Ποιος δεν είχε… το σωστό κονέ για να γίνει τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ

Ποιος δεν είχε… το σωστό κονέ για να γίνει τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ

Ο άνθρωπος που... έφαγε ο Παναγιώτης Κονέ στην κούρσα για τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ και ο ρόλος του Χρήστου Πανόπουλου.

Καιρό τώρα είχαν αρχίσει να τριγυρνούν σκέψεις στο μυαλό του Δημήτρη Μελισσανίδη για αλλαγές στα Σπάτα. Πολλά από αυτά που έφταναν στα αυτιά του σχετικά με την καθημερινότητα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, δεν ηχούσαν καλά στον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης. Ήταν τέτοια και η εικόνα της ομάδας στο γήπεδο που ενίσχυε τις υποψίες του ότι κάτι δεν πάει καλά γενικότερα.

Έτσι είχε αρχίσει να ψάχνει τρόπους και πρόσωπα για να ενισχύσει τα Σπάτα και να καταφέρει να αλλάξει τα κακώς κείμενα και τη νοοτροπία που είχε διαμορφωθεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι σκόπευε να τελειώσει τον Ίβιτς. Ασχετα με το πώς ήρθαν τελικά τα πράγματα.

Ένα από τα πρόσωπα που «έπαιξε» λοιπόν δυνατά για προσθήκη στα Σπάτα, ήταν αυτό του Γιάννη Παπαδημητρίου της Ξάνθης. Ενός ανθρώπου που καμία σχέση δεν έχει βέβαια με την ΑΕΚ αλλά τον σύστησε στον Μελισσανίδη ο πολύ καλός του φίλος, Χρήστος Πανόπουλος που μίλησε για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

Έτσι, όταν προέκυψε και το διαζύγιο με τον Ίβιτς, δύο ήταν τα ονόματα που συζητήθηκαν εντός ΑΕΚ για τον διάδοχό του. Του Κονέ και του Παπαδημητρίου. Ο Πανόπουλος που είναι γνωστός πως το… έχει με τα λόγια έτσι κι αλλιώς προσπάθησε να πείσει τον Μελισσανίδη πως ο Παπαδημητρίου είναι ο ιδανικός καθώς ουσιαστικά θα πρόκειται για γενικό αρχηγό παρά για τεχνικό διευθυντή με την ακριβή έννοια του όρου.

Ο Μελισσανίδης το σκέφτηκε πολύ, αμφιταλαντεύτηκε, προβληματίστηκε και τελικά κατέληξε στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας ακούγοντας και τους βασικούς του συνεργάτες που επέμεναν για Κονέ λόγω και του ότι είναι παιδί της ομάδας, ξέρει που θα έρθει και τι απαιτήσεις υπάρχουν. Έτσι κι έγινε το… κονέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ