ΠΑΟΚ και ΑΕΚ βλέπουν… «Φελαϊνί» (Vids)

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ βλέπουν… «Φελαϊνί» (Vids)

Ο 21χρονος μέσος του Λεβαδειακού, Γιώργος Νίκας, αποτελεί την αποκάλυψη της φετινής Super League 2, δεν περνάει απαρατήρητος και ήδη ο ΠΑΟΚ μπήκε στην κουβέντα για το μέλλον του.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο νοσεί. Βαριά. Και έχει ανάγκη, πέραν των άλλων, και καλούς ποδοσφαιριστές. Ποδοσφαιριστές για όλες τις θέσεις. Που να έχουν ταλέντο, ποιότητα, προοπτική. Παίκτες που να μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Και να αποτελέσουν μελλοντικά τη βάση της Εθνικής ομάδας. Και κυρίως σε θέσεις που η χώρα μας αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες. Όπως η μεσαία γραμμή.

Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος, Ζέκα, Σιώπης και ο παροπλισμένος Σάμαρης απαρτίζουν αυτή τη στιγμή τις επιλογές της Εθνικής. Με εξαίρεση 2-3 εξ αυτών, για κανέναν δεν βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι μπορεί να προσφέρει το κάτι παραπάνω στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στις θέσεις «6» και «8», που είναι κομβικές. Και που σε μια φύσει αμυντική ομάδα όπως η Ελλάδα, είναι παίκτες-κλειδιά στη συνολική λειτουργία. Αυτό σημαίνει ότι όλοι προσπαθούν να βρουν νέα παιδιά για αυτές τις θέσεις. Και να «βγάλουν» από τις ακαδημίες τους. Ή να ανακαλύψουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μία περίπτωση που έχει προκαλέσει αίσθηση και ήδη συζητιέται σε επίπεδο «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι ο Γιώργος Νίκας. Εάν τον δεις, δεν τον ξεχνάς. Αγωνίζεται στον Λεβαδειακό, στη θέση του αμυντικού μέσου. Υψος 1.90 μ., κορμί… παλαιστή, αλλά τεχνίτης, με την ξανθιά αφάνα του (αλά… Φελαϊνί) να ξεχωρίζει. Αυτή η «μορφή» της Super League 2 είναι ο παίκτης που έχει κάνει τους «μεγάλους» να ψάχνονται. Και ειδικά τον ΠΑΟΚ. Και σε δεύτερο πλάνο την ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ρωτήσει τον Λεβαδειακό για τον 21χρονο μέσο. Και μάλιστα με ιδιαίτερη ζέση για την περίπτωσή του. Καθώς η περίπτωσή του μόνο απαρατήρητη δεν περνάει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως και οι φετινές του εμφανίσεις στη Super League 2. Με τις οποίες έχει προκαλέσει αίσθηση και ενδιαφέρον.

Ο Νίκας αποτελεί «προϊόν» του Λεβαδειακού. Ξεκίνησε από την ακαδημία των Βοιωτών και πλέον αποτελεί βασικό πυλώνα της προσπάθειας για επάνοδο στη Super League. Φέτος έχει αγωνιστεί σε συνολικά 16 αγώνες (13 βασικός) της Super League 2, έχοντας ένα γκολ, μία ασίστ, αλλά και εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται έτοιμος να εκμεταλλευτεί τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον Λεβαδειακό, με σκοπό να κάνει δικό του τον Νίκα. Μάλιστα, είναι η πρώτη ομάδα που έχει ήδη μιλήσει με τους Βοιωτούς, σε επίπεδο αναγνωριστικών επαφών. Ενώ η ΑΕΚ λέγεται ότι έχει επικεντρώσει πάνω του το σκάουτινγκ, σε ό,τι έχει να κάνει με τους παίκτες που βλέπει από τη Super League 2. Κατηγορία που παραδοσιακά την απασχολεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΙΚΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ