Ο ΠΑΟΚ «τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο» για τον Κόντε!

Ο ΠΑΟΚ «τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο» για τον Κόντε!

Η κατ' αρχήν συμφωνία μεταξύ Χριστοβασίλη και ΠΑΟΚ για τον Ισπανό επιθετικό, η ρήτρα και η... ειδοποίηση για πιθανή κίνηση άλλου συλλόγου!

Δεν είναι ψηλός και επιβλητικός. Δεν σε θέλγει με την τεχνική του κατάρτιση. Γενικώς, δεν σου γεμίζει το μάτι. Κι όμως, στα 29 του χρόνια, ο Πέδρο Πέρες Κόντε επιβεβαιώνει ότι ένας επιθετικός μπορεί να είναι επιτυχημένος χωρίς όλα αυτά. Αρκεί να έχει πείσμα, δύναμη, ταχύτητα και να ξέρει τα… απόκρυφα μυστικά της τέχνης του γκολ. Στοιχεία που ταυτίζονται με τον Ισπανό επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα, που από το βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστός και στη χώρα του.

Δεν είναι υπερβολή. Ο Κόντε είναι άγνωστος στην Ισπανία. Εξάλλου το μεγαλύτερο κλαμπ του πριν τα Γιάννενα ήταν στην 3η κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Μετά τα δύο γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, οι συμπατριώτες του άρχισαν πάλι να ασχολούνται σοβαρά μαζί του. Βοηθάει βλέπετε και το γεγονός ότι είναι 3ος σκόρερ του πρωταθλήματος πίσω από του Ανσαριφάρντ και Πρίγιοβιτς.

Η εφημερίδα «AS» του αφιέρωσε σχεδόν μισή σελίδα και μπόλικο χώρο στην ιστοσελίδα της. Η «Marca» το ίδιο, όπως και το migrantesdelbalon.com, που ασχολείται αποκλειστικά με τους Ισπανούς που αγωνίζονται εκτός της χώρας τους. Γενικώς η αποθέωση του Κόντε δίνει και παίρνει. Με τα σενάρια για το μέλλον να ακούγονται ολοένα και πιο έντονα. Αλλά μάταια…

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα Γιάννενα, λοιπόν, όποια ομάδα θέλει τον 29χρονο φορ, θα πρέπει κατ’ αρχάς να πάρει το σύμφωνη γνώμη του… ΠΑΟΚ! Οι Θεσσαλονικείς λέγεται ότι έχουν «καπαρώσει» τον Ισπανό επιθετικό και ότι μόνο εάν δεν θελήσουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους το καλοκαίρι θα είναι εφικτό να πάει κάπου αλλού.

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τον Κόντε. Μάλιστα, έχει ζητηθεί από τον Χριστοβασίλη άμεση ενημέρωση σε περίπτωση που εμφανιστεί άλλος ενδιαφερόμενος, που θα θελήσει να κάνει χρήση της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη. Ρήτρα που φτάνει λίγο πάνω από τις 800.000 ευρώ, με βάση όσα προκύπτουν από την πλευρά του Κόντε.

Φυσικά και ο ίδιος ο παίκτης έχει ενημερωθεί αρμοδίως για το ενδιαφέρον και την καλή άποψη που έχει ο ΠΑΟΚ για την αξία του. Και περιμένει πώς και πώς το μεγάλο βήμα της καριέρας του το ερχόμενο καλοκαίρι. Καθώς θέλει να καρπωθεί και το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του. Αυτό που θα εξασφαλίσει τον ίδιο και την οικογένειά του.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι to10.gr είχε αποκαλύψει προ εβδομάδων το έντονο, έμπρακτο και επίσημο ενδιαφέρον της Λεχ Πόζναν για τον Κόντε. Οι Πολωνοί συνεχίζουν να τον θέλουν, με τον σκάουτ τους και πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, Αντρέι Γιουσκόβιακ, να έχει κάνει θερμή εισήγηση για τον Ισπανό φορ. Αλλά πλέον ο Κόντε βλέπει πιο… ψηλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ