Στα ραντάρ της ΑΕΚ ο Σβένσον! (vid)

Στα ραντάρ της ΑΕΚ ο Σβένσον! (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες του 10.gr ο διεθνής Νορβηγός μπακ-χαφ της Άλκμααρ «τσεκάρεται» από την Ένωση για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να κλείσει άμεσα το θέμα του δεξιού μπακ, αποκτώντας έναν παίκτη που θα αναβαθμίσει τη θέση. Έναν ποδοσφαιριστή με επιθετικές και δημιουργικές αρετές που θα της δώσει ποιότητα στο παιχνίδι της και παράλληλα θα συμπληρώνεται ιδανικά από τον Μπακάκη.

Ο Παναγιώτης Κονέ και οι υπόλοιποι άνθρωποι του Δικεφάλου που ασχολούνται με τα μεταγραφικά έχουν σηκώσει για τα καλά μανίκια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ένωση έχει καταλήξει στους στόχους της και δουλεύει παράλληλα 2-3 περιπτώσεις, προκειμένου έτσι ή αλλιώς το θέμα να κλείσει άμεσα.

Οι πληροφορίες του 10.gr αναφέρουν πως τελευταία τα βλέμματα των ανθρώπων της ΑΕΚ έχουν πέσει στην αγορά της Ολλανδίας. Συγκεκριμένα, στον Γιόνας Σβένσον της Άλκμααρ! Ο 27χρονος διεθνής Νορβηγός μπακ χαφ είναι μια περίπτωση που βρέθηκε στη λίστα της Ένωσης και κάθε άλλο παρά αδιάφορη την αφήνει.

Πρόκειται για παίκτη που συγκεντρώνει τα στοιχεία που θέλει η ΑΕΚ. Γρήγορος, με «γλυκιά» σέντρα και ικανότητα στο επιθετικό κομμάτι. Ο Σβένσον μετρά φέτος ήδη 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στην Ευρώπη, έχοντας προλάβει να δώσει και 2 ασίστ. Ενώ το συμβόλαιό του με τους Ολλανδούς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Μια συνθήκη που προφανώς και ευνοεί την ΑΕΚ στον να τον αποκτήσει.

Ο Σβένσον αποκτήθηκε το 2017 από την Ρόζεμποργκ με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Ενώ αυτή τη στιγμή η χρηματιστηριακή αξία του ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό πως η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι για την ΑΕΚ. Μιας και λόγω της ολοκλήρωσης του συμβολαίου του το καλοκαίρι, ο Σβένσον έχει τραβήξει τα βλέμματα και άλλων ομάδων.

Πάντως η περίπτωσή του έχει μπει τελευταία στα ραντάρ της ΑΕΚ και στην Ένωση ψάχνουν όλα τα δεδομένα. Όπως αναφέραμε και παραπάνω στόχος της Ένωσης είναι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται το θέμα του δεξιού μπακ να κλείσει οριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ