Η αλήθεια για Ατρόμητο και Γιαννίκη

Η αλήθεια για Ατρόμητο και Γιαννίκη

To10.gr καταγράφει τα δεδομένα γύρω από τη φημολογία που θέλει τον Αργύρη Γιαννίκη να είναι ο επόμενος προπονητής του Ατρόμητου.

Ο κορωνοϊός έδωσε… παράταση στη σεζόν για ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα, αφού το μεταξύ τους παιχνίδι είναι το τελευταίο της χρονιάς για τη Superleague και ως εκ τούτου έδωσε παράταση και στις εξελίξεις που αφορούν τους πάγκους. Όχι μόνο σε αυτές τις δύο ομάδες, αλλά και στον Ατρόμητο. Αφού εκείνον – πρωτίστως – αφορά το τι θα κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο θέμα του προπονητή.

Μπερδευτήκατε; Ας ξετυλίξουμε το κουβάρι. Ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει μέλλον στον πάγκο του Ατρόμητου. Όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις γύρω από την ομάδα του Περιστερίου, δε δίνουν πάνω από 5% πιθανότητες παραμονής του Έλληνα προπονητή στη δυτική όχθη της Αττικής.

Και ποιον έχει στοχεύσει ο Σπανός για την επόμενη μέρα; Τον Αργύρη Γιαννίκη. Η φήμη κυκλοφορεί εδώ και μέρες. Έχει φτάσει και στα αυτιά του Γιώργου Χριστοβασίλη, που βλέπει πως δύσκολα μπορεί να κρατήσει τον προπονητή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την ερχόμενη Παρασκευή ο Ατρόμητος θα ανακοινώσει τον επόμενο προπονητή του. Αφού πρώτα τελειώσει με τον Σάββα Παντελίδη, θα φουλάρει τις επαφές του. Ο Γιαννίκης έχει συμβόλαιο που εκπνέει και ο Σπανός του έχει στείλει το μήνυμά του.

Κάποιοι, μάλιστα, υποστηρίζουν πως ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου και ο Έλληνα ταλαντούχος προπονητής δεν έμειναν απλά στο τηλεφώνημα. Προέκυψε και κάτι παραπάνω. Δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά αυτό, μιας και υπάρχει ακόμα δράση. Αλλά οι εξελίξεις δεν αργούν.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΣ με τον Απόλλωνα θα έχουμε το ραντεβού του Γιαννίκη με τον Χριστοβασίλη, το οποίο είχε αναβληθεί τις προηγούμενες μέρες με πρωτοβουλία του ίδιου του προπονητή. Κάτι που έχει τη σημασία του, μιας και ο Γιαννίκης δεν βιαζόταν.

Αυτό το ραντεβού αναμένεται να φέρει επίσημα το τέλος της συνεργασίας Γιαννίκη – ΠΑΣ Γιάννινα. Και ίσως το ξεκίνημα εκείνης μεταξύ Γιαννίκη και Ατρόμητο. Με στόχο την επιστροφή στα πλέι οφ και στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ