Πρώτη «κανονική» κλήρωση, πρώτη φορά χωρίς… εξυγιαντικό τελικό

Πρώτη «κανονική» κλήρωση, πρώτη φορά χωρίς… εξυγιαντικό τελικό

Στην πρώτη κλήρωση που έγινε με τα χέρια των ομάδων, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διασταυρώνονται σε ημιτελικά. Κοίτα να δεις κάτι... τυχαία πράγματα που συμβαίνουν.

Ήταν η πρώτη… κανονική κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η πρώτη με παρόντες τους εκπροσώπους των ομάδων. Και οι τέσσερις εκπρόσωποι των ημιτελικών βρίσκονταν στην ίδια αίθουσα με τον Γαβριηλίδη που είχε όρεξη για… αστειάκια και για ειρωνείες. Δίχως να σέβεται τον θεσιμό του ρόλο.

Και σε αυτή την πρώτη κανονική κλήρωση είχαμε το εξής… παράδοξο. Δεν θα υπάρξει τελικός ΠΑΟΚ – ΑΕΚ όπως συνέβαινε συνήθως στα χρόνια της… εξυγίανσης. Για την ακρίβεια; Για πρώτη φορά μέσα σε αυτά τα χρόνια οι δύο δικέφαλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι πριν από τον τελικό. Πως τα φέρνει η ζωή όταν τα μπαλάκια τα τραβάνε εκπρόσωποι των ομάδων ε;

Μέχρι σήμερα κάθε κλήρωση άφηνε περιθώριο τελικού του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Τρεις φορές συναντήθηκαν απέναντι στο τρόπαιο. Τις υπόλοιπες, που κάποιος από τους δύο δεν έφτανε μέχρι το τέλος, είχε αποκλειστεί από άλλη ομάδα. Τώρα, στην πρώτη κλήρωση που έγινε με τα χέρια των ομάδων και όχι μονάχα των εκπροσώπων της ΕΠΟ, ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ θα κοντραριστούν στα ημιτελικά. Άρα κάποια από τις δύο θα δει τον τελικό από την τηλεόραση.

Αυτή τη φορά υπήρχε εκπρόσωπος του Ολυμπιακού που τράβηξε μπαλάκι και δεν υπήρχε περιθώριο για κανενός είδους… μαγείρεμα.

Κι όμως, ακόμα και τώρα, ο Γαβριηλίδης βρήκε την όρεξη να ειρωνευτεί – ο ίδιος πιθανόν να νομίζει πως είπε κάποιο ξεκαρδιστικό αστείο – τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού.

Όταν ο Τάκης Αγραφιώτης σηκώθηκε για να τραβήξει μπαλάκι και το έδωσε στον Γαβριηλίδη, ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ τον κοίταξε και του είπε: «Ζεστό ή παγωμένο είναι;», με τον Αγραφιώτη να μην απαντά στην… ανοησία του Γαβριηλίδη. Ο οποίος προφανώς κάτι θα γνωρίζει από ζεστά και παγωμένα μπαλάκια για να το λέει με τόση ευκολία.

Η ουσία είναι λοιπόν πως στην πρώτη «κανονική» κλήρωση η… εξυγίανση έχασε. Για πρώτη φορά ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πέφουν μαζί στον ημιτελικό. Θα λογοδοτήσει κανείς γι’ αυτό κύριοι; Τι θα πείτε τώρα εκεί που πρέπει να απολογηθείτε; Πως θα δικαιολογηθείτε;

Ας κάνουμε κι εμείς λίγη… πλακίτσα, μόνο ο Γαβριηλίδης θα κάνει;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ