Οι «πράσινες» σκέψεις επαναπατρισμού του Ορέστη Καρνέζη

Οι «πράσινες» σκέψεις επαναπατρισμού του Ορέστη Καρνέζη

Ο Καρνέζης αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό σε συνέντευξη του σε ιταλική ιστοσελίδα. Αλλά ο διεθνής γκολκίπερ θυμάται πιο συχνά την ομάδα με την οποία έφτιαξε το όνομα του στο ποδόσφαιρο.

Φαινομενικά, τα εγκώμια του Ορέστη Καρνέζη για τον Παναθηναϊκό σε ιταλική ιστοσελίδα, δεν κρύβουν κάποια ιδιοτέλεια. Ο «Όρε» εκτιμά πως μέσα από το Τριφύλλι αναδείχτηκε, κατέκτησε τίτλους και έπαιξε στην Ευρώπη, καθιερώθηκε στην Εθνική και πήρε μεταγραφές στα προηγμένα πρωταθλήματα.

Πραγματικά, ο Καρνέζης εννοεί αυτά που δήλωσε. Αλλά τα agent leaks έμαθαν και κάτι άλλο… Πως έχει στο νου του ότι κάποια στιγμή, θα μπορούσε να φορέσει ξανά τα πράσινα. Όχι στο μακρινό μέλλον, αλλά πιο σύντομα.

Μην το «καίτε» το σενάριο. Ο Καρνέζης είναι 35 ετών και στη Λιλ δεν βλέπει προκοπή. Στις αρχές Σεπτέμβρη πήρε μεταγραφή στη γαλλική ομάδα από τη Νάπολι και πίστευε ότι θα μπορούσε να κερδίσει τη θέση στην εστία.

Αλλά η συνέχεια εξελίχτηκε τελείως διαφορετικά. Ο Καρνέζης όχι μόνο δεν είναι βασικός, αλλά ούτε καν σίγουρος αναπληρωματικός. Ο 25χρονος Γάλλος Μάικ Μανιάν είναι ο ενδεκαδάτος και ο 19χρονος συμπατριώτης του, Λούκας Σεβαλιέ κάθεται συχνά στον πάγκο αντί του Έλληνα διεθνή. Στην κυριολεξία μεταξύ πάγκου και εξέδρας στη Λιλ ο Καρνέζης, με μόλις μία συμμετοχή φέτος στο Κύπελλο Γαλλίας.

Οπότε, ο Καρνέζης αρχίζει και σκέφτεται σιγά-σιγά μήπως ζυγώνει η ώρα του επαναπατρισμού. Αναμφίβολα, ο Παναθηναϊκός θα ήταν η κατάλληλη επιλογή. Γνώριμο περιβάλλον, στο οποίο ο Καρνέζης θα προσαρμοζόταν αμέσως. Θα ήταν προσωπικότητα στα αποδυτήρια, ένας Έλληνας που έζησε τον Σύλλογο να πρωταγωνιστεί έχοντας και την αποδοχή των οπαδών και στις απαιτήσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Καρνέζης μπορεί να ανταποκριθεί με άνεση.

Για αυτό σας το λέμε… Έχε το στην άκρη του μυαλού σας το ενδεχόμενο, που δεν απέχει και τόσο πολύ. Ειδικά εάν τεθεί θέμα πώλησης του Διούδη το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ