«Βόμβα»: Ανακοινώνει το «Rostov Super League» ο Ιβάν Σαββίδης!

«Βόμβα»: Ανακοινώνει το «Rostov Super League» ο Ιβάν Σαββίδης!

Νέο σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από την Λίγκα που ετοιμάζεται να δημιουργήσει ο Ιβάν Σαββίδης! Ο Βασίλης Δεκάρικος έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ποια ESL και κουραφέξαλα, ποιο Τσάμπιονς Λιγκ, ποιο Γιουρόπα Λιγκ, ποιος Πέρεθ, ποιος Ανιέλι; Γατάκια όλοι τους μπροστά σε αυτό που έρχεται κυρίες και κύριοι! Αφήστε τους Ανιέλιδες, ξεχάστε της Ευρωπαϊκές Σούπερ Λίγκες και τα ανανεωμένα Τσου Λου και διαβάστε με προσοχή αυτό που έρχεται σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Βασίλη Δεκάρικου (σ.σ. της αφεντιάς μου καλέ) και θα ταράξει τα νερά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου!

Ποια JP Morgan και… Μόργκαν Φρίμαν τώρα (σ.σ. ηθοποιάρα)! Η είδηση έρχεται για να συνταράξει. Μουσική αγωνίας παρακαλώ… Τύμπανα και ολίγον από κλαρινέτο.

Τα φωτά χαμηλώνουν και η «βόμβα» σκάει. Νέα Λίγκα ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης! Απίστευτο και όμως αληθινό!

Για αυτό κρυβόταν στο Ροστόφ ένα χρόνο και βάλε ο Ιβάν ο Σαββίδης. Μην ακούτε τώρα τους ρεπόρτερς του ΠΑΟΚ που είπαν για πλάνο 5ετιας για τα 100 χρόνια της ομάδος και διάφορα άλλα κλασικά και εικονογραφημένα. Το πλάνο του Ιβανόη είναι άλλο και συνταράσει! Ήδη στην ΦΙΦΑ, ούτε καν την ΟΥΕΦΑ, ασχολούνται με αυτό.

Πως θα σταματήσουν την Λίγκα που φτιάχνει ο Ιβανόης με… μεγαθήρια του ευρωπαικού ποδοσφαίρου!

Ο Βασίλης ο Δεκάρικος έχει (και) αυτό το αποκλειστικό ρεπορτάζ μαζί με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Από πού να ξεκινήσω και που να τελειώσω! Και το όνομα αυτού, Rostov Super League. Ωραίο, λιτό κατανοητό. Γιατί αν δεν παινεύσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.

Πάμε παρακάτω. Οι ομάδες που θα είναι ιδρυτικά στελέχη της είναι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες διαλεχτές, μια προς μια. Πρώτη και καλύτερη, ο ΠΑΟΚ! Με τον Πάμπλο Γκαρσία, τον «ισάξιο» στον πάγκο! Μαζί στην Λίγκα ο Βόλος του Μπέου! Ναι, τα κατάφερε ο Ιβάν και έπεισε τον Μπέο να βρίσκεται στο πλευρό του. Μαζί με την εικόνα της Παναγίας που του είχε χαρίσει (βλέπε σχετική φωτό).

Τρίτη μεγάλη ομάδα που μπαίνει στην κλειστή Λίγκα η Σλόβαν Μπρατισλάβας! Το θηρίο της Σλοβακίας, η ομάδα-μύθος που δεν μπόρεσε να λυγίσει ο ΠΑΟΚ πριν λίγα χρόνια μένοντας εκτός Ευρώπης από το καλοκαίρι!

Πάταγο επίσης προκαλεί η είδηση πως στην Rostov Super League είναι και η Έστερσουντ! Ουάου που έλεγε και ο Γιάνης με ένα ν! Η μεγάλη Κυρία του Σουηδικού ποδοσφαίρου είναι εδώ! Παρούσα στο προσκλητήριο του Ιβάν στη νέα εποχή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου!

Αντέχετε άλλες αποκαλύψεις; Συνεχίζω!

Στην Λίγκα και η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ αλλά και η Βίντι! Ανεπανάληπτη Λίγκα λέμε!

Στα ιδρυτικά στελέχη της Λίγκας του Ιβάν δεν θα μπορούσε να μην είναι και ο Πλατανιάς, τιμής ένεκεν για την μεγάλη προσφορά στο ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης.

Βεβαίως, δεν το συζητάμε καν πως μαζί με τον Ιβάν θα είναι και το κολλητάρι του, ο φίλος του, το αμόρε του, ο άνθρωπος που μαζί άλλαξαν το ελληνικό ποδόσφαιρο! Το έσωσαν, έφεραν τις Κυριακές μας πίσω. Ο «Τίγρης» είναι εδώ, μαζί και η ΑΕΚ που θα μπει ως η μεγάλη ομάδα δίπλα στον ΠΑΟΚ! Πως λέμε, Ρεάλ και Γιουβέντους στην ESL, έτσι θα είναι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Rostov Super League! Μαζί στις ομάδες που θα μπουν στην κλειστή λίγκα και ο Ιωνικός! Αυτό έλειπε!

Στον προθάλαμο βρίσκεται ο Παναιτωλικός του Κωστούλα ενώ γίνονται διαπραγματεύσεις και για την είσοδο της Ομόνοιας. Φυσικά στο πρωτάθλημα δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται και η ΦΚ ΣΚΑ Ροστόφ!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Ιβάν έχει ζητήσει από τους υπόλοιπους μετόχους της λίγκας, την πρώτη χρονιά να την ονομάσουν Τσάμπιονς Λιγκ έτσι ώστε να έχουν στον ΠΑΟΚ να λένε πως έπαιξαν και αυτοί με το… σεντόνι.

Το σεντόνι μάλιστα που θα υπάρχει και στην Rostov Super League με την διαφορά πως θα είναι… πανωσέντονο με το σήμα της διοργάνωσης!

Όσο για το σήμα; Εδώ είναι τα ωραία! Ο Ιβάν θέλει κάτι δυνατό που να κάνει μπαμ!

Τι πιο δυνατό από την πιστόλα του! Η Rostov Super League θα έχει σήμα τον Ιβάν με την πιστόλα να μπουκάρει στο γήπεδο, εκφράζοντας τον δυναμισμό, το πάθος, την αυταπάρνηση!

Όσο για τους διευθυντές επικοινωνίας και γραφεία Τύπου; Ε, αυτό έλειπε τώρα. Οι… λαλάκηδες θα ζήσουν το όνειρο της προπαγάνδας σε παγκόσμιο επίπεδο! Με όλα τα μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου οι… λαλάκηδες θα δώσουν ρεσιτάλ προπαγάνδας ξανά. Με την ελιτ του Ιβάν να γιγαντώνει τον ΠΑΟΚ και το αγαπημένο του Ροστόφ.

Και τέλος η Λίγκα του Ιβάν θα έχει και έναν πρόεδρα. Έναν «δικό μας» για όλες τις δύσκολες στιγμές. Ποιος άλλος, ποιος καλύτερος απο τον ένα, τον μοναδικό, τον τιτανομέγιστο, Βαγγέλη Γραμμένο! Δικαίωση για την έξοχη δουλειά στην ΕΠΟ της… εξυγίανσης. Θα με πάρουν τα ζουμιά, σταματάω εδώ τις αποκαλύψεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ