Βγάζει νέα αθλητική εφημερίδα για την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης

Βγάζει νέα αθλητική εφημερίδα για την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης

Ειλημμένη η απόφαση για οικονομική στήριξη της νέας έκδοσης, ήδη επανδρώθηκε το δυναμικό και ετοιμάζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Η ΑΕΚ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Αλλά  αυτό δεν σημαίνει ότι επηρεάζονται τα σχέδια που υπάρχουν εντός συλλόγου, ώστε να «θωρακιστεί» η ομάδα και να μπορέσει να δημιουργήσει ένα καλύτερο επικοινωνιακό περίβλημα. Με τις τελευταίες πληροφορίες από τη δημοσιογραφική πιάτσα να αναφέρουν ότι πολύ σύντομα η Ενωση αναμένεται να έχει τη δική της «φωνή» στα… περίπτερα.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, λοιπόν, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δώσει το «ΟΚ» για την έκδοση εβδομαδιαίας αθλητικής εφημερίδας, η οποία θα είναι αποκλειστικά για την ΑΕΚ και στην οποία θα αρθρογραφούν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ των Κιτρινόμαυρων. Επί της ουσίας, θα πρόκειται για μια εφημερίδα αμιγώς ΑΕΚτζίδικη, η οποία θα δίνει βάση σε όλα τα σπορ της Ενωσης και κυρίως στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Εχοντας απόλυτα υποστηρικτικό ρόλο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ήδη έχει συμφωνηθεί το διοικητικό σχήμα της εφημερίδας, έχουν χωριστεί ρόλοι στο οργανόγραμμά της και έχει ξεκινήσει η προετοιμασία, για να βγει στο περίπτερο. Χρονοδιάγραμμα για το πότε θα κυκλοφορήσει δεν υπάρχει, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι θα βγει στα περίπτερα. Και μάλιστα αναμένεται αυτό να συμβεί με… κρότο και μπόλικη διαφήμιση.

Πού θα βρεθούν τα χρήματα; Όπως προαναφέραμε, το εγχείρημα έχει εγκριθεί πλήρως από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Κάτι που σημαίνει ότι ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης θα προσφέρει την αμέριστη βοήθειά του. Αν όχι οικονομική, σίγουρα με κάποιες χορηγίες, είτε από τον ΟΠΑΠ είτε από άλλες εταιρείες. Εξάλλου, ένα τέτοιο έντυπο δεν μπορεί να βγει χωρίς την «έγκριση» ή τουλάχιστον το «ΟΚ» από τη διοίκηση της Ενωσης. Και προσωπικά τον «Τίγρη».

Σε ό,τι, δε, έχει να κάνει με την ονομασία της εφημερίδας; Αυτή αναμένεται να είναι έκπληξη. Καθώς αναμένεται να αναβιώσει έναν από τους ιστορικούς τίτλους που έχουν συνδεθεί με τις κιτρινόμαυρες εκδοτικές προσπάθειες. Περισσότερα, προσεχώς. Και με ονοματεπώνυμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ