάκι, για να μην έχει πρόβλημα με τους συναδέλφους του…

Μια ακόμη αλλαγή στη διαιτητική ομάδα του Σιδηρόπουλου είναι ότι η Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής) πήρε τη θέση του Ευθυμιάδη (Πιερίας), που μέχρι πρότινος ήταν τέταρτος (σ.σ. στην Ευρώπη στη θέση αυτή είναι βοηθοί), καθώς ο τελευταίος αποχωρεί το καλοκαίρι. Βοηθοί του παρέμειναν οι Κωσταράς (Αιτ/νιας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), ενώ ο άλλος επιπρόσθετος για τον αγώνα της φάσης των «32» του Europa League (15/2) θα είναι ο Αρετόπουλος (Τρικάλων).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ