Η «χορηγούμενη διαφήμιση» και το μεταγραφικό πλάνο της Wasserman για τον Τζόλη

Η «χορηγούμενη διαφήμιση» και το μεταγραφικό πλάνο της Wasserman για τον Τζόλη

Πώς η «πληρωμένη καταχώρηση» για τον Τζόλη αποκαλύπτει το επικοινωνιακό πλάνο της νέας εταιρείας και πού θέλει να τον στείλει η Wasserman.

Είναι η δεύτερη φορά που ένας Ελληνας ποδοσφαιριστής γίνεται πρώτο θέμα στο Transfermarkt. Πρώτος ήταν ο Κώστας Τσιμίκας, όταν πήρε μεταγραφή για τη Λίβερπουλ. Δεύτερος, δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Τζόλη. Ο 19χρονος θαυματουργός νέος του ΠΑΟΚ, έχει προκαλέσει αίσθηση σε όλη την Ευρώπη και για αυτό φροντίζει και το νέο γραφείο μάνατζμεντ που ανέλαβε την εκπροσώπησή του.

Όπως έχει αποκαλύψει to10.gr, η «Wasserman» φρόντισε να… σπρώξει τη «διαφήμιση» του πελάτη της μέσω της γνωστής γερμανικής ιστοσελίδας, που αποτελεί άτυπο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου. Σε σημείο να μείνει για τέσσερις ημέρες πρώτο θέμα! Δείγμα του ότι η δουλειά που έχει γίνει στην επικοινωνιακή προώθηση του σπουδαίου ταλέντου, είναι εξίσου καλή με τις επιδόσεις του εντός γηπέδου.

Προφανώς η δουλειά της εταιρείας που ανέλαβε την εκπροσώπηση του Τζόλη δεν είναι μόνο να βρει μια ομάδα στον παίκτη. Το να βρεθεί ομάδα για έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή είναι μια εύκολη δουλειά. Το να βρεθούν χρήματα που θα κινηθούν σε επίπεδα ρεκόρ, είναι μια σύνθετη διαδικασία. Την οποία οι εκπρόσωποι του παίκτη του ΠΑΟΚ γνωρίζουν πολύ καλά.

Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η… προώθηση μέσω του transfermarkt, δεν είναι τυχαία. Η Wasserman έχει καταστρώσει ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο, που δεν αφορά μόνο το ποδοσφαιρικό σκέλος, αλλά και την επικοινωνιακή εκτόξευση του Τζόλη. Για αυτόν τον λόγο μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ήδη πολλά Μέσα Ενημέρωσης της Ευρώπης, αφιερώνουν πολύ χώρο στις σελίδες τους.

Και κάτι ακόμη. Που επίσης έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Καθώς έχει να κάνει με το πού θέλει να στείλει τον Τζόλη η Wasserman. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ακόμη κι αν βρεθεί μια top ομάδα για την απόκτηση του Ελληνα επιθετικού, θεωρείται προτιμότερο ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα τύπου Ντόρτμουντ, από όπου θα μπορεί και πάλι να πουληθεί, με τριπλάσια ή τετραπλάσια χρήματα και μάλιστα σε σύντομο διάστημα.

Ο ΠΑΟΚ προφανώς έχει άλλη άποψη και θα ήθελε να δώσε, για παράδειγμα στη Γιουβέντους, τη Λίβερπουλ, την Αρσεναλ, τη Μίλαν τον ποδοσφαιριστή του. Κάτι απολύτως λογικό, καθώς πέρα από χρήματα, είναι και θέμα πρεστίζ. Αλλά το γραφείο που πήρε τα δικαιώματά του, προτιμά να ξεκινήσει ο Τζόλης από ένα επίπεδο πιο κάτω. Και για να μπορέσει να ανταποκριθεί, αλλά και διότι εάν τα πάει όπως πιστεύουν, η επόμενη πώληση θα είναι σύντομη και πολύ πιο ακριβή. Αρα, η προμήθεια πολύ μεγαλύτερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ