Διεθνής καριέρα: Γελάει και η Ευρώπη πλέον με τον… Λαλάκη! (vid)

Διεθνής καριέρα: Γελάει και η Ευρώπη πλέον με τον… Λαλάκη! (vid)

Έπεσε βαρύ το γκολ του Μπουχαλάκη στον… Λαλάκη που αποφάσισε να γίνει ρεντίκολο (sic) σε όλη την Ευρώπη! Δεν του φτάνει μόνο η Ελλάδα. Σαν τον «Λαλάκη τον εισαγόμενο – Παφ και τάληρο»

Δεν τον χωράει η μικρή και ταπεινή Ελλάδα! Δεν τον χωράει το Ροστόφ, η πόλη του αγαπημένου αφεντικού του που για χάρη του απέκτησε και δεύτερη ομάδα. Μετά την ομάδα της καρδιάς του, ο πρώην «πρασινοφρουρός» και νυν… Λαλάκης απέκτησε και την ομάδα της τσέπης, για τα «μάτια» (και τα ρούβλια) του Ιβάν.

Και αν στην Ελλάδα έχει εξαντλήσει το… γραφικόμετρο ο Λαλάκης ήρθε ώρα να «κατακτήσει» και την Ευρώπη! Διεθνής καριέρα για τον… Λαλάκη με αφορμή το γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο «Βικελίδης».

Εδώ θα τα μάθεις όλα αγαπητέ μου αναγνώστη, ο Βασίλης ο Δεκάρικος έχει το θέμα! Ο… Λαλάκης ζήλεψε την δόξα του λαλάκη της δεκαετίας του 1980 και την ταινία «Λαλάκης ο εισαγόμενος – Παφ και τάληρο»!

Όπου παφ βλέπε «σφαλιάρα» από τον Ολυμπιακό. Κόκκινος ο σβέρκος του… Λαλάκη και των… λαλάκηδων από τον Ολυμπιακό. Από μικρό παιδί όλα αυτά. Δεν χωνεύεται βέβαια εύκολα για τον… Λαλάκη που στα χρόνια της «εξυγίανσης» νόμιζε ότι «ψήλωσε». Τελικά πάχυνε, και πολύ μάλιστα. Πέφτει πολύ μάσα. Α, ρε Ιβάν στα τρώνε…

Ξέφυγα, ως συνήθως, από το θέμα μου.

Ο… Λαλάκης λοιπόν με μια μέρα καθυστέρηση (αφού έπρεπε να συνέλθει από το σοκ της νέας… μπιμπ και να φτάσουν οι εντολές από το Ροστόφ) αποφάσισε να την πέσει στον Μπουχαλάκη και τον Ολυμπιακό για το γκολ του πρώτου στο Βικελίδης. Για την έμπνευση του Μπούχα να κρυφτεί και να κλέψει την μπάλα από τον Κουέστα σκοράροντας.

Το γκολ δηλαδή που σε όλη την Ευρώπη ήδη μνημονεύεται ως μια πανέξυπνη ενέργεια αποθεώνοντας τον άσο του Ολυμπιακού! Τι ξέρουν βεβαίως οι «κουτόφραγκοι» από ποδόσφαιρο μπροστά στον τιτάνα Λαλάκη που ως γνωστόν αν του πετάξει μπάλα ποδοσφαίρου θα αρχίσει να τρέχει νομίζοντας ότι είναι βόμβα. Το ίδιο και μπάλα μπάσκετ εδώ που τα λέμε…

Στο θέμα μας πάλι. Ως γνωστόν η… καριέρα του Λαλάκη στην Ελλάδα έχει… εκτοξευθεί. Από τους καλύτερους «κωμικούς» πια ξεπερνώντας την δόξα του αυθεντικού λαλάκη. Τώρα κάνει και διεθνή καριέρα! Γράφει ιστορία! Θα γελάει πλέον όλη η Ευρώπη μαζί του μετά και το τελευταίο επεισόδιο αυτό-διασυρμού με αφορμή το γκολ του Μπουχαλάκη.

Νέοι ορίζοντες για τον Λαλάκη και τον «θίασο λαλάκηδων» που ηγείται! Με χορηγό τον Ιβάν που πλερώνει. Α, ρε Ιβάν πως στα τρώνε..

Υ.Γ. Μπόνους-δωράκι. Το βίντεο της ταινίας που… αναβιώνει ο Λαλάκης του Ροστόφ τρεις δεκαετίες μετα…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ