Ο «μικρός» που αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να… τρέχει

Ο «μικρός» που αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να… τρέχει

Το συμβόλαιο του Βασίλη Ζαγαρίτη «καίει» τον Παναθηναϊκό, διότι τα σενάρια και τα «παιχνίδι» για το μέλλον του έχουν ξεκινήσει για τα καλά.

Είναι ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό. Και εξελίσσεται σε σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο. Το οποίο, όμως, μπορεί να χαθεί. Και μάλιστα πολύ σύντομα. Ο λόγος για το Βασίλη Ζαγαρίτη. Ο βασικός αριστερός μπακ του τριφυλλιού στη φετινή σεζόν με 9 συμμετοχές ήδη, έχει προκαλέσει αίσθηση με τις εμφανίσεις του. Και ήδη ο Λάζλο Μπόλονι στάζει μέλι για την προοπτική, το ταλέντο και την προσωπικότητά του. Κι όμως, το συμβόλαιο του Ζαγαρίτη λήγει σε λίγους μήνες.

Για την ακρίβεια, από την 1η Ιανουαρίου 2021 ο 19χρονος (04/05/2001) αριστερός μπακ μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, χωρίς ο Παναθηναϊκός να μπορεί να κάνει οτιδήποτε για να τον εμποδίσει. Το μόνο που μπορούν να κάνουν οι Πράσινοι είναι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο και εάν ο νεαρός αμυντικός το αποδεχθεί, έχει καλώς.

Εάν όχι, ήδη τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν. Καθώς είναι βέβαιο ότι εάν βγει στην ελεύθερη αγορά ο Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα κινηθούν για την απόκτησή του. Αλλά οι Πράσινοι πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους. Και πιθανότατα θα το κάνουν, αλλά πληρώνοντας… κάτι παραπάνω. Καθώς πέραν του ότι ο Ζαγαρίτης δείχνει να προκαλεί ενδιαφέρον κι άλλων συλλόγων και αγωνίζεται σε μια πολύ «δύσκολη» θέση για να βρεις καλούς παίκτες, υπάρχει και το κακό προηγούμενο με τον Βαγιαννίδη.

Στον οποίο ο Γιάννης Αλαφούζος είχε προτείνει συμβόλαιο σχεδόν 150.000 € τον χρόνο, με αυξανόμενες κάθε έτος απολαβές. Και πλέον όλοι οι «μικροί» έχουν αυτό ως βάση συζήτησης.

Την ίδια στιγμή, ο Μπόλονι υποστηρίζει ότι ο Ζαγαρίτης μπορεί να γίνει ο Σταφυλλίδης του Παναθηναϊκού. Εξάλλου, ο Ρουμάνος ήταν αυτός που είχε ανακαλύψει και προωθήσει τον νυν αρχηγό της Εθνικής όταν ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ, με τον 20χρονο τότε ποδοσφαιριστή να εντυπωσιάζει και να παίρνει μεταγραφή για τη Λεβερκούζεν, με ένα πολύ σημαντικό ποσό για τον Δικέφαλο του Βορρά. Τι λέει, δηλαδή, ο Μπόλονι; Ότι ο Ζαγαρίτης θα φέρει λεφτά στο Τριφύλλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ