Τι ήσουνα Μάκη μου και έμπλεξες με τη Φόρεστ;

Τι ήσουνα Μάκη μου και έμπλεξες με τη Φόρεστ;

Να απειλεί τώρα ο υιός Γκαγκάτσης τον Ολυμπιακό! Πού να το πεις αυτό και να μην σχιστεί το καταπέτασμα του ουρανού!

Πώς στο καλό προέκυψε, μετά το τέλος του αγώνα Άρη – ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός να αποτελεί παράμετρο της εξίσωσης που δημιουργήθηκε και να εμπλέκεται σε όλη την επικοινωνιακή καταιγίδα που ακολούθησε;

Είναι απλό! Τον «προσκάλεσε», δόξη και τιμή, ο κ. Μάκης Γκαγκάτσης σε εκείνη την εντελώς παλαβή (σε πρώτη ανάγνωση) ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΟΚ και με την οποία χαρακτήριζε «έως στημένη» τη διαιτησία του Ολλανδού Νιχάουζ, τον οποίο επέλεξε ο κ. Κλάτενμπεργκ να διευθύνει τον αγώνα.

Δεν είχε καμία διάθεση ο Ολυμπιακός να εμπλακεί στις κυριακάτικες φαντασιώσεις του «Δικεφάλου», ούτε να αποτελέσει μέρος του προβλήματος που τα στελέχη του ΠΑΟΚ ανακάλυψαν στα σφυρίγματα του Ολλανδού ρέφερι ( μεταξύ μας το μόνο του λάθος ήταν ότι δεν άφησε τον ΠΑΟΚ με εννιά παίκτες στο τέλος του πρώτου μέρους).

Ο κ. Μάκης Γκαγκάτσης προσκάλεσε δημοσίως τον Ολυμπιακό να εμπλακεί στην υπόθεση, όταν στην ανακοίνωση της ομάδας που διαχειρίζεται (άλλη κατάντια αυτή για τον ΠΑΟΚ) έμπλεξε τον κ. Κλάτενμπεργκ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (Μαρινάκης) και την άκρη του πάγκου της. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο κ. Γκαγκάτσης, βασικός διαχειριστής του οργανισμού του «Δικεφάλου» υπονόησε σαφέστατα (και χωρίς να κρύβεται) πως η διαιτησία του κ, Νιχάουζ ήταν προϊόν επηρεασμού του, μέσω του κ. Κλάτενμπεργκ που «στήνει νέα παράγκα», τον οποίο (Κλάτενμπεργκ) ελέγχει ή επηρεάζει ή χειραγωγεί ο κ. Μαρινάκης (δηλαδή ο Ολυμπιακός), με άλλα λόγια «ράβδος στη γωνία, άρα βρέχει». Όπερ έδει δείξαι!!!

Τώρα τι δουλειά είχε σε μια ανακοίνωση του ΠΑΟΚ λίγο μετά από μια ήττα με τον Άρη να εμπλακεί η Νότιγχαμ Φόρεστ, ο πάγκος της και μια θέση στην άκρη του που προορίζεται για τον κ. Κλάτενμπεργκ μόνο ο δαιμόνιος Μάκης Γκαγκάτσης, υιός του δαιμονιότερου Βασίλη Γκαγκάτση, το γνωρίζει, γι’ αυτό και κατέληξε να δέχεται τη μήνι των Πειραιωτών, που δεν πίστευαν στα μάτια τους με όσα διάβαζαν, γνωρίζοντας τον εμπνευστή της ανακοίνωσης.

Από την ώρα που ο υιός Γκαγκάτσης αποφάσισε και χειραγώγησε τον κ. Ιβάν Σαββίδη σε αυτή την κατεύθυνση, να αντεπιτεθεί επικοινωνιακά στην τραγική εικόνα της ομάδας του και να επιχειρήσει να καλύψει τις προπονητικές ταρζανιές του τιτανοτεράστιου Πάμπλο Γκαρσία στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει την ήττα αλλά και την απομάκρυνση του Φερέϊρα έπρεπε να το περιμένει πως άνοιγε τον ασκό του Αιόλου.

Δεν υπήρχε περίπτωση ο Ολυμπιακός να δεχθεί να θυματοποιηθεί για να εξακολουθήσει ο κ Ιβάν Σαββίδης να τρέφεται με σανό από τον μικρό Γκαγκάτση στην απεγνωσμένη προσπάθεια του τελευταίου να διασώσει την καρέκλα του και να εξακολουθήσει να διαχειρίζεται το μαγαζί που λέγεται ΠΑΟΚ (κι είναι μεγάλο μαγαζί με ό,τι σημαίνει ο όρος).

Η απάντηση ήταν ζήτημα τιμής (και ωρών) για τον Ολυμπιακό και ήρθε με όλη τη δύναμη και την τεχνική που έχουν κατακτήσει χρόνια τώρα οι ερυθρόλευκοι όταν απαιτείται να υπερασπιστούν τα του οίκου τους, ειδικά σε περιπτώσεις που δεν φταίνε σε τίποτε.

Γκαρντάσια μην τρελαίνεστε, αν ο Ολυμπιακός ήθελε να ανατινάξει τον ΠΑΟΚ και να τον καταστρέψει θα το έκανε φόρα παρτίδα από το βράδυ της Παρασκευής ή το πρωί του Σαββάτου, όταν ο τελευταίος φίλαθλος στη Θεσσαλονίκη γνώριζε τι συνέβη μεταξύ «παρένθετων προσώπων του ΠΑΟΚ και ποδοσφαιριστών του Άρη». Αντ’ αυτού επέλεξε να μην εμπλακεί επειδή η υπόθεση δεν τον αφορούσε.

Από το σημείο αυτό όμως μέχρι να διαβάζει σε ανακοίνωση του υιού Γκαγκάτση αναφορές στη Νότιγχαμ Φόρεστ, στον πάγκο της και στον κ. Κλάτενμπεργκ για να διασώσει ο Μάκης την καρέκλα του και να διαιωνίσει την παρουσία του στον ΠΑΟΚ η απόσταση είναι τεράστια.

Οι ερυθρόλευκοι, καλώς ή κακώς, δεν επιθυμούν να είναι «σανός» που διενέμεται στο πόπολο προς κατανάλωση για να μπορούν μερικοί υιοί και άλλοι να τρώνε με χρυσά κουτάλια σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη και να τον παρασέρνουν σε επιλογές που αυξάνουν την ένταση και διαμορφώνουν όρους ήττας για την ομάδα του.

Όταν οι ίδιοι αποφάσισαν να βγουν μπροστά και να υπερασπιστούν την ακεραιότητα των αγώνων και την αξιοπιστία των διοργανώσεων το έκαναν πολύ ευχαρίστως και με τόμους στοιχείων στην υπόθεση της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης και μέχρι τώρα είναι δικαιωμένοι.

Να εμφανίζονται όμως εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις με τις οποίες δεν ασχολήθηκαν και ταυτόχρονα να απειλούνται ευθέως από τον Μάκη ότι « θα πάθουν ότι και το 2016» πάει πολύ. Να απειλεί τώρα ο υιός Γκαγκάτσης τον Ολυμπιακό!!! Που να το πεις αυτό και να μην σχιστεί το καταπέτασμα του ουρανού!!!

Όποιος, λοιπόν, ψάχνει τον ένοχο και θέλει με καθαρό μυαλό να εξετάσει τα γεγονότα δεν έχει παρά να ακολουθήσει… τον ρουν των γεγονότων… Τι ήσουνα Μάκη μου και κόλλησες στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ; Κάμπια στο δάσος;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ