Ο Ζίβκοβιτς στον αθλητικό εισαγγελέα για την μπουνιά και οι υπεύθυνοι για το βίντεο…

Ο Ζίβκοβιτς στον αθλητικό εισαγγελέα για την μπουνιά και οι υπεύθυνοι για το βίντεο…

Η μπουνιά του Ζίβκοβιτς στον Ματίγια οφείλει να κινητοποιήσει τους αθλητικούς εισαγγελείς ακόμη κι αν δεν τους στείλουν το βίντεο οι «γνωστοί άγνωστοι» της διαδικασίας των διώξεων.

Το παιχνίδι του Αρη με τον ΠΑΟΚ τελειώνει. Ο διαιτητής έχει μόλις σφυρίξει τη λήξη της αναμέτρησης. Και αμέσως αρχίζει το… δεύτερο μέρος του ντέρμπι, με παίκτες να σπρώχνονται και τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου να επιτίθενται φραστικά στον Ολλανδό ρέφερι, θεωρώντας εαυτούς αδικημένους. Μεταξύ αυτών και ο Ντάγκλας Αουγκούστου, που έμεινε.. καταχραστικά στον αγώνα, παρά το γεγονός ότι το ρεπερτόριό του υπήρχαν σκαριές σε αστραγάλους, φάουλ από πίσω, αλλά και μια καταπληκτική αγκωνιά στον σβέρκο ποδοσφαιριστή του Αρη. Εν ψυχρώ.

Αλλά δεν ήταν μόνο ο Βραζιλιάνος στις διαμαρτυρίες. Εκεί ήταν άλλος ο πρωταγωνιστής. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τι κι αν ο Ινγκασον προσπαθούσε να τον συγκρατήσει. Τι κι αν ο Ματίγια δεν αντιδρούσε στις προκλήσεις του. Ο Σέρβος εξτρέμ του ΠΑΟΚ αποφάσισε, έκρινε φρόνιμο να ρίξει μια μεγαλοπρεπή μπουνιά στον Ισπανό μέσο του Αρη. Με το αριστερό. Εν ψυχρώ και αυτή. Και φυσικά ατιμώρητη από τον διαιτητή και το VAR. Μπροστά στον Νίχαους!

Κι αν για τους διαιτητές υπάρχει κάποια δικαιολογία, λόγω του χαμού που λάμβανε χώρα στον αγωνιστικό χώρο, για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει και για τους υπεύθυνους διώξεων. Τους αθλητικούς εισαγγελείς, αλλά και όσους φροντίζουν να πηγαίνουν οι φάκελοι στα γραφεία τους, ώστε να προχωρούν στις διώξεις.

Εχει σημασία να δούμε, περιμένουμε με αγωνία και ενδιαφέρον, πώς θα αντιδράσουν οι ευαίσθητοι σε θέματα βίας κ.κ. Σιμιτζόγλου και Λαΐνης, οι αθλητικοί εισαγγελείς. Και έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον να δούμε εάν οι αρμόδιοι θα τους δώσουν το βίντεο. Και έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό. Ειδικά αυτό. Να πάρουν το υλικό στα χέρια τους. Το βίντεο, τις φωτογραφίες και γενικώς όλο το οπτικοακουστικό υλικό.

Εάν δεν το πάρουν, θα μπορούσαν και να μην θα προχωρήσουν σε δίωξη. Παρά την προφανή βίαιη και αντιαθλητική ενέργεια του παίκτη του ΠΑΟΚ. Επικαλούμενοι ότι δεν τους… εστάλη το βίντεο. Γιατί εάν τους σταλεί, θα κάνουν το προφανές. Εάν όχι, θα πρέπει να αναζητήσουμε τους υπεύθυνους της απόκρυψης του υλικού. Και ίσως θα πρέπει να ανατρέξουμε στις δημόσιες τοποθετήσεις του Αλέξη Κούγια, αναφορικά με το πώς γίνονται οι διώξεις από τον αθλητικό εισαγγελέα. Και ποιοι άνθρωποι της ΕΠΟ εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία…

Για να δούμε εάν θα γίνουμε σοφότεροι…

Πάντως, εάν δεν το στείλουν το βίντεο στους αθλητικούς εισαγγελείς οι «γνωστοί άγνωστοι» των διώξεων, μπορούν να το δουν παρακάτω…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ