Ιβάν, στα τρώνε…

Ιβάν, στα τρώνε…

Στο σάιτ του Καλπαζίδη γιορτάζουν που ο Παναθηναϊκός πέρασε τον ΠΑΟΚ!!!

«Μόνος τρίτος ο Παναθηναικός προσπέρασε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ» γράφει μεταξύ άλλων το σάιτ του Καλπαζίδη πανηγυρίζοντας για την υπέρβαση των πρασίνων. Η ομάδα της «καρδιάς» του.. Λαλάκη απέναντι στην ομάδα της «τσέπης» του. Ο Παναθηναϊκός απειλεί τον ΠΑΟΚ πλέον ανοικτά καθώς ως γνωστόν στην Ευρώπη βγαίνουν τέσσερις.

Ο Ολυμπιακός, μπορεί να έχασε όπως έχασε στη Λεωφόρο όμως είναι κομματάκι δύσκολο να ανατραπεί αυτό το +14 που έχει αποκτήσει από την δεύτερη θέση και τον Άρη, και το +16 και +17 από ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (με τους δικέφαλους να έχουν ένα ματς λιγότερο).

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως όσο ο Παναθηναϊκός νικά τόσο ζορίζεται ο ΠΑΟΚ. Και το σάιτ του Καλπαζίδη, του ανιψιού του Ιβάν που είναι επί της ουσίας το μεγάλο αφεντικό παντού «έστησε πανηγύρι»!

Η ομάδα της «τσέπης» πήγε περίπατο για τον… λαλάκη. Ο Ιβάν και ο… Καλπαζίδης (χαχαχαχα) πληρώνει και οι …. Λαλάκηδες πανηγυρίζουν που μπορεί του χρόνου ο ΠΑΟΚ να ταξιδεύει μέχρι Ηράκλειο… Να μην είναι καν δηλαδή στην Ευρώπη καθώς με την εικόνα που έχουν οι ομάδες, όσο και αν… σπρώξει η «εξυγίανση» παίζει να μένει και εκτός 4αδας. Ο Παναθηναικός με τον Μπόλονι έχει μετατραπεί ξανά σε κανονική ομάδα, ο «Τίγρης» ελέγχει το έργο και θα την βρει την άκρη, τον Άρη έχουν «σημαδέψει» αλλά όσο και να τον χτυπάνε ακόμη αντέχει.

Α, ρε Ιβάν που να ήξερες. Άραγε, στο μακρινό Ροστόφ που είναι σε «απομόνωση» εδώ και 11 μήνες ρίχνει καμια ματιά στους υπάλληλους του, και σε αυτούς του ανιψιού του Καλπαζίδη ή του τα τρώνε και γελάνε και μαζί του;

Ο Μάκης άρα τι να λέει για τον κολλητό του; Σάμπως όμως ΠΑΟΚ είναι ο Μάκης για να νοιάζεται; Έχει κοινά με τον… λαλάκη. Και οι δύο έχουν την ομάδα της «καρδιάς» τους και την ομάδα της «τσέπης» του. Και ο Ιβάν πληρώνει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ