Ο Κυριάκος το «εθνικό πλυντήριο» και ο ΠΑΟΚ

Ο Κυριάκος το «εθνικό πλυντήριο» και ο ΠΑΟΚ

Από που ο Φαν Σιπ θυμήθηκε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον καλεί στην εθνική ομάδα;

Νέα ήθη και έθιμα στην εθνική ομάδα; Μπα, τα παλιά είναι. Απλά πλέον φτάσαμε στο σημείο να μαθαίνουμε τις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού πριν ο ίδιος ανακοινώσει. Τα σμπαράλια της ΕΠΟ στα καλύτερα της.

Και μέσα σε όλα; Μάθαμε ότι ο Φαν Σιπ ετοιμάζεται λέει να καλέσει εν όψει Ισπανίας και Γεωργίας τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Τον 29άχρονο κεντρικό αμυντικό που ομολογουμένως ψάχνει έναν τρόπο να σώσει την καριέρα του που λόγω τραυματισμών πήρε καιρό τώρα την κάτω βόλτα. Έχει να κληθεί για να φορέσει το εθνόσημο από τον Μάρτη του 2018. Είμαστε αισίως στον Μάρτη του ΄21. Τρία ολόκληρα χρόνια μετά, από εκείνο το φιλικό με την Αίγυπτο που ήταν ο «τελευταίος χορός» για εκείνον, με προπονητή –ακόμη- τον Σκίμπε.

Που είναι ο Κυριάκος; Στην Κροατία. Σε μια Λοκομοτίβα που είναι ουραγός στο πρωτάθλημα. Πόσες συμμετοχές έχει σε αυτή; Μόλις 13 από τις συνολικά 25 του πρωταθλήματος. Βεβαίως, αυτόν τον καιρό παίζει. Αλλά και πάλι, ποιος βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι είναι σε κατάσταση να βοηθήσει την εθνική ομάδα. Από την άλλη κοιτάζεις τις προσκλήσεις και κάνεις το σταυρό σου. Ο Τζαβέλας, ο Σβάρνας (!!!), ο Χατζηδιάκος που όχι μόνο τον συνηθίσαμε αλλά πλέον νομίζουμε ότι είναι από το 1ο ράφι. Και ο Μαυροπάνος που το παιδί κάνει καριέρα.

Γιατί ο Κυριάκος και όχι ο Σιόβας; Για τα γνωστά. Γιατί ο Κυριάκος γενικώς; Ποιος ξέρει; Καλοκαίρι έρχεται. Ελεύθερος είναι καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στην Κροατία. Και είναι και το άλλο: Τρεις στόπερ μπορεί να ψάξει ο ΠΑΟΚ. Γιατί για Βαρέλα-Κρέσπο τα μαντάτα είναι συγκεκριμένα. Και ο Ίνγκασον θέλει λεφτά για να ανανεώσει. Άρα λοιπόν, γιατί όχι ο Κυριάκος που είναι και οπαδός της ομάδας όπως μας έχει πει κατ εξακολούθηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ