Ο Βάτσιος των Χαλίφηδων και η παρέα του, «χιόνισαν» τον Άρη στο Βικελίδης (vids)

Ο Βάτσιος των Χαλίφηδων και η παρέα του, «χιόνισαν» τον Άρη στο Βικελίδης (vids)

Για τα καλά στο σημάδι πλέον οι Κιτρινόμαυροι, όσο κρατούν τη 2η θέση του πίνακα.

Πρώτα από όλα για τους ανενημέρωτους. Αυτά τα βιντεάκια για να καταλάβετε τι εστί Βάτσιος. Για την εποχή που δεν υπήρχε VAR, στην αφετηρία της Εξυγίανσης. Από τα μεγάλα «πουλέν» της Εξυγίανσης.

Είπατε κάτι;

Αυτός ο κύριος μετά τα εγκλήματα εκείνης της σεζόν, υποβιβάστηκε. Έδωσε «εξετάσεις». Και επέστρεψε. Εξετάσεις σαν το περίφημο ματς της 15ης Μαϊου, το μπαράζ Καλαμάτα-Διαγόρας. Εκεί που η ομάδα του Διακοφώτη ανέβηκε με το έτσι θέλω.

Ρίξτε και εδώ μια ματιά. Απέβαλλε παίκτη της Καλαμάτας γιατί πανηγύρισε το γκολ του

Να σκεφτεί κανείς ότι ο Βάτσιος το περασμένο καλοκαίρι επανήλθε στη Λίγκα, παρότι το συγκεκριμένο ματς είδε ο Μαρίν, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ. Αυτά για να πάρετε μια ιδέα τι εστί «εξυγίανση»!

Τον έφεραν λοιπόν πίσω. Και μεταξύ άλλων τον έστειλαν σήμερα στο «Βικελίδης». Εκεί όπου ο Άρης ήθελε τους βαθμούς της νίκης για την διατήρηση της 2ης θέσης. Για το δικαίωμα να δείχνει την πλάτη του στους «χαλίφηδες».

Τι συνέβη; Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ένα κανονικό γκολ και μια φάση πέναλτι που ο Γκάμα τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα για θέατρο!

Το γκολ βέβαια ακυρώθηκε από το VAR. Αλλά ακόμη και στη Γκόθαμ Σίτι, ο Μπάτμαν είχε τον Ρόμπιν. Δεν μπορούσε να τα κάνει όλα μόνος του. Ο Βάτσιος είχε τον Μανούχο στη Θεσσαλονίκη.

Στο 7΄λοιπόν το γκολ του ΑΡΗ που ακυρώθηκε με την γραμμή του οφσάιντ του VAR. Ρίξτε όμως μια ματιά στις γραμμές. Μια προσεκτική ματιά και θα καταλάβετε. Υπάρχει προφανής αμφιβολία. Και σε τέτοιες περιπτώσεις η FIFA έχει επισημάνει ότι η αμφιβολία θα πρέπει είναι υπέρ του επιτιθέμενου. Κοιτάξτε επίσης τη θέση του επόπτη. Αλλού για αλλού λέγετε στα ελληνικά!

Και στο 33΄ η φάση της ανατροπής του Γκάμα. Θεμιτό να μην δοθεί πέναλτι. Το θέατρο όμως που το είδαν;

Α, και κάτι τελευταίο. Από που είναι ο Βάτσιος; Από την Αιτωλοκαρνανία. Έβαλαν δηλαδή διαιτητή από το Αγρίνιο στο ματς Άρης-Παναιτωλικός. Καλά που δεν έδωσαν τη σφυρίχτρα στον Κωστούλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ