Νέο συμβόλαιο ζωής στον Γκαρσία κάνει ο Ιβάν!

Νέο συμβόλαιο ζωής στον Γκαρσία κάνει ο Ιβάν!

Έκτακτο! Ο Βασίλης Δεκάρικος έχει το θέμα. Μη μασάτε από τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν πιστεύει στον Πάμπλο τον αγωνιστή!

«Κάποιες ομάδες παίζουν φιλικά, εμείς παίζουμε τελικούς». Πάμπλο Γκαρσία 2021 μ.χ.

«Για τη διαφορά με τον αντίπαλο φταίμε εμείς οι ίδιοι καθώς δείξαμε ότι η δυναμικότητα είναι η ίδια». Πάμπλο Γκαρσία 2021 μ.χ. μετά την περήφανη ισοπαλία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό.

Και δεν είναι μόνο αυτά τα «έργα» του Πάμπλο Γκαρσία του αγωνιστή στον ΠΑΟΚ από την στιγμή που στην αρχή της σεζόν ανέλαβε να κάνει τον προπονητή!
Λίγους μήνες μετά η εικόνα του ΠΑΟΚ είναι ολίγον τι, τραγική, με τον ΠΑΟΚ όχι πρωτάθλημα να προσπαθεί να πάρει αλλά ούτε Ευρώπη από ότι φαίνεται να μην είναι ικανός να βγει.

Γιατί; Μα, γιατί ο Γκαρσία που κάνει τον προπονητή στον ΠΑΟΚ αδικείτε από την ζωή! Όπως αδικείτε από την ζωή και όλο το σύστημα γύρω από τον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν όμως ο «εσώκλεικτος» εις το Ροστόφ δεν μασάει από αυτά!

Για αυτό και μετά τα πρώτα αποτελέσματα και τις περήφανες νίκες σε Ριζούπολη και άλλες τέτοιες «καυτές» έδρες της Ευρώπης, με την βοήθεια και της «εξυγίανσης» έτρεξε να «δέσει» με νέο τριετές συμβόλαιο τον Πάμπλο τον αγωνιστή! Τον Πάμπλο Γκαρσία που για μια μπουνιά στον Ντιόγο που δεν… είδε ο μετέπειτα αμισθί Κάκος για να τον αποβάλει, έγινε… μακεδοναμάχος.

Και τώρα κάθεται και κάνει τον προπονητή στον ΠΑΟΚ με τον Ιβάν να καμαρώνει από το μακρινό Ροστόφ. Που ξέρετε, μπορεί εκεί που βρίσκεται να μην του λένε τι γίνεται. Οι Μάκηδες και οι Λαλάκηδες μπορεί να του λένε ότι πετάει η ομάδα με τον Πάμπλο απλά είναι άτυχοι, απλά ο ΠΑΟΚ δίνει τελικούς και οι άλλοι φιλικά. Και ο Ιβάν που ως γνωστόν το έχει παρατήσει το «σπόρ» ΠΑΟΚ να τους πιστεύει!

Για αυτό σε αυτό το σημείο αγαπητοί μου, εγώ ο Βασίλης ο Δεκάρικος αποκαλύπτω πως ο Ιβάν ετοιμάζει νέο συμβόλαιο ζωής στον Πάμπλο. Για πάντα στην Τούμπα θα τον κρατήσει! Τέτοιος ΠΑΟΚ ποτέ δεν υπήρξε ξανά. Θα την φτιάξει ο Πάμπλο την ομάδα. Ξέρει άλλωστε γιατί τον έχει ο Ιβάν στην ομάδα. Τζάμπα είναι, έχει φάει και την «παραμύθα» ο κόσμος που ναι μεν κράζει αλλά μετά βλέπει στο βίντεο τον Πάμπλο να ρίχνει ύπουλα την γροθιά στον Ντιόγο και πανηγυρίζει.

Γιατί όπως είχε πει κάποτε ο Πάμπλο αυτή η γροθιά ήταν γροθιά στο κατεστημένο! Και οι άλλοι πανηγύριζαν με αυτή την ατάκα και τον έκαναν και προπονητή τους! Κράτα τον για πάντα Ιβάν! Μην μασάς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ