Είμαστε όλοι με τον Πάμπλο Γκαρσία

Είμαστε όλοι με τον Πάμπλο Γκαρσία

ο Πάμπλο Γκαρσία έχει δίκιο βουνό. Σκοτεινές, υπόγειες, δυνάμεις του εχθρού θέλουν να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ του Ιβάν, τον φόβο και τον τρόμο των διοργανώσεων της UEFA, τον απόλυτο δυνάστη των εθνικών πρωταθλημάτων.

Φως φανάρι ότι ο Πάμπλο Γκαρσία έχει δίκιο βουνό! Τον πολεμούν τον ΠΑΟΚ και μάλιστα από παντού. Σκοτεινές, υπόγειες, δυνάμεις του εχθρού έχουν αναπτυχθεί και αναζητούν τρόπους να εξοντώσουν την μεγάλη ομάδα του Ιβάν Σαββίδη, τον φόβο και τον τρόμο των διοργανώσεων της UEFA, τον απόλυτο δυνάστη των εθνικών πρωταθλημάτων.

Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο ΠΑΟΚ τσουπ! κι ένα εχθρός εμφανίζεται μπροστά του και δυσκολεύει τη ζωή του, αλλά ο Γκαρσία (δηλαδή όλοι οι Γκαρσία του ΠΑΟΚ) ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει και ότι παλεύουν με άλλα πράγματα. Το ήξεραν ως ποδοσφαιριστές, το γνωρίζουν και ως προπονητές (και διοικητικοί διάφοροι, που μαθήτευσαν δίπλα στον μπαμπά τους).

Να, ένα μεγάλος εχθρός έπεισε τον ανιψιό του Ιβάν Σαββίδη από αδερφή (Γιάννης Καλπαζίδης με τ’ όνομα), ένα σεμνό και ηθικό παλληκαράκι που έβγαζε τίμια το ψωμί του σαν σερβιτόρος, να εγκαταλείψει άσπλαχνα το Κιλκίς το 2013, να μετακινηθεί στην Ξάνθη, να βρεθεί μέλος του Δ.Σ. της ΣΕΚΑΠ, να αγοράσει με το κομπόδεμα που είχε από τα φιλοδωρήματα την RFA Trading Consulting το 2014, να εισπράξει τον Ιούλιο του 2019 μέρισμα 6,7 εκατομμυρίων (6.700.000) ευρώ και να το μεταφέρει την ίδια μέρα στην εταιρεία Dimera για να αγοράσει ομολογίες της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, τις οποίες δεν θέλει να μετατρέψει σε μετοχές (είναι μεγάλη καρδιά που λένε στο χωριό του) κι ύστερα να ξεκινήσει να επενδύσει δέκα εκατομμύρια (10.000.000) ευρώ για να αγοράσει τη VIALAND, που ήλεγχε μετοχικά την Π.Α.Ε. Ξάνθη, να τοποθετήσει στο Δ.Σ. της νέας εταιρείας του τα ίδια πρόσωπα που τη διοικούσαν πριν την αγοράσει κι όταν έγινε η καταγγελία, η έρευνα και η εκδίκαση ενώπιον της Ε.Ε.Α. να ψάχνουν να τον βρουν να εξηγήσει την μοναδικής αξία επενδυτική του κίνηση και να έχουν στη διάθεση τους οι αρχές (κρατικές και ποδοσφαιρικές μια φωτογραφία ταυτότητας!!

Κι ύστερα, ένας άλλος, επίσης μεγάλος εχθρός, έβαλε με το ζόρι ένα πρώην αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ (Νώντας με τ’ όνομα αυτός) να ξεκινήσει μια Πέμπτη, τρεις μέρες πριν το ντέρμπι με τον Άρη στο Χαριλάου, να βρει στο δρόμο τον νυν τερματοφύλακα του Άρη (και πρώην του ΠΑΟΚ του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ) Μάριο Σιαμπάνη, να τον χαιρετίσει θερμά κι ύστερα να του ζητήσει, κραδαίνοντας μια μαύρη σακούλα, να έχει μειωμένη απόδοση ο ίδιος στο ματς της Κυριακής και αν μπορεί να βρει και δυο-τρεις συμπαίκτες του να δέσει η δουλειά, καθότι «λεφτά υπάρχουν» (από εκείνα, που χρόνια τώρα έρχονται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» σε μαύρες σακούλες με ιδιωτικές πτήσεις) κι όταν το κόλπο αποκαλύφθηκε, το παλληκάρι τα είπε όλα χαρτί και καλαμάρι κι έγινε ο κακός χαμός ένας άλλος εχθρός, κάτω από τη Λάρισα αυτός, έβαλε έναν αντιπρόεδρο άλλης ομάδας να βγει και να πει τι συνέβη, να αποκαλύψει, δηλαδή, αυτό που ήξερε όλη η Θεσσαλονίκη από την επόμενη μέρα (Παρασκευή) κι όλη η Super League 1 από το Σάββατο!!

Πριν από αυτό, το καλοκαίρι που μας πέρασε ένα τρίτος, ύπουλος εχθρός έβαλε τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ να μυρίσουν τον κρίνο στην έδρα τους με αντίπαλο την Κράσνονταρ και να καταντήσουν «του κόσμου ο περίγελος» και να κρυφτούν μέσα σε λαγούμια για να περάσει η μπόρα!!

Το χειρότερο; Είναι και κάτι εχθροί που έχουν βρει άλλο κόλπο να εκθέτουν τον ΠΑΟΚ και να τον πολεμάνε! Ύπουλο τρόπο! Ψήνουν τους διαιτητές των αγώνων του να σφυρίζουν υπέρ της ΠΑΟΚάρας για να την εκθέτουν. Να, έτσι έγινε με τον ΟΦΗ και τα Γιάννινα στην Τούμπα και τσέπωσε ο «Δικέφαλος» τέσσερα ποντάκια! Ποιος ασχολείται τώρα με τον λεβέντη τον Κλάτενμπεργκ που βγήκε και έκραξε τις διαιτητάρες και  μίλησε για αλλοίωση αποτελέσματος, δηλαδή για αλλοίωση του βαθμολογικού πίνακα…

Αμ, τους άλλους εχθρούς, τους χειρότερους όλων που τους βάζεις; Τι σκέφτηκαν αυτοί; Έπεισαν τον Κλάτενμπεργκ ότι πρέπει αυτοί να τον ελέγχουν κι αφού το κατάφεραν τον έψησαν να ορίσει διαιτητή στο ντέρμπι με τον Άρη έναν Ολλανδό, ένα Νιχάουζ, που ήρθε και με τις αποφάσεις του κατέστρεψε την ΠΑΟΚάρα. Να πέναλτι – μαϊμού σε βάρος της, να πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ της, όλα για να ηττηθεί η ασπρόμαυρη αρμάδα!!

Γι’ αυτό και οι Γκαρσία του ΠΑΟΚ αποφάσισαν ότι αυτό το ματς δεν το μετράνε, έχουν πέντε νίκες, στον Άρη έχασαν με άλλους τρόπους. Σιγά τώρα μην ασχοληθούν με τον Κλάτενμπεργκ και την πλήρη στήριξη που έδωσε δημοσίως στις αποφάσεις των διαιτητών!! Κι αφού αυτός ο Κλάτενμπεργκ δεν καταλαβαίνει του ρίχνουν κι ένα «στην άκρη του πάγκου τη Νότιγχαμ Φόρεστ» και καθαρίζουν με τον σανοφάγο λαό!

Πολλοί και δυσκολοκατάβλητοι οι εχθροί της ΠΑΟΚάρας και τελειωμό δεν έχουν. Που να τους προλάβει όλους η ομαδάρα; Δεν βλέπετε τι γίνεται; Μια ανάσα πήγε να πάρει με τον Παναθηναϊκό κι ένας ηλεκτρονικός εχθρός χάλασε τις γραμμές του οφσάϊντ στο VAR κι έτσι δεν έμαθε ποτέ κανένας στην Ελλάδα αν ο Τζόλης βρήκε τη μπάλα πριν αυτή φτάσει στον Γιαννούλη κι εξελιχθεί η φάση του γκολ!! Όλα, ακόμη και η τεχνολογία, για να εκτεθεί ο Γκαρσία ρε φίλε!!! Σημείωση: Δυο λεπτά αργότερα, μόλις αποχώρησε ο ηλεκτρονικός εχθρός, συνήλθαν οι γραμμές και όλα καλώς καμωμένα!!!

Γι’ αυτό σας λέω!! Ένα δίκιο τόχει ο Γκαρσία (κι όλοι οι Γκαρσία του ΠΑΟΚ), αλλά οι εχθροί δεν τον αφήνουν να το βρει!!

Κι έχει και τον Καρυπίδη να του κάνει πλάκα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ