Σοκ! Ρήγμα στην «Rostov Super League» λόγω… Δουβίκα!

Σοκ! Ρήγμα στην «Rostov Super League» λόγω… Δουβίκα!

Ο Βασίλης Δεκάρικος κάνει υπερωρίες καθώς οι εξελίξεις είναι συνταρακτικές! Η νέα Λίγκα Σαββίδη «ραγίζει» λόγω Δουβίκα την ώρα που ο Μπέος με ανακοίνωση -- μνημείο παλεύει να σώσει την κατάσταση.

Αν η European Super League των Πέρεθ, Ανιέλι και λοιπών πλουσίων της Ευρώπης διέλυσε μέσα σε 48 ώρες, η πανίσχυρη «Rostov Super League» του Ιβάν του Σαββίδη φαίνεται πως δεν θα αντέξει ούτε λίγες ώρες! Εκεί λοιπόν που ήταν όλα συμφωνημένα ήρθε η μεταγραφή του Δουβίκα στην Ουτρέχτη να ταράξει τα νερά και να φέρει σοβαρό ρήγμα στους κόλπους της!

Τα νέα είναι σοβαρά και ο Βασίλης Δεκάρικος έχει τις αποκλειστικές πληροφορίες για το παρασκήνιο μιας υπόθεσης που είναι ικανή να τινάξει στον αέρα το νέο εγχείρημα του Ιβάν του Σαββίδη!
Ο Σαββίδης φέρεται να είναι έξαλλος, μα το skype δηλαδή, με την μεταγραφή του Δουβίκα στην Ουτρέχτη.

Ως γνωστόν ο Αχιλλέας ο Μπέος είχε τάξει τον Δουβίκα στον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ. Είναι γνωστό πως ο Δήμαρχος λιώνει για τον Ιβάν, οι σχέσεις είναι ιδανικές και ο Δήμαρχος δεν είχε καμία απολύτως διάθεση να τις χαλάσει. Ο Βόλος άλλωστε είναι (ή καλύτερα ήταν;;;) στα ιδρυτικά μέλη της «Rostov Super League» καθότι ο Ιβάν δεν ξεχνάει τους φίλους που μάλιστα παράγουν έργο… εξυγιαντικό.

Ο Μπέος λοιπόν είχε τάξει το παιδί, τον Δουβίκα ντε, στον ΠΑΟΚ του Ιβάν που ως γνωστόν εδώ και ένα χρόνο κάνει λίφτινγκ. Διώχνει ότι ακριβό υπάρχει και την βγάζει στο τσάμπα.
Ο Δουβίκας όμως, το παλιόπαιδο, αποφάσισε να γράψει στα παλιά του τα παπούτσια την συμφωνία Ιβάν-Αχιλλέα και να προτιμήσει την Ουτρέχτη από τον ΠΑΟΚ!

Δηλαδή ο αθεόβοφος άφησε στα κρύα του λουτρού την ομαδάρα του Πάμπλο του «ισάξιου» για μια Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Και μαζί χάνει την ευκαιρία να αγωνιστεί απέναντι σε μεγαθήρια στην «Rostov Super League». Έλα όμως που ο Ιβάν τα πήρε στην κράνα και ζήτησε τον λόγο από τον Δήμαρχο;

Λέγεται μάλιστα πως τον πήρε στο skype και του τα έψαλλε, αλλά επειδή ο Αχιλλέας δεν καταλαβαίνει Ρώσικα αν και μεταφραστής ως γνωστόν, απάντησε με χαμόγελα και φιλιά.

Όπως και να έχει όμως ο Ιβάν πλέον σκέφτεται να βγάλει εκτός της λίγκας του τον Βόλο. Μια απόφαση που μπορεί να αποδειχθεί η αρχή του τέλους της «Rostov Super League».

Ίσως για αυτό η ανακοίνωση του Βόλου θα μείνει στην ιστορία. Γιατί η ομάδα του Μπέου ανακοινώνοντας τον Δουβίκα στην Ουτρέχτη μας λέει ότι ήθελε να τον δώσει στον ΠΑΟΚ. Αυτά δεν γίνονται ούτε στην… «Rostov Super League».

Η ΕΠΙΚΗ επίσημη ανακοίνωση του Βόλου:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα στην Ολλανδική Ουτρέχτη από την 1η Ιουλίου.

Επιθυμία της ΠΑΕ Βόλος ήταν να μεταγραφεί ο Τάσος Δουβίκας στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ωστόσο ήμασταν υποχρεωμένοι να αποδεχθούμε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε σίγουροι ότι από σήμερα ανοίγει ο δρόμος στον Τάσο Δουβίκα για μία λαμπρή καριέρα και για την καθιέρωσή του στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Τάσο σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες».

Παρά το δημόσιο συγγνώμη, ουσιαστικά, του Αχιλλέα στον Ιβάν οι πληροφορίες του Δεκάρικου θέλουν τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ να είναι αμετανότητος. Μείνετε συντονισμένοι, όλες οι εξελίξεις εδώ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ