Νέα έρευνα σοκ! Εξαφανίζονται οι οπαδοί του Ολυμπιακού λόγω τίτλων!

Νέα έρευνα σοκ! Εξαφανίζονται οι οπαδοί του Ολυμπιακού λόγω τίτλων!

Ο Βασίλης Δεκάρικος φέρνει στο φως της δημοσιότητας τα συνταρακτικά νέα από μια έρευνα – τομή που σοκάρει. Και πως την αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό!

Αναταραχή στον Ολυμπιακό. Έκτακτη σύσκεψη στην πλατεία Αλεξάνδρας για το κακό που τους βρήκε. Με το που είδε το φως της δημοσιότητας η νέα έρευνα για τους οπαδούς στην Ελλάδα τους έκοψε κρύος ιδρώτας. Και ετοιμάζονται να πάρουν δραστικά μέτρα για να σταματήσει η κατρακύλα! Λέγεται πως αν δεν αντιδράσει άμεσα ο οργανισμός Ολυμπιακός το 2025 όταν και θα κατακτά το 50ο πρωτάθλημα της ιστορίας του ΔΕΝ θα υπάρχουν οπαδοί του να το πανηγυρίσουν!

Τα πράγματα είναι τραγικά κυρίες και κύριοι. Γυναίκα, μπικίνι, τραγικό. Ουπς, όχι αυτό είναι από άλλη κωμωδία (σ.σ. γίγαντα Βέγγο).

Οι Ολυμπιακοί σύμφωνα με τη νέα έρευνα σοκ εξαφανίζονται! Ναι, δεν μιλάμε τώρα να είναι πρώτη δύναμη με μικρή διαφορά όπως κάποιοι θέλησαν παραπλανητικά να παρουσιάσουν, εδώ το πράγμα έχει παραγίνει. Εξαφανίζονται λέμε! Πας στον Πειραιά και δεν βρίσκεις Ολυμπιακό. Όχι μόνο στην Τούμπα, τα Φιλαδέλφεια και την Λεωφόρο που προφανώς έκαναν κάποιοι την έρευνα τους. Εδώ το πράγμα ζεματάει. Τσουρουφλάει. Η αιτία είναι η κατάκτηση τίτλων και ο διασυρμός των αντιπάλων του. Βαρέθηκαν κυρίες και κύριοι οι οπαδοί του να πανηγυρίζουν και είπαν να αλλάξουν ομάδα! Γιατί είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ που λέει και το σλόγκαν. Παίρνεις ένα πρωτάθλημα κάθε 25 χρόνια, χοντρικά και έχεις την ησυχία σου. Αμ το άλλο; Να είσαι ΠΑΟΚ; Εκεί και αν έχεις την ησυχία σου. Δεν παίρνεις πρωτάθλημα και όλα καλά. Και όταν παίρνεις κάτι συνταρακτικό θα έχει συμβεί. Π.χ. θα έχει ξεπουληθεί το όνομα της Μακεδονίας, είπα ένα τυχαίο παράδειγμα. Τρία όλα και όλα είναι, καμία σκοτούρα και πίεση για τον οπαδό του ΠΑΟΚ. Για αυτό και η Ελλάδα κατακλύζεται από οπαδούς της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη που επειδή δεν μπόρεσε να αντέξει τόσο κόσμο μετακόμισε μόνιμα στο Ροστόφ και δεν θα ξαναέρθει στη χώρα μας. Καλά για τον ΠΑΟ δεν το συζητάμε τώρα. 11 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και συνεχίζει δυναμικά, όλα καλά για τους οπαδούς τους, ευτυχισμένοι που δεν τους βρήκε κανένα κακό όπως του Ολυμπιακού που εξαφανίζονται!

Ο Βασίλης Δεκάρικος έχει και την επόμενη μέρα όμως. Τι αποφασίζουν στον Ολυμπιακό να κάνουν για να γλιτώσουν τον κόσμο τους. Πρώτα από όλα θα αρχίσουν να ασχολούνται μόνο με την ΕΠΟ. Είδαν την επιτυχία ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και έμαθαν. Ποιοι τίτλοι; Η ΕΠΟ φέρνει οπαδούς!

Μετά δεν θα ξανακάνουν καμία σοβαρή μεταγραφή ενώ ότι καλό σε παίκτες έχουν θα το πουλήσουν. Μάλλον θα το ξεπουλήσουν όπως έκανε ο Σαββίδης. Ακόμη δεν πρόκειται να βάλουν φράγκο στην ομάδα για μεταγραφές. Με ότι περισσέψει, όπως έκανε ο Τίγρης. Θα αλλάζουν κάθε 6 μήνες πλάνο και τεχνικό διευθυντή όπως κάνει ο ΠΑΟ ενώ εννοείται πως αυτός ο αποτυχημένος που έφερε την συμφορά στην ομάδα, ο Μαρτίνς δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του στο Ρέντη.

Λογικά με αυτές τις γρήγορες και άμεσες ενέργειες ο κόσμος του Ολυμπιακού θα επιστρέψει και θα γιγαντωθεί ξανά, όπως συμβαίνει με τις έρευνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αναφέρουν πως όσο παίρνεις τίτλους, όσο είσαι καλύτερος, όσο γιγαντώνεσαι και ξεφεύγεις από τους υπόλοιπους τόσο χάνεις οπαδούς και κερδίζουν οι άλλοι! Ε, ναι, τι όχι; Αμ πως…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ