Ο Καγκάβα, ο Γκιόργκι, οι 250.000 € και ο Μπράντονιτς του Βούκιτς

Ο Καγκάβα, ο Γκιόργκι, οι 250.000 € και ο Μπράντονιτς του Βούκιτς

Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Ζίντζι Καγκάβα στον ΠΑΟΚ και το αγαπημένο παιδί που «έφερε» τον 21χρονο Μπράντονιτς στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να προχωρήσει στην απόκτηση του Σίντζι Καγκάβα με απόφαση της οικογένειας Σαββίδη και μετά από τη σύμφωνη γνώμη του Πάμπλο Γκαρσία. Μια μεταγραφή με θετικά επικοινωνιακά αποτελέσματα, αλλά παράλληλα και αγωνιστικό ρίσκο. Καθώς κανείς στον Δικέφαλο δεν γνωρίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 32χρονος Ιάπωνας μεσοεπιθετικός.

Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή που πριν από λίγα χρόνια είχε συμβόλαια που έφταναν τα 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο, δείχνει την αλλαγή των εποχών. Ο Καγκάβα θα υπογράψει συμβόλαιο 1,5 χρόνου με τον ΠΑΟΚ, εφόσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και για το πρώτο εξάμηνο θα λάβει 250.000 € συν κάποια μπόνους, ενώ για τη σεζόν 2021-22 προβλέπονται απολαβές που φτάνουν τις 600.000 €.

Οπως επισημαίνεται από ανθρώπους που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα στον ΠΑΟΚ, η μεταγραφή του Καγκάβα αποτελεί κυρίως επιθυμία του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος επέμεινε πολύ στην απόκτησή του. Καθώς θεωρούσε ότι ο ΠΑΟΚ είχε ανάγκη να αποκτήσει έναν παίκτη-φίρμα, για να «φτιάξει» και τον ΠΑΟΚ.

Την αποστολή ανέλαβε να φέρει εις πέρας ο Ολαφ Ρέμπε, ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με το γραφεία μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Ιάπωνα από τον καιρό που αυτός αγωνιζόταν στη Γερμανία. Και κάπως έτσι έγιναν όλα.

Από την άλλη, μεταγραφή του περιβάλλοντος Σαββίδη είναι και ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς. Συγκεκριμένα, ο 21χρονος (11/12/1999) Βόσνιος εξτρέμ, που αναμένεται να έχει κυρίως συμπληρωματικό ρόλο στον ΠΑΟΚ, αποκτήθηκε ύστερα από πρόταση του «αγαπημένου παιδιού» της οικογένειας Σαββίδη και πρώην ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου, Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Ο «Βούκο» έχει γίνει ατζέντης και ο νεαρός Βόσνιος εξτρέμ είναι ένας από τους πελάτες του.  Η διαδρομή Βοσνία – Τούμπα, λοιπόν, ήταν εύκολη. Και με τις ευλογίες του Ιβάν.

Και οι δύο μεταγραφές είναι χαμηλού κόστους και τελείως διαφορετικού προφίλ. Αλλά και πάλι έγιναν με στόχο ο ΠΑΟΚ να μπορέσει να γεμίσει το ρόστερ του, καθώς οι συνεχείς αποχωρήσεις έχουν «αδειάσει» το δυναμικό και έχουν αφαιρέσει λύσεις από τα χέρια του Πάμπλο Γκαρσία. Ο οποίος, πάντως, θέλει ο αμυντικός χαφ και ο αριστερός μπακ να είναι «δικές του» επιλογές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ