Δεύτερης κατηγορίας και… διαλογής ο Ιταλός διαιτητής στην Τούμπα!

Δεύτερης κατηγορίας και… διαλογής ο Ιταλός διαιτητής στην Τούμπα!

Όλα τα… σπόρια στον ΠΑΟΚ έδωσε ο Φάμπρι που χαρίστηκε στις αγκωνιές του Κρμέτσικ στον Σεμέδο και… έσπρωχνε με σφυρίγματα τους γηπεδούχους.

Έκανε εντύπωση η επιλογή του σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Διαιτητής δεύτερης κατηγορίας της ΟΥΕΦΑ ο Ιταλός Φάμπρι που σφύριξε στην Τούμπα στο 1-1 του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Αποδείχτηκε εκτός από δεύτερης κατηγορίας και δεύτερης… διαλογής ο Φάμπρι που έπαιξε φουλ έδρα και «έσπρωχνε» τον ΠΑΟΚ με σφυρίγματα προς την περιοχή του Ολυμπιακού. Συνάμα, σε ένα σοβαρό λάθος, έκλεισε τα μάτια στις αγκωνιές του Κρμέτσικ στον Σεμέδο με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ να τη γλιτώνει απλά και μόνο με μια κίτρινη κάρτα!

«Μικρός» διαιτητής που έβλεπε μόνο έδρα ο Ιταλός που το γνωρίζαμε ότι ήταν άπειρος, για αυτό και με το που έγινε γνωστό το όνομα του απορήσαμε, αλλά μας απέδειξε στο γήπεδο πως δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει.

Από νωρίς φάνηκε πως τα… σπόρια τα έχει έτοιμα για τον ΠΑΟΚ. Και τα… σπόρια σε τέτοια ματς παίζουν ρόλο σημαντικό. Μπορεί να κρίνουν το αποτέλεσμα.

Πάμε να δούμε τα… σπόρια που ο Φάμπρι έδωσε στον ΠΑΟΚ «παίζοντας» και αυτός με τον τρόπο του για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Στο 8΄ ο Εμβιλά κόβει την μπάλα καθαρά σε καλή θέση για κόντρα για τον Ολυμπιακό αλλά ο Φάμπρι… ανακαλύπτει επιθετικό φάουλ!

Στο 10΄ξεκάθαρα ο Ζίβκοβιτς βγάζει την μπάλα εκτός όμως τόσο ο πρώτος βοηθός υπέδειξε άουτ για τον ΠΑΟΚ με τον Φάμπρι να το δέχεται. Ούτε πλάγιο…

Στο 17΄ο Κρμέτσικ ρίχνει αγκωνιά στον λαιμό στον Σεμέδο και τον σωριάζει στο έδαφος! Ο ορισμός της κίτρινης κάρτας για αντικανονική χρήση του χεριού του, στο λαιμό του αντιπάλου, συστάσεις έκανε ο Φάμπρι!

Στο 19΄ο Σβάμπ κάνει καθαρό φάουλ για ανακοπή καλής επίθεσης του Ολυμπιακού αλλά ο Φάμπρι δεν έδωσε την κίτρινη που όφειλε!

Στο 20΄ο Κρμέτσικ αφού είδε πως ο Φάμπρι δεν τον τιμωρεί έριξε άλλη μια αγκωνιά στον λαιμό στον Σεμέδο σε διεκδίκηση της μπάλας. Αυτή την φορά ο Ιταλός του έδωσε κίτρινη, που θα έπρεπε να ήταν η δεύτερη κανονικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 65΄ο Μπά με προβολή κόβει την μπάλα πριν φτάσει στον επιθετικό του ΠΑΟΚ για να βγει επικίνδυνα απέναντι στον Σα με τον πρώτο βοηθό να μην βλέπει πως είναι μπροστά ξεκάθαρα ο Κρμέτσικ και να μην υποδεικνύει το οφσάιντ.

Στο 76΄ο Ζίβκοβιτς επιδεικτικά μπροστά στον Φάμπρι τραβάει την φανέλα του Φορτούνη για να τον σταματήσει. Μόνο ο ίδιος ο Ζίβκοβιτς δεν πήγε να πει στον Ιταλό να του δώσει κάρτα, ο Φάμπρι όμως τίποτα…

Στο 81′ εκανε ξανά ο Ζιβκοβιτς στον Φορτουνη φάουλ και έπρεπε τουλάχιστον εδώ να τον τιμωρήσει για συνεχείς παραβάσεις όμως ξανά τίποτα…

Στο 87′ ο Φάμπρι προσπάθησε να βάλει στην περιοχή του Ολυμπιακού τον ΠΑΟΚ. Έδωσε ανύπαρκτο φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ και έκανε επίθεση, που στην συνέχεια κέρδισε κόρνερ.

Στο 90+3 έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού, έξω από την περιοχή των ερυθρόλευκων όμως άφησε το ματς να εξελιχθεί χωρίς λόγο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ