Εισαγγελέας υπάρχει για τις καταγγελίες του OPEN ότι ο διαιτητής ήταν στημένος;

Εισαγγελέας υπάρχει για τις καταγγελίες του OPEN ότι ο διαιτητής ήταν στημένος;

Σε ένα κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας όταν βγαίνουν διάφοροι και λένε τέτοια πράγματα, δεν πρέπει απόψε και όλας να υπάρξει αντίδραση από τη Δικαιοσύνη;

Έχει πλάκα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει πλάκα και το «ειδικό τμήμα» των αδέκαστων της δημοσιογραφίας που απόψε έπρεπε να πάρουν εργολαβία ένα πολύ δύσκολο βράδυ. Εκείνο που ο ΠΑΟΚ έγινε μια χαψιά από τον γείτονα ΆΡΗ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Το ντέρμπι που ο Μάκης Γκαγκάτσης κατέβηκε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα για να βρίσει και να απειλήσει τους διαιτητές. Και που όταν έχασε εξέδωσε μια ανακοίνωση που μιλά για… ΠΑΡΑΓΚΕΣ και άλλα τέτοια όμορφα.

Βάζεις λοιπόν να δεις μια αθλητική εκπομπή στην τηλεόραση και θες να βάλεις μαζί… και τα κλάματα. Στημένος ο διαιτητής από την Ολλανδία. Γιατί; Διότι δεν έδωσε στον ΠΑΟΚ ένα πέναλτι που δεν ήταν. Και έδωσε στον ΑΡΗ ένα πέναλτι που ήταν. ΣΤΗΜΕΝΟΣ. Αυτή την λέξη άκουσα στο Open από επαγγελματίες δημοσιογράφους. Έχουν πληροφορίες; Παρέθεσαν κάποιο ρεπορτάζ; Έχουν αποδείξεις; Όχι. Απλά έτυχε να θέλουν να εξωτερικεύσουν κάποιες απόψεις τους που εντελώς συμπτωματικά ταιριάζουν με εκείνες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Που έχει για ιδιοκτήτη, τον ιδιοκτήτη και του τηλεοπτικού σταθμούς.

Και σας ερωτώ φίλοι μου: Σε ένα κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας όταν βγαίνουν διάφοροι και λένε τέτοια πράγματα, δεν πρέπει απόψε και όλας να υπάρξει αντίδραση από τη Δικαιοσύνη; Δεν πρέπει κάποιος Εισαγγελέας να ζητήσει το βίντεο της εκπομπής και ένα-ένα τα καλόπαιδα να τα φωνάξει μια βόλτα στο γραφείο του. Για να του πουν από κοντά, ποιος διαιτητής είναι στημένος; Πως στήθηκε; Και βέβαια πως το έμαθαν αυτοί;

Έχει απομείνει όρθιο τίποτα σε αυτή τη χώρα; Υπάρχει κάποιος Εισαγγελέας, ποδοσφαιρικός ή μη επι τη βάσει της αθλητικής και ποινικής νομοθεσίας να φροντίσει; Όχι τίποτε άλλο. Να μάθουμε επιτέλους την αλήθεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ