Ούτε τα προσχήματα

Ούτε τα προσχήματα

«Θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει» λέει ο λαός. Μοιάζει να ταιριάζει γάντι σε τρία μέλη της ΚΕΔ.

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του συνδέσμου διαιτητών της Αθήνας. Σε γνωστό εστιατόριο. Μετά μουσικής. Πήγαν όσοι διαιτητές και βοηθοί μπορούσαν και εξεπλάγησαν μόλις αντίκρισαν τους ΚΕΔίτες. Όχι όλους. Τον Τριτσώνη, τον Κουκουλάκη και τον Καλύβα. Μόνο ο πρώτος είναι μέλος του ΣΑΔ.

Ο Περέιρα και ο Τσαχειλίδης δεν ακολούθησαν. Δεν μπορούσαν; Δεν ήθελαν; Δεν είναι φίλοι του Βαρούχα; Του Θωμά; Ποιος ξέρει τι έγινε και απουσίαζαν. Κάποιο λόγο θα είχαν ή συνειδητά δεν ήθελαν να ταυτιστούν με πρόσωπα και καταστάσεις.

Το τρίο δεν συνηθίζει να παραβρίσκεται σε τέτοιου είδους γιορτές. Για αυτό οι ρέφερι δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ανέκαθεν τα μέλη της επιτροπής δεν έκαναν παρόμοιες εμφανίσεις. Τόσες πίτες έχουν κοπεί. Τόσα τσιμπούσια έχουν γίνει. Είδατε ποτέ τον Κουκουλάκη, τον Τριτσώνη, τον Καλύβα; Παλαιότερα τον Μπίκα, τον Ψυχομάνη, τον Τεροβίτσα και άλλους της ΚΕΔ. Όχι.

Θα μου πείτε ότι άνθρωποι είναι και αυτοί και έχουν δικαίωμα να διασκεδάσουν. Να ξεσκάσουν. Σίγουρα αλλά η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά έχει σχέση με την εκδήλωση που επέλεξαν να το κάνουν. Αν είναι «κολλητοί» φίλοι του διοργανωτή Βαρούχα μπορούν να πιουν ένα καφέ μαζί του ή να δειπνήσουν χωρίς την παρουσία των υπόλοιπων διαιτητών εκ των οποίων κάποιοι αγωνίζονται στη Super League και αποτελούν παράδειγμα στους άλλους.

Υπάρχει θέμα όταν από την εκδήλωση έλειπε μόνο ο Θωμάς. Υπάρχει θέμα όταν έχει βουίξει ο τόπος ότι γίνεται χαμός με τα …χαρτάκια και πάνε να μοστραριστούν στην έδρα του περίεργου. Ο Δημητρίου, σιγά μην έλειπε. Ο Βαρούχας έλαμπε από χαρά γιατί έκανε το κομμάτι του. Ο τραυματισμένος μέχρι νεωτέρας Καλογερόπουλος ήταν στο τραπέζι της ΚΕΔ. Όλα τα καλά και υπάκουα παιδιά πέρασαν ένα όμορφο βράδυ.

Τι ήθελαν να (απο)δείξουν ο Τριτσώνης, ο Κουκουλάκης και ο Καλύβας; Μήπως ότι αγαπούν και υπολογίζουν τους διαιτητές της Αθήνας περισσότερο από τους άλλους που ανήκουν σε άλλους συνδέσμους και ΕΠΣ; Έχουν τέτοιο θράσος που δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Μέχρι και οι ρέφερι έπαθαν σοκ. Που είναι οι ξένοι που θα πλασίωναν τον Περέιρα; Μπορεί να χάθηκαν στο δρόμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ