Γλέντι στα social : Ο Πάμπλο, το skype του Ιβάν και ο… αμισθί (pics)

Γλέντι στα social : Ο Πάμπλο, το skype του Ιβάν και ο… αμισθί (pics)

O διασυρμός του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό έφερε μεγάλο γλέντι στα social. Ο Βέγγος με τον Γκαρσία και ο Ιβάν με τον Ελ Αραμπί…

Ήταν δύσκολο το βράδυ στο Καραϊσκάκη για τον ΠΑΟΚ. Τον Πάμπλο Γκαρσία που έβγαλε γλώσσα μετά το 1-1 στην Τούμπα, νόμιζε πως ο ΠΑΟΚ είναι ισάξιος με τον Ολυμπιακό με την βαθμολογία να λέει -10 και τελικά στο -15 μετά την τριάρα στο Καραϊσκάκη θυμήθηκε ότι αυτός είναι 2,5 μήνες στον ΠΑΟΚ ενώ ο Μαρτίνς 2,5 χρόνια…

Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τον… λαλίστατο Πάμπλο που δεν είπε αυτή την φορά τίποτα για… φιλικά. Όλοι στον οργανισμό… Ιβάν από χθες ξαφνικά θυμήθηκαν το ποδόσφαιρο και τα μεγάλα κενά στο ρόστερ του ΠΑΟΚ αλλά και την διαφορά που έχει αγωνιστικά ο Ολυμπιακός από όλους.

Το γλέντι στα social όμως δεν το γλίτωσαν παρότι τελικά στους… -15 κατάλαβαν το ποδόσφαιρο και άφησαν στην άκρη τις γραφικότητες για την διαιτησία.

Ο Πάμπλο Γκαρσία συναντά τον αείμνηστο Θανάση Βέγγο, ο Ιβάν Σαββίδη βρίσκει κλήση στο skype από τον Ελ Αραμπί, η Θεσσαλονική είναι στο -15 ενώ ο… αμισθί, κατά κόσμον Τάσος Κάκος ακυρώνει και τα τρία γκολ του Ολυμπιακού! Και τα δοκάρια, γιατί έτσι πρέπει να κάνει! Το πρώτο γκολ ήταν δυνατό σουτ, το δεύτερο πέρασε κάτω από τα πόδια και δεν μετράει, το τρίτο ήταν… ριμπάουντ και άλλο το μπάσκετ άλλο το ποδόσφαιρο..

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο γλεντώντας τον ΠΑΟΚ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ