Ποια Αγιά Σοφιά και ποια Νέα Τούμπα; Για την ΕΠΟ πανηγυρίζουν οι οπαδοί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Ποια Αγιά Σοφιά και ποια Νέα Τούμπα; Για την ΕΠΟ πανηγυρίζουν οι οπαδοί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Ο Βασίλης Δεκάρικος μεταφέρει το μεγάλο θέμα. Θύελλα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Η ΕΠΟ τους ξετρέλανε!!!

Ζούμε ιστορικές στιγμές! Ο Βούρος φωταγωγεί τη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Ζέρβας τον Λευκό τον Πύργο! Στους δρόμους χιλιάδες οπαδοί για τη νέα τεράστια επιτυχία «Τίγρη» και Ιβανόη που συνταράσσει το ελληνικό ποδόσφαιρο! Αυτό θα πει οι Κυριακές τους πίσω!

Σαρώνουν οι Πόντιοι λέμε και δεν τους σταματά κανείς. Και ο κόσμος; Στα καλύτερα του, στον 7ο ουρανό πανηγυρίζει γιατί το έζησε και αυτό! Απίστευτο, αυτό ακριβώς περίμενε στωικά και υπομονετικά ο κόσμος της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Αυτό επιτέλους πέτυχαν οι εθνικοπατέρες «Τίγρης» και Ιβανόης που έσωσαν ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Χαλάλι όλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο πια; Τόσο μεγαλοψυχία; Έχουν να το λένε οι οπαδοί τους που φχαριστήθηκαν με την ψυχή τους τον περηφανή θρίαμβο! Ποια Αγιά Σοφιά τώρα και ποια Νέα Τούμπα. Κουραφέξαλα! Αυτό περίμενε ο κόσμος της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ! Την ΕΠΟ! Να δει τους βλαχοδήμαρχους του Γιαννάκη και των άλλων λοιπών εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων να ελέγχουν την ΕΠΟ!

Πω ρε τι γλέντι έγινε! Και να σου οι ανακοινώσεις των συνδέσμων για τα μπράβο στον «Τίγρη» που δεν μασάει τίποτα και «όποιον θέλει τον κρατάει και τον φέρνει στην ομάδα»! Και να σου τα μπράβο στον Ιβανόη που τα δέχθηκε με χαρά στο Ροστόφ για την τεράστια επιτυχία στην ιστορία του ΠΑΟΚ!

Ποιο πρωτάθλημα τώρα μωρέ; Ποιος ασχολείται με αυτά; Σιγά τα ωά. Η ΕΠΟ είναι το θέμα, να είναι οι 11 βλαχοδήμαρχοι που θέλουν οι χαλίφηδες και όλα τα άλλα δεν έχουν την παραμικρή σημασία.

Τι και αν κάθε Κυριακή ο κόσμος τους βρίζει (sic); Τι και αν η λέξη πρωτάθλημα είναι ανέκδοτο για αυτούς; Τι και αν δεν βλέπουν στην βαθμολογία τον Ολυμπιακό και δεν έχουν και την παραμικρή προοπτική να τον δουν για χρόνια με όσους βλαχοδήμαρχους και αν έχουν στην ΕΠΟ; Τι και αν η ΕΠΟ του «δικούς τους» Γραμμένου και αυτή της εξομάλυνσης που προηγήθηκε έδωσε 3 πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό και από ένα, έτσι για την γεύση, σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ καταλύοντας τα πάντα στο ποδοσφαιράκι μας;

Σας τα λέει ο Δεκάρικος και δεν τον πιάνετε. Ουδείς ασχολείται με δαύτα; Η ΕΠΟ είναι ο θρίαμβος, για αυτό πανηγυρίζει από το Σάββατο ο κόσμος των δικέφαλων. Τι, όχι;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ