Φεράρι από τον τόπο σου και ας είναι και από τον Βόλο (σου)

Φεράρι από τον τόπο σου και ας είναι και από τον Βόλο (σου)

Φύκια με μεταξωτές κορδέλες πουλάει ξανά ο Σαββίδης και οι υπάλληλοι του για ενίσχυση του ΠΑΟΚ, για 160 εκατ στον ΠΑΟΚ και άλλα τέτοια παραμύθια. Μέχρι τον Βόλο του Μπέου πήρε 60 χιλιάδες προκαταβολή. Για τον Φεράρι ή για τον Δουβίκα;

Έτοιμος για ενίσχυση παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ με τον Πάμπλο Γκαρσία να έχει ζητήσει λένε τέσσερις ποδοσφαιριστές τουλάχιστον. Βλέπετε το καλοκαίρι άδειασε ο ΠΑΟΚ σχεδόν όλα τα βαριά συμβόλαια ξεπουλώντας όσο – όσο για να γλιτώσει από το FFP. Τώρα υποτίθεται πως ο Ιβάν είναι έτοιμος να τα… ξανασπρώξει λένε τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ που ελέγχει ο Σαββίδης. Το «ξανά» βεβαίως σε εισαγωγικά γιατί σηκώνει μεγάλη κουβέντα τι και που έχει σπρώξει (αν έχει σπρώξει) ο Ιβάν όμως αυτή τη στιγμή άλλο είναι το θέμα μας.

«Σάλια» πολλά από τα ΜΜΕ που του ανήκουν ή είναι της επιρροής του για μεγάλες μεταγραφές, για ενίσχυση σε όλες τις γραμμές του ΠΑΟΚ, για επενδύσεις 160 εκατ. Ευρώ που έχει κάνει και άλλα τέτοια κλασσικά και εικονογραφημένα.

Μέχρι τώρα πάντως η… χάρη του Ιβάν φτάνει μέχρι τον (αγαπημένο) του Βόλο, του (αγαπημένου) του Μπέου. Του Μπέου που θυμίζουμε πως μόλις ανακοίνωσε ότι ο Βόλος πουλήθηκε με τον Βρύζα να μεσολαβεί. Παρόλαυτα όμως οι πληροφορίες τον θέλουν να βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο Μπέος, και να πήρε προκαταβολή για μεταγραφή. 60 χιλιάδες ευρώ. Το ζητούμενο είναι για ποιον είναι η προκαταβολή.

Γιατί μπορεί τα «παπαγαλάκια» να υπόσχονται «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» παίζοντας με τον πόνο του ΠΑΟΚτζή όμως η πραγματικότητα είναι πως οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ φτάνουν μέχρι στιγμής μέχρι τον Βόλο. Τον Φεράρι λένε οι πληροφορίες πως ετοιμάζεται να πάρει ο ΠΑΟΚ για να ενισχυθεί στην αριστερή του πλευρά. Την ίδια ώρα στην Αγγλία επαναφέρουν θέμα Γιαννούλη για την Νιούκαστλ. Βγάζει από ότι φαίνεται τα «ασημικά» ξανά στη «βιτρίνα» ο Ιβάν, πάει να ξεπουλήσει και τον Γιαννούλη και να την βγάλει με… Φεράρι. Φεράρι από το τόπο του και τον Βόλο (του). Λίγες μέρες πριν βγήκε στην επιφάνεια ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και για τον Δουβίκα του Βόλου ξανά.

Και κάτσε εσύ πονεμένε ΠΑΟΚτζή να ακους παραμύθια της χαλιμάς από τα «παπαγαλακια» του Ιβάν. Από την άλλη όμως κοτζάμ… Φεράρι είναι αυτή, ε;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ