Ο Παπαπέτρου «εξαφανίστηκε», ο Μανούχος θα πάρει προαγωγή;

Ο Παπαπέτρου «εξαφανίστηκε», ο Μανούχος θα πάρει προαγωγή;

Ο Μανούχος διέλυσε χθες στην Τρίπολη το VAR. Πήρε τον κανονισμό και τον έκανε κουρελόχαρτο. Θα τον τιμωρήσει ο Κλάτενμπεργκ; Θα τον στείλει σπίτι του όπως τον Παπαπέτρου, που τον... τελείωσαν με τις φωνές ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Γραμμένου;

Της… εξυγίανσης έγινε χθες στην Τρίπολη. Σαν ένα μήνυμα πως μπορεί ο «δικός μας» κατά δήλωση Σαββίδη, Βαγγέλης Γραμμένος, να είναι παρελθόν από την ΕΠΟ, αλλά κάποιοι συνεχίζουν να κάνουν ό,τι θέλουν, όπως το θέλουν, σε όποιο γήπεδο θέλουν. Σε μία από τις χειρότερες διαιτησίες των τελευταίων ετών. Σε μια σκληρή… επιβεβαίωση για όσα θα συνεχίζουν να γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ματς θύμισε το περιβόητο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Λαμία, εκεί που ο Βιεϊρίνια έπαιζε βόλεϊ. Και άντε να δεχτείς πως τότε ο διαιτητής δεν το είδε (που το είδε) και δεν είχε το VAR για να τον… γλιτώσει. Χθες στην Τρίπολη σε ακόμα μία επίδειξη παίκτη του ΠΑΟΚ για το πόσο καλά προπονείται η ομάδα του στο να παίζει με τα χέρια, ο Κρέσπο σταμάτησε τον Τιλίκα με σφαλιάρα στην μπάλα.

Να δεχτούμε κι εδώ πως ο διαιτητής, ο Καραντώνης, δεν το είδε; Ας το δεχτούμε. Αλλά εδώ υπάρχει το VAR. Δεν είναι όπως στο βόλεϊ του Βιεϊρίνια. Το βόλεϊ του Κρέσπο είναι με την τεχνολογία παρούσα. Σε ένα πέναλτι εξοργιστικό, που θα σφύριζε ακόμα και ο… Ιβάν, ο Μανούχος διέλυσε το VAR. Όπως σας το λέμε. Πρόκειται για καραμπινάτη περίπτωση που ένας διαιτητής θέλει να ευνοήσει μια ομάδα. Βλέπει τη φάση μπροστά του, όπως την είδε όλη η Ελλάδα. Και λέει να συνεχιστεί το ματς.

Και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μανούχος ευνοεί τον ΠΑΟΚ με τις αποφάσεις του. Είναι πολλά τα ματς. Ένα απ’ αυτά πάλι στην Τρόπολη. Δύο πέναλτι σε μία φάση είχαν γίνει από Μάτος και Βαρέλα, κανένα δεν είχε δώσει.

Αυτή η εξοργιστική χθεσινή διαιτησία, που διέλυσε κάθε έννοια ισότητας και έκανε το VAR… παιχνιδάκι στα χέρια του Μανούχου έρχεται να επιβεβαιώσει πως η… εξυγίανση θα κάνει τα πάντα για να βγει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Και φυσικά δεν μιλάει κανείς. Ακόμα και οι ίδιοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με αναρτήσεις τους στο facebook της ΠΑΕ μιλούσαν για καραμπινάτη περίπτωση πέναλτι, αλλά βλέπεις από χθες το απόγευμα μια ομερτά. Σαν να μην έχει γίνει τίποτα.

Σε αντίθεση με εκείνο το ματς ποιυ η… εξυγίανση έκανε επίδειξη δύναμης, το Ατρόμητος – Ολυμπιακός. Για το οποίο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ξεσήκωσαν τον κόσμο για μια κάρτα, σε ένα ματς που επί της ουσίας δεν έχει γίνει τίποτα. Και ο Παπαπέτρου που ήταν στο VAR δεν ξανά σφύριξε. Θα θυμάστε την ιστορία. Με τον ίδιο τον πρόεδρο της ΕΠΟ να πηγαίνει στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και να ζητάει το τέλος των Τσαγκαράκη και Παπαπέτρου.

Ενός διεθνή διαιτητή που έχει σφυρίξει έως και προκριματικά Μουντιάλ, αλλά ο Κλάτενμπεργκ τον… τελείωσε σε ένα βράδυ ακούγοντας όλα όσα είχαν να του πουν τα… συναιτεράκια ώστε να στείλουν μήνυμα σε όλους τους διαιτητές.

Αλήθεια ο Κλάτενμπεργκ που είναι σήμερα; Θα τιμωρήσει τον Μανούχο που είδε μπροστά του τη φάση και δεν κάλεσε τον διαιτητή να υποδείξει το καραμπινάτο πέναλτι; Ή θα του δώσει προαγωγή επειδή πρόκειται για παιχνίδι του ΠΑΟΚ;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ