Ολυμπιακός : Η απόφαση του Μαρτίνς για φουλ επίθεση μέσα στην Τούμπα

Ολυμπιακός : Η απόφαση του Μαρτίνς για φουλ επίθεση μέσα στην Τούμπα

Και Φορτούνης και Βαλμπουενά και Βρουσάι. Στην ίδια εντεκάδα.

Έκανε δύο-τρεις δοκιμές χθες στον Ρέντη ο Πέδρο Μαρτίνς. Όταν έβαλε μαζί Φορτούνη, Βρουσάι και Βαλμπουενά; Ακόμη και οι παίκτες υπέθεσαν ότι θέλει να μοντάρει κάποιο εναλλακτικό σχήμα. Κάτι που θα μπορούσε να του φανεί χρήσιμο στη πορεία του ματς.

Ο Πορτογάλος όμως δεν έφτιαχνε πλάνα εναλλακτικά. Τελικά δοκίμαζε τη… ζαριά του στην Τούμπα. Και από τη στιγμή που την έριξε έγινε αυτομάτως το πρόσωπο της βραδιάς. Φουλ επίθεση μέσα στο σπίτι του ΠΑΟΚ. Με δύο σολίστες (Φορτούνης-Βαλμπουενά), με τον Βρουσάι που έχει ικανότητα στο ένας με έναν. Με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή. Και μάλιστα σε ένα απόγευμα όπου στο αριστερό άκρο βρίσκεται ο Ρέαμπτσιουκ και όχι ο Χολέμπας.

Είναι ο αέρας του +10 που έβαλε τον Μαρτίνς σε αυτό το mood; Είναι η πίστη ότι μπορεί απόψε να τελειώσει οριστικά με τον Δικέφαλο; Είναι τα προβλήματα του ΠΑΟΚ ανασταλτικά; Είναι όλα μαζί; Την απάντηση τη γνωρίζει μόνο ο ίδιος. Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός απόψε παίρνει ένα ρίσκο στην αρχική του προσέγγιση. Ένα ρίσκο που θα συζητηθεί πολύ ούτως ή άλλως στο φινάλε. Ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος.

Φορτούνης και Βαλμπουενά στα τελευταία τρία ματς κάνουν διάφορα. Ασκούν μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι των νταμπλούχων. Έχουν συνυπάρξει όμως μόλις 9 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο: Στο διάστημα 61΄-70΄με αντίπαλο την ΑΕΚ. Στα υπόλοιπα ο Μαρτίνς τους μοίρασε τον χρόνο. Έμπαινε ο ένας, έβγαινε ο άλλος. Τώρα λοιπόν και οι δύο μαζί.

Για να δούμε…

Και κυρίως να δούμε πως θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ σε αυτή την πρόκληση. Ο Δικέφαλος του Βορρά που θεωρητικά είναι εκείνος που απόψε πρέπει να ρισκάρει. Διότι πέρα από τη νίκη δεν υπάρχει για εκείνον άλλο αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ