Οι απαιτήσεις του Μπάμπα για να πει το «ναι»

Οι απαιτήσεις του Μπάμπα για να πει το «ναι»

Η στήλη «AGENT LEAKS» αποκαλύπτει τι ζητάει ο 21χρονος φορ και ο ατζέντης του από τους ενδιαφερόμενους. Το μεγάλο πριμ υπογραφής, το εκατομμύριο και οι απόψεις των σκάουτς.

Η χρονιά δεν εξελίσσεται όπως ήθελαν και ήλπιζαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αλλά η διοίκηση του συλλόγου δεν είναι διατεθειμένη να ακολουθήσει καταστροφολικές τοποθετήσεις. Εξάλλου η σεζόν βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και ουδείς μπορεί να προδικάσει τι θα συμβεί στις 10 αγωνιστικές που απομένουν έως το φινάλε της σεζόν.

Εφεξής, οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπει σε διαδικασία προετοιμασίας και της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μια διαδικασία που αφορά άμεσα και το παρόν. Διότι όλοι όσοι βρίσκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα κρίνονται και οφείλουν να αποδείξουν εμπράκτως ότι η παρουσία τους στον σύλλογο είναι σημαντική και ουσιαστική. Ενώ την ίδια στιγμή προετοιμάζεται και η επόμενη ημέρα.

Στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να δουλέψουν από τώρα για το καλοκαίρι. Και αυτό κάνουν. Ηδη στο Μεγάλο Λιμάνι έχουν εντοπίσει μεταγραφικούς στόχους και παρακολουθούν στενά περιπτώσεις που θεωρούν ότι θα κάνουν τη διαφορά. Παράλληλα, εξετάζουν όλους τους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό του συλλόγου και έχουν κάνει ήδη μία πρώτη επιλογή του ποιοι θα λάβουν το χρίσμα από το καλοκαίρι. Αλλά και ποιοι πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο για να πείσουν και να δείξουν την αξία τους.

Ενας από τους παίκτες που δεδομένα απασχολεί τον Ολυμπιακό για το καλοκαίρι είναι ο Τζόναθαν Μπάμπα. Ο Γάλλος επιθετικός της Σεντ-Ετιέν είναι ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του και ήδη το όνομά του αποτελεί θέμα συζήτησης σε Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία. Με τις Νιουκάστλ και Χάντερσφιλντ να είναι απλώς οι ομάδες που έχουν κάνει γνωστό το ενδιαφέρον τους. Καθώς υπάρχουν αρκετές ακόμη που έχουν ζητήσει απόλυτη εχεμύθεια από τον παίκτη και τον ατζέντη του.

Βεβαίως, η απόκτηση του Μπάμπα δεν είναι απλή υπόθεση για κανέναν από τους ενδιαφερόμενους. Ο λόγος; Ο 21χρονος επιθετικός θέλει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την… ελευθερία του και να μεγαλώσει την υπεραξία του ονόματός του. Ετσι οι απαιτήσεις του κρίνονται υπερβολικές ακόμη και από τους πλούσιους Αγγλους! Τι σημαίνει αυτό;

Ο εκπρόσωπος του Μπάμπα φέρεται να ζητάει πριμ υπογραφής που φτάνει τα δύο εκατ. ευρώ για τον πελάτη του. Ενώ την ίδια στιγμή ο παίκτης θέλει 3ετές (και όχι μεγαλύτερης διάρκειας) συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές άνω του ενός εκατ. ευρώ. Χρήματα υπερβολικά για έναν ταλαντούχο, μεν, αλλά νεαρό και όχι δοκιμασμένο στο υψηλότερο επίπεδο ποδοσφαιριστή.

Ο Μπάμπα, βεβαίως, φροντίζει με τις φετινές του εμφανίσεις να δείχνει σε όλους ότι αξίζει η επένδυση, αλλά παρότι έχει 7 γκολ και 5 ασίστ σε 23 ματς έως τώρα, όλες οι ομάδες δείχνουν διστακτικές στο να του προσφέρουν ό,τι ζητάει. Και ένας από τους βασικούς λόγους που συμβαίνει αυτό είναι διότι ακόμη δεν έχει ξεκάθαρη θέση. Δεν είναι 100% σέντερ φορ, αλλά ούτε και «καθαρός» ακραίος επιθετικός. Με τις συνεχείς αλλαγές θέσεις να έχουν μπερδέψει τους σκάουτς για το ποια είναι η «καλή» θέση του. Αναγνωρίζουν, ωστόσο, ότι πρόκειται για ένα γνήσιο ταλέντο, που μπορεί να εξελιχθεί σε παίκτη κορυφαίου επιπέδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ