Ποιο βίντεο είδε ο Κορομηλάς και αποφάσισε;

Ποιο βίντεο είδε ο Κορομηλάς και αποφάσισε;

Θέατρο του παραλόγου στην ΚΕΔ του... Φάρου. Ο Κορομηλάς εκρινε βλέποντας το βίντεο που δεν έπρεπε να δουν οι διαιτητές για αυτό και αποφάσισε να κάνει δεκτή την ένσταση του ΠΑΟ για το εκπροθεσμο καλάθι!

Το διαβασατε το σκεπτικό του Κορομηλά; Αυτό της απόφασης ντροπή για τον πρωτο τελικό Ολυμπιακου και Παναθηναϊκου στο μπάσκετ γυναικών. Λέει ο Κορομηλάς μεταξυ άλλων για να προσπαθησει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

«Οι διαιτητές του αγώνα διατείνονται στις εκθέσεις τους ότι η αρχική απόφασή τους εντός του αγωνιστικού χώρου ήταν η ακύρωση του καλαθιού και απλώς επιβεβαίωσαν την απόφασή τους αυτή με τη χρήση του μη εγκεκριμένου τεχνικού εξοπλισμού. Ο ισχυρισμός αυτός ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από την επισκόπηση του βίντεο του αγώνα».

Μάλιστα, αντε λοιπόν και έχει σε όλο το σκεπτικό δίκιο. Υπάρχει μια… απορία. Ποιο βίντεο είδε ο Κορομηλάς και αποφάσισε; Αυτό που είδαν και οι διαιτητές; Μήπως είχε άλλο βίντεο; Γιατί δεν γίνεται να επικαλείται το ίδιο βίντεο…
Τι στο καλό. Που ισχυουν οι κανονισμοί; Όπου μας συμφέρει λογικά. Άρα λοιπόν ο Κορομηλάς είδε το βίντεο και δεν είδε πως το καλάθι είναι εκπροθεσμο; Μάλλον θα έκανε… νερά το βίντεο σε εκείνο το σημείο. Γιατί αν το είδε γιατί δεν αποφάσισε να αυτονόητο.

Δηλαδή ότι δεν μπορεί να αλλοιώσει το αποτέλεσμα όπως έκανε με την ανήκουστη απόφαση του. Αλλά ότι μπορεί μετά να τιμωρησει τους διαιτητές για την παρατυπια τους να επικυρώσουν μια σωστή απόφαση βλέποντας το βίντεο που είδε και ο Κορομηλάς για να γραψει άλλη μια… Χρυσή σελίδα του.. Φάρου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ