Το δράμα του Μάντζιου

Το δράμα του Μάντζιου

Ο έμπειρος επιθετικός δεν γνωρίζει ακόμα την τιμωρία του από την πειθαρχική επιτροπή του ΕΣΚΑΝ και χάνει την σεζόν…

Στις 10 Ιανουαρίου το Αιγάλεω ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου, κάτι που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση και έχρισε το «Σίτι» το φαβορί στην κατάληψη της πρώτης θέσης του όγδοου ομίλου της Γ’ Εθνικής και της πρόκρισης του στα πλέι οφ.

Όμως από τότε έχει περάσει ένας μήνας και ο 34χρονος επιθετικός δεν έχει φορέσει ακόμα τα εξάταπα του σε επίσημο ματς. Σε λίγες μέρες, στις 13 Φεβρουαρίου θα συμπληρωθεί ένας χρόνος από τότε που η είδηση ότι ο Βαγγέλης Μάντζιος βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Ο έμπειρος επιθετικός την προηγούμενη μέρα είχε αγωνιστεί με την φανέλα του Λεβαδειακού στο τελευταίο του ματς κόντρα στην Κέρκυρα και από τότε αφού κατέθεσε στην πειθαρχική επιτροπή του ΕΣΚΑΝ περιμένει την ποινή του. Μια απόφαση που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί και αναγκάζει τον Μάντζιο να μένει εκτός γηπέδων. Με την συμπλήρωση του χρόνου, η πλευρά του ποδοσφαιριστή πιέζει για την απόφαση, η οποία αν είναι τιμωρία ενός χρόνου, θα σημαίνει την άμεση επιστροφή του έμπειρου σκόρερ στους αγωνιστικούς χώρους.

Αλλιώς; Στην ουσία θα χάσει την σεζόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ