Θα «σφαχτούν» οι «χαλίφηδες» για τον σέντερ φορ; Ή καθάρισαν ο Μπέος και η… προκαταβολή;

Θα «σφαχτούν» οι «χαλίφηδες» για τον σέντερ φορ; Ή καθάρισαν ο Μπέος και η… προκαταβολή;

Ο Αχιλλέας Μπέος έταξε τον Δουβίκα στον ΠΑΟΚ. Που έδωσε και προκαταβολή για να... προλάβει. Τι να προλάβει; Την ΑΕΚ και την επιθυμία του 21χρονου επιθετικού.

16 συμμετοχές. 10 γκολ. 3 ασίστ. Σκόρερ σε παιχνίδια σπουδαία, εκεί που όλα τα μάτια είναι… πάνω σου. Όπως στο πρόσφατο με την ΑΕΚ. Από δικό του πέναλτι ο Βόλος κέρδισε με 1-0 την Κυριακή. Ναι, ο Τάσος Δουβίκας είναι εκείνο το παιδί για το οποίο θα μιλούσαν όλοι φέτος αν δεν υπήρχε η καταπληκτική πορεία του Χρήστου Τζόλη.

Ένα παιδί που το όνομά του είχε ακουστεί το περασμένο καλοκαίρι για πολλές ομάδες μεγαλύτερου βεληνεκούς από τον Βόλο. Τελικά προς έκπληξη όλων ανακοινώθηκε στις 10 του περασμένου Αυγούστου από τους Βολιώτες, οι οποίοι δεν έδωσαν χρήματα στον Αστέρα, αλλά άφησαν το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη στους Αρκάδες. Άρα οποιαδήποτε κουβέντα γίνεται γύρω από την πώληση του 21χρονου επιθετικού, αφορά και τον Αστέρα που θα πάρει τα μισά χρήματα.

Κι από κουβέντες; Άλλο τίποτα. Διότι όλοι γνωρίζουν πως ο Αχιλλέας Μπέος έχει τάξει τον παίκτη στον Ιβάν Σαββίδη. Άλλωστε το δηλώνει και ο ίδιος ο Δήμαρχος. Αν ήταν όμως στο χέρι του παίκτη; Μάλλον διαφορετικού χρώματος δικέφαλο θα διάλεγε.

Η ΑΕΚ παρακολουθεί τον Δουβίκα από τον καιρό που έπαιζε στην Τρίπολη. Και ο Δουβίκας παρακολουθεί την ΑΕΚ από τότε. Και κυρίως; Ο πατέρας του μικρού. Ο άνθρωπος που έπαιζε τον ρόλο του ατζέντη του πριν ο Δουβίκας υπογράψει με τον Prosport International του Πασχάλη Τουντούρη.

Ο πατέρας του Δουβίκα λοιπόν θέλει ΑΕΚ. Διότι θεωρεί πως εκεί υπάρχουν οι προοπτικές να ξεχωρίσει πιο εύκολα απ’ ότι στον ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια, να παίξει πιο εύκολα απ’ ότι στον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλά ταλέντα, που… πηγαινόερχονται, όπως ο Λάμπρου. Κι άλλα που φεύγουν και δεν γυρίζουν. Στον ΠΑΟΚ κάνουν μεταγραφές επιθετικών τύπου Κρμέντσικ. Που δεν αφήνουν χώρο για νεαρούς φορ και για… πειράματα. Αυτά σκέφτονται στην οικογένεια Δουβίκα και το μυαλό τους είναι στην Ένωση.

Όμως εδώ δεν αποφασίζει ούτε ο μικρός, ούτε ο πατέρας του. Αποφασίζει ο Αχιλλέας Μπέος, που πριν από μόλις δώδεκα μέρες, στις 3 Μαρτίου, μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και για πολλοστή φορά είπε πως έχει δώσει τον λόγο του στον ΠΑΟΚ. Και πως όσο εκείνος κάνει το… κουμάντο στον Βόλο, ο Δουβίκας δεν θα φύγει για άλλη ομάδα πλην εκείνης του Ιβάν Σαββίδη, για τον οποίο στάζει μέλι ο Αχιλλέας.

Και δεν έχει μόνο δώσει (τον λόγο του) ο Μπέος, αλλά έχει πάρει κιόλας. Λεφτά. Οι πληροφορίες λένε πως ήδη έχει υπάρξει προκαταβολή από πλευράς ΠΑΟΚ της τάξης των 60.000 ευρώ προκειμένου να κλείσει το deal πριν εμφανιστεί άλλη ομάδα και ζητήσει τον παίκτη. Χρήματα λίγα, βεβαίως, μπροστά σε αυτά που θα χρειαστούν για τη μεταγραφή, μιας και ο παίκτης κοστίζει ακριβά. Και ανέβασε κι άλλο το κασέ του με τις φετινές του εμφανίσεις. Και μην ξεχνάμε πως τα μισά από τα χρήματα θα πάνε στον Αστέρα Τρίπολης.

Γιατί δεν έχει ανακοινωθεί και δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη μορφή το deal; Προφανώς έχει να κάνει και με τη διάθεση του ίδιου του παίκτη. Ο οποίος το… τρενάρει όσο μπορεί, αλλά δύσκολα θα του γίνει η χάρη. Η σχέση Ιβάν – Αχιλλέα είναι σε τέτοια επίπεδα, που δεν θα χαλάσουν για μια μεταγραφή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ