ΠΑΟΚ : Ποιους θα «δώσει» στον Ιβάν ο Γκαρσία;

ΠΑΟΚ : Ποιους θα «δώσει» στον Ιβάν ο Γκαρσία;

Το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι εκρηκτικό, η κατάσταση οριακή και στις σχέσεις των ανθρώπων της ομάδας. Κανείς δεν εμπιστεύεται κανένα. Ενδεικτικό το αίτημα του Γκαρσία προς τον Ιβάν…

«Καζάνι που βράζει» είναι ο ΠΑΟΚ. Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκονται όλοι στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια ο καθένας προσπαθεί να σώσει τον εαυτό του. Από τα ψηλά στα χαμηλά.

Με τον Ιβάν Σαββίδη απομονωμένο στο Ροστόφ έχοντας αφήσει την ομάδα στη μοίρα της. Με έναν προπονητή που δεν μπορεί να διαχειριστεί την ομάδα και την έχει «βυθίσει» αγωνιστικά. Όχι πως ευθύνεται μόνο αυτό για την κατηφόρα του ΠΑΟΚ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία όμως είναι ξεκάθαρο πως δεν εμπιστεύεται κανέναν στην ίδια του την ομάδα. Και βεβαίως και στους «γύρω-γύρω» της διοίκησης που έχουν αναλάβει να τρέξουν την ομάδα. Ο Ρέμπε μας τελείωσε νωρίς και τώρα θα του χρεωθούν όλα τα κακά της χρονιάς, όπως έχει ήδη ξεκινήσει να γίνεται μέσα από το non paper της ομάδας.

Συνηθισμένα πράγματα, για τίποτα δεν φταίει ο Ιβάν. Από την άλλη ο Γκαρσία έχει καταλάβει πως σύντομα, με την εικόνα που έχει η ομάδα, θα χρεωθεί πολλά. Ίσως πολλά περισσότερα για όσα ευθύνεται. Για αυτό και ζήτησε να μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη πριν το καθοριστικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Και ζήτησε να τα πουν οι δύο τους. Χωρίς να υπάρχει κανείς άλλος μπροστά στην κουβέντα.

Γιατί; Γιατί προφανώς ο Γκαρσία θέλει να πει «χαρτί και καλαμάρι» τα πράγματα και όποιον «πάρει ο χάρος» που λέει και η έκφραση.

Κάποιον ή κάποιους θα «δώσει» ο Πάμπλο στον Ιβάν, δεν εξηγείται αλλιώς η επιμονή του να μην υπάρχει κανείς άλλος στην κουβέντα. Και όταν λέμε θα «δώσει» δεν σημαίνει πως αυτά που θα πει σώνει και καλά δεν θα ισχύουν, για να μην παρεξηγηθούμε.

Το αίτημα του Γκαρσία έγινε δεκτό από τον Σαββίδη και αυτή η συζήτηση εφ’ όλης της ύλης αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα, σίγουρα πριν το ντέρμπι. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα ακολουθήσει της κουβέντας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ