«Μάσησε» από το bullying του ΠΑΟΚ ο Κλάτενμπεργκ: Αδεια στον Παπαπέτρου να μιλήσει σε ΜΜΕ του Σαββίδη

«Μάσησε» από το bullying του ΠΑΟΚ ο Κλάτενμπεργκ: Αδεια στον Παπαπέτρου να μιλήσει σε ΜΜΕ του Σαββίδη

Μετά τις συνεχείς επιθέσεις που δέχθηκε από τον ΠΑΟΚ, ο Κλάτενμπεργκ άρχισε να στρογγυλεύει τις γωνίες στις σχέσεις του με το «συνεργείο» του Ιβάν.

Η δράση προκαλεί αντίδραση. Φυσική, επιπέδου δημοτικού. Ετσι και το bullying προκαλεί χαλάρωση των αντιστάσεων και της καθαρής ματιάς. Φυσική… εξέλιξη των πραγμάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η οποία επηρεάζει ακόμη και όσους έρχονται από τα ξένα. Οπως ο Μαρκ Κλάτερνμπεργκ, για παράδειγμα. Και εξηγούμαστε.

Σύμφωνα με Το άρθρο 73 παρ. ΣΤ (ii) του Κανονισμού διαιτησίας, ορίζεται ως Πειθαρχικό Παράπτωμα κάθε είδους συνέντευξη εν ενεργεία διαιτητή σε ΜΜΕ ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς προηγουμένως να λάβει άδεια από την ΚΕΔ.

Ο Τάσος Παπαπέτρου, λοιπόν, ανακοινώθηκε ότι θα δώσει συνέντευξη σε περιθωριακή ιστοσελίδα «ειδικού σκοπού», που ανήκει στην οικογένεια Σαββίδη και χρηματοδοτείται από την εταιρεία RFA, του περίφημου πρωταγωνιστή της πολυϊδιοκτησίας, Ιωάννη Καλπαζίδη. Ανιψιό του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Προφανώς, για να πάρει την απόφαση ο Παπαπέτρου να μιλήσει σε ένα τέτοιο Μέσο (σε οποιοδήποτε Μέσο), πρέπει να έχει εξασφαλίσει τη σχετική άδεια από την ΚΕΔ. Δηλαδή άδεια από τον αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Τον αρχιδιαιτητή, που μετά το bullying που έχει δεχθεί τις τελευταίες εβδομάδες από τον οργανισμό και τα Μέσα του ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι την… άκουσε. Μάσησε, όπως λέμε. Και αυτό δεν φαίνεται μόνο από αυτή του την απόφαση.

Ο Κλάτενμπεργκ φάνηκε ότι άρχισε να στρογγυλεύει τις γωνίες στις σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ και μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι ηττήθηκαν με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, τους αρνήθηκαν πέναλτι, ο Βιεϊρίνια έμεινε στο γήπεδο παρά το γεγονός ότι έπρεπε να αποβληθεί και γενικώς η διαιτησία τους «περιποιήθηκε» και τους οδήγησε στην ήττα, αλλά ο Αγγλος αρχιδιαιτητής, στην καθιερωμένη ανάλυση των φάσεων είδε μόνο την κόκκινη του Αϊτόρ! Και τίποτε άλλο! Για μια διαιτησία που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Παναθηναϊκού και Γιάννη Αλαφούζου για το «μαγειρείο» που υπέστη η ομάδα του.

Η άδεια του Κλάτενμπεργκ στον Παπαπέτρου, για να μιλήσει σε Μέσο του Ιβάν Σαββίδη, φαίνεται ότι είναι ακόμη μία υποχώρηση του αρχιδιαιτητή στις επιθετικές ενέργειες του Δικεφάλου εναντίον του. Μια απόφαση που ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και για το μέλλον…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ