Η κλεψύδρα του Λάζλο, η απόφαση του Αλαφούζου και οι προπονητές που… περιμένουν

Η κλεψύδρα του Λάζλο, η απόφαση του Αλαφούζου και οι προπονητές που… περιμένουν

Ο ΠΑΣ Γιάννινα... μείωσε τον χρόνο του Λάζλο Μπόλονι, αλλά η τελική απόφαση ανήκει στον Γιάννη Αλαφούζο. Την ώρα που η... πιάτσα ήδη ξεκίνησε να βοά για τον επόμενο.

Μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν που to10.gr σας έδωσε το ρεπορτάζ σχετικά με τον Λάζλο Μπόλονι. Πως ο Ρουμάνος είναι υπό κρίση και πως η παραμονή του στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιη.

Δύο μέρες μετά ήρθε και η… σφαλιάρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ένα χαστούκι που ακούστηκε μέχρι τα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης. Άγγιξε και τον Γιάννη Αλαφούζο, που όσο και να θέλει να στηρίξει τον 67χρονο, όλα όσα μαθαίνει από την καθημερινότητα του συλλόγου τον κάνουν να αλλάξει άποψη. Και όλα όσα του λένε οι άνθρωποι που ζουν την ομάδα.

Ο αποκλεισμός από τον ΠΑΣ Γιάννινα από το… δεύτερο λεπτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε ένα ποτήρι που ήταν ήδη γεμάτο. Και πλέον γυρισμός θεωρείται δύσκολο πως μπορεί να υπάρξει. Εκτός αν γίνει κάποιο… θαύμα και ο Παναθηναϊκός αρχίσει να παίζει κανένα διαστημικό ποδόσφαιρο και τα σαρώσει όλα μέχρι το φινάλε.

Ο Αλαφούζος, πάντως, τα έχει και με παίκτες. Θεωρεί πως δεν αποδίδουν αυτά που έπρεπε βάσει συμβολαίων που έχουν. Πως τα… βαριά ονόματα δεν στήριξαν με την απόδοσή τους ούτε αυτόν τον προπονητή, ούτε τον προηγούμενο. Και γι’ αυτό κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η τελική αντίδραση του μεγαλομετόχου, όταν θα κληθεί πια να πάρει την οριστική απόφαση. Αλλά όλη η ατμόσφαιρα γύρω από τον Μπόλονι είναι πιο βαριά από ποτέ. Έως και ο κόσμος τα έβαλε ανοιχτά – και – μαζί του χθες στο Κορωπί.

Γι’ αυτό και ήδη έχει ξεκινήσει μια κουβέντα γύρω από άλλους προπονητές. Έλληνες και ξένους. Διαβάζεις για τον Γιαννίκη, ακούς για τον Αναστασίου, αύριο – μεθαύριο θα υπάρξουν κι άλλα ονόματα που θα βγουν στην επιφάνεια ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Λάζλο Μπόλονι. Μέχρι και οι… στοιχηματικές εταιρείες θα αρχίσουν να δίνουν φαβορί και αουτσάιντερ.

Ο Μπόλονι σαφώς και έχει καταλάβει πως πλέον η αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του είναι πιο έντονη από ποτέ. Το βλέπει και στα media. Και η απάντηση που έδωσε προχθές μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ήταν προς αυτή την κατεύθυνση.

«Θυμηθείτε πως η ίδια ομάδα έκανε καλά αποτελέσματα για καιρό. Ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους», είπε στην κάμερα όταν ρωτήθηκε για την αγωνιστική κρίση του Παναθηναϊκού. Το ίδιο θα πει και στον Αλαφούζο αν του ζητήσει ευθύνες.

Αλλά όσο οι στόχοι χάνονται, ένας προπονητής σε μια μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να μακροημερεύσει. Ο ΠΑΣ Γιάννινα τελείωσε τον πιο βασικό στόχο του Παναθηναϊκού και μαζί… μείωσε τον χρόνο του Λάζλο Μπόλονι την περασμένη Τετάρτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ