Η ΕΠΟ, ο τελικός Κυπέλλου και το… μπαλάκι

Η ΕΠΟ, ο τελικός Κυπέλλου και το… μπαλάκι

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν στην ΕΠΟ, με την Ομοσπονδία να μην μπορεί να διαχειριστεί την απύθμενη ηλιθιότητα του καθ’ ύλην αρμόδιου προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου

Αν δεν το έχετε ήδη διαβάσει ή αν σας διέφυγε το επαναλαμβάνω προς πάσα χρήση: Η ΕΠΟ έριξε το μπαλάκι στους λοιμωξιολόγους για τον Τελικό του Κυπέλλου!

Όπου «μπαλάκι» εκείνη δυσθεώρητη παπαριά που ξεστόμισε ένας γραμματέας ειρηνοδικείου Λιβαδειάς για «25.000 φιλάθλους στον Τελικό, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από 10.000 εισιτήρια η κάθε μια και άλλες 5.000 να τα χειριστεί η Ε.Π.Ο.». Αυτό είναι το «μπαλάκι» που η ΕΠΟ «πέταξε στους λοιμωξιολόγους»!!!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν δηλαδή, με την Ομοσπονδία να μην μπορεί να διαχειριστεί την απύθμενη ηλιθιότητα του καθ’ ύλην αρμόδιου προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου και να ψάχνει ένα τρόπο να βγάλει από πάνω της την εικόνα του ανερμάτιστου ανεκδιήγητου και άσχετου που της φόρτωσε ο κ. Νίκας και τον βρήκε στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ «εμείς, στο Πάρκο Γουδή, είχαμε όλη την καλή θέληση να βάλουμε 25.000 κόσμο στο γήπεδο, αλλά ας όψονται οι κακοί λοιμωξιολόγοι που δεν μας επιτρέπουν να το κάνουμε, αλλά τι να περιμένεις από λοιμωξιολόγους, τόσα ξέρουν, τόσα λένε…»

Η υπόθεση είναι τόσο αστεία, ώστε να μην μπορεί καν να αντιμετωπιστεί σοβαρά ή να ασκηθεί κριτική σε λογική βάση και με την πανδημία παρούσα και σε εξέλιξη.

Τι συνέβη; Ο πρόεδρος μιας υποεπιτροπής της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, της Υποεπιτροπής Κυπέλου πίστεψε, ο πνευματικά ανήμπορος, ότι αν έβγαινε και έριχνε στην επικοινωνιακή αρένα μια εξυπνάδα θα γίνονταν ήρωας, θα έπαιρνε με το μέρος του τις ομάδες και τους φιλάθλους και θα δημιουργούσε μια θετική επικοινωνιακή αύρα για την ομοσπονδία των στοιχηματζήδων και των γνωστών φερέφωνων.

Στη λογική «λέμε και καμία μαλακία να περάσει η ώρα» του πασίγνωστου λαγού με το λιοντάρι έψαξε στο μυαλό του , όσο διαθέτει τέλος πάντων, βρήκε νούμερα, τα χώρισε κιόλας «σε ίσα κομμάτια» κι έκανε το κομμάτι του, καθώς και αυτός δικαιούται το περιβόητο «δεκαπεντάλεπτο της δημοσιότητας» του Άντυ Γούορχολ.

Προφανώς, δεν ρώτησε κανένα, δεν ενημέρωσε κανένα, δεν επικοινώνησε με κανένα, δεν προσέτρεξε καν «στη σοφία» του προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων που, αν και νεούδι κι αυτός, φρονίμως ποιών έκανε την παλαβή και απόφυγε να εκτεθεί. Χρόνια στο κουρμπέτι…

Κυρίως δεν ρώτησε, δεν ενημέρωσε, δεν συνεννοήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, δηλαδή τον πολιτικά καθ’ ύλην αρμόδιο για ανάλογες προτάσεις ή αποφάσεις, τον άφησε στην μακαριότητα του να διαβάζει από τα ΜΜΕ τις εξυπνάδες ενός υποεπιτρόπου κι να αναρωτιέται «τι στο καλό κάνει ο ίδιος στο Πάρκο».

Αυτή η τερατογέννεση του κ. Νίκα ήταν εξαρχής γνωστό πως δεν έχει καμία πιθανότητα να γίνει δεκτή, ούτε καν να απασχολήσει σοβαρά τις αρμόδιες αρχές, δηλαδή την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων. Την ακύρωσε με το καλημέρα ο κ. Μαυρωτάς, την πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων οι λοιμωξιολόγοι, την κατάπιε αμάσητη η ΕΠΟ (αφού πρώτα έγινε το …εν τούτω Νίκα με τον κ. Νίκα) και όταν σταμάτησε ο κόσμος να γελάει με την διοίκηση του ελληνικού ποδοσφαίρου έβγαλε μια ανακοίνωση για να καλύψει τον κώλο της και τα έριξε στους λοιμωξιολόγους!

Από αυτή την πονεμένη ιστορία με τα 25.000 εισιτήρια για ένα αγώνα που θα διεξαχθεί στις 22 Μαίου, δηλαδή σε έντεκα μέρες, τον τρόπο που ξεκίνησε και κατέληξε, τον χαβαλέ που την ακολούθησε και αυτή την αισχρή ανακοίνωση της Επιτροπής Διοργανώσεων που εκδόθηκε, ένα είναι σαφές; Ο Ζαγοράκης έχει ένα τεράστιο πολιτικό και οργανωτικό πρόβλημα να επιλύσει, αν θέλει να μακροημερεύσει στο Πάρκο Γουδή και να υλοποιήσει ένα σχέδιο (αν έχει) για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι πρόεδρος της ΕΠΟ, άρα η Ομοσπονδία «είναι δική του» ως προς τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και εκφράζεται δημοσίως. Αυτός έχει την ευθύνη να εκπροσωπεί νόμιμα την ΕΠΟ (άρθρο 38 του Καταστατικού), αυτός είναι η δημόσια εικόνα της, σε αυτόν χρεώνονται όλες οι ενέργειες και οι προτάσεις, αυτός θα πληρώσει το μάρμαρο σε κάθε περίπτωση που η ΕΠΟ καταντάει να γελάνε μαζί της και οι δέστρες των αλόγων στο Πάρκο.

Ήξερε ο κ. Ζαγοράκης την πρόταση Νίκα για τον Τελικό του Κυπέλου; Ενέκρινε ή τουλάχιστον σιωπηρά αποδέχθηκε την δημοσιοποίηση της πρότασης; Συμφώνησε ή διαφώνησε ή δεν ρωτήθηκε καν για την πρόταση;

Κι όταν όλοι, ακόμη και τα τσιμέντα, στο πάρκο Γουδή κατάλαβαν την απύθμενη βλακεία που ξεστόμισαν ρωτήθηκε ο Ζαγοράκης για την ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Διοργανώσεων με την οποία επιχειρεί να εγκαλέσει τους λοιμωξιολόγους «για την ματαίωση του σχεδίου της»;
Ενέκρινε ο Ζαγοράκης αυτή την αισχρή ανακοίνωση, την οποία έντρομοι οι «αρμόδιοι» της ΕΠΟ αποφάσισαν και εξέδωσαν ή δεν κρίθηκε απαραίτητο από κανένα ακόμη και να ενημερωθεί;

Μη συνεχίσουμε τα ερωτήματα, δεν υπάρχει λόγος, είναι τόσο γραφική η κατάσταση που κάθε επιπλέον λόγος χαραμίζεται.

Υ.Γ. Αυτός, ο κ. Νίκας είναι το πρόσωπο που θα προτείνει τον νέο τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλου για την περίοδο 2021 – 2022 και θέλει να στείλει τις ΠΑΕ της Super League 1 να παίξουν στα χωράφια της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ