Ωμή παρέμβαση στη διαιτησία, με εκβιασμό στους διαιτητές από την ΕΠΟ και «άλλοθι αποτυχίας» στους συμμάχους

Ωμή παρέμβαση στη διαιτησία, με εκβιασμό στους διαιτητές από την ΕΠΟ και «άλλοθι αποτυχίας» στους συμμάχους

Η ΕΠΟ το τερμάτισε και συγκαλεί έκτακτη Εκτελεστική Επιτροπή, με σκοπό να πιέσει τον Κλάτενμπεργκ να τελειώσει Τσαγκαράκη, Παπαπέτρου και να στείλει μήνυμα υποταγής στους διαιτητές.

Όλα γίνονται για κάποιον λόγο στην Ελλάδα. Και ειδικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεθοδεύσεις και οι παρασκηνιακές διεργασίες είμαι το φόρτε όλων εκείνων που θέλουν να κάνουν τα βρόμικα παιχνίδια τους. Και πλέον είναι σαφές για ποιον λόγο τα Μέσα της πραγματικής συμμορίας που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, επέλεξαν να σηκώσουν σκόνη για το παιχνίδι Ατρόμητος-Ολυμπιακός.

Όπως προκύπτει από την ΕΠΟ, λοιπόν, συγκαλείται έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, με κεντρικό θέμα την… αποπομπή των Τσαγκαράκη, Παπαπέτρου από την ελληνική διαιτησία. Ναι, καλά διαβάσατε, η ΕΠΟ θέλει να κάνει συμβούλιο, με σκοπό να… απαιτήσει από τον Κλάτενμπεργκ να αποβάλει τους δύο διαιτητές από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Προφανώς το θέμα δεν είναι οι Τσαγκαράκης και Παπαπέτρου. Αυτά είναι για τα παιδάκια. Για να τρώνε αμάσητο τον σανό που τους προσφέρουν. Η πραγματική αιτία της συγκεκριμένης πρωτοφανούς ενέργειας είναι να σταλεί ένα σαφές μήνυμα στους διαιτητές πως «όποιος δεν είναι μαζί μας, όποιος δεν παίζει το παιχνίδι της Εξυγίανσης και δεν βοηθάει τους συμμάχους, τελείωσε από τη διαιτησία. Θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι».

Η ΕΠΟ αυτό επιλέγει να κάνει με εντολή από τους πραγματικούς διοικητές της. Έναν ωμό εκβιασμό στους διαιτητές. Εκβιασμός, που είναι τόσο χαζά και ανόητα οργανωμένος, που είχε… προαναγγελθεί από ορισμένους λιβελογράφους-πιστόλια από νωρίς. Έτσι, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος και γιατί έστησε όλη αυτή τη «μηχανή».

Επιπλέον, επειδή επαναλαμβάνουμε τίποτα δεν γίνεται τυχαία, από τη στιγμή που η βαθμολογική διαφορά του Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχει ανοίξει σε τέτοιο βαθμό που έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα, οι δύο σύμμαχοι επιλέγουν να δημιουργήσουν άλλοθι στην αποτυχία τους μέσω της «δικής τους» ΕΠΟ. Ανοίγοντας κουβέντα για τη διαιτησία. Μια κουβέντα που οι ίδιοι αναιρούν με την πραξικοπηματική απόφασή τους επέμβουν οι βλαχοπρόεδροι στη διαιτησία.

Διότι το μαγαζί είναι δικό τους. Και το υπαλληλικό προσωπικό. Και όλα τα… σημαιάκια. Και αυτό είναι που πονάει πολύ και ψάχνουν τρόπο να το διαχειριστούν. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός τους έχει αφήνει 11 και 12 βαθμούς πίσω, όταν είναι όλα δικά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ